Şimdi Ara

Dahili HDD Girişi Olan Android Tv Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce almayandan acryan playonhd satın almıştım, filmleri turbobitten indirip yüksek kalitede izliyordum, sonra cihaz eskiyince yeni cihaz almaya karar verdim, internette dahili hdd girişi olan cihazların çok az olduğunu farkettim, bunun üzerine zaten internetten indirmeden izlerim diye düşünürek çinden dahili hdd girişi olmayan yeni çıkan beelink gt1 android tv box aldım, fakat internetteki filmlerin turbobitte indirilen filmler kadar kaliteli olmadığını anladım, bunun üzerine dahili hdd girişi olan bir android box satın almaya karar verdim, şuan araştırdığım kadarıyla bulduğum sadece himedia q10 pro var, başka bildiğiniz kaliteli bir cihaz varsa bildirirseniz sevinirim

• Size de yazayım :)

Nvidia Shield Pro var
  • quote:

Orijinalden alıntı: costiyibas

Daha önce almayandan acryan playonhd satın almıştım, filmleri turbobitten indirip yüksek kalitede izliyordum, sonra cihaz eskiyince yeni cihaz almaya karar verdim, internette dahili hdd girişi olan cihazların çok az olduğunu farkettim, bunun üzerine zaten internetten indirmeden izlerim diye düşünürek çinden dahili hdd girişi olmayan yeni çıkan beelink gt1 android tv box aldım, fakat internetteki filmlerin turbobitte indirilen filmler kadar kaliteli olmadığını anladım, bunun üzerine dahili hdd girişi olan bir android box satın almaya karar verdim, şuan araştırdığım kadarıyla bulduğum sadece himedia q10 pro var, başka bildiğiniz kaliteli bir cihaz varsa bildirirseniz sevinirim

Beelink GT1 almayı düşünüyordum bende nasıl ürün hakkında herhangi bir problem yaşadınız mı söz ettiğiniz konu dışında?

• Son derece iyi bir ürün herhangi bir sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.