Şimdi Ara

daha önce ilk 5 kya girmiş olanlar varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar şuan 75 net yapıyorum sayısalım.ygs konu eksigim var biraz ama en geç 1 aya tüm ygs konularını bitirirm(fizik ve geometrinde biraz kalabilir) 5 ay var desek 1 ay sonra ygs biter 3 ay ygs lys götürürüm diye düşünüyorum.zaten lys temelim var.ygsden sonrada sadece 12.sınıf konularını bırakmayı düşünüyorum türevdir integraldir organiktir falan.başka hiç bişey bırakmayacağım.dediğim gibi temelim biraz var.daha önce ilk 5kya girmiş olanlar,bu şekilde devam edersem mantıklı olurmu acaba ?

• 1 aya nasıl ygs bitiriyosun hocam 4 aydır çalışıyorum hala bitmedi benim aynı sınava mı çalışıyoruz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Tmyim aynı şekil. +1

dostum öncelikle benim temelim vardı + ben 3 haftadır falan calisiyorum.ve sen 4 ay nasıl calistinda ygs bitiremedin dostum ya.çok uzun süre ygs için.bide ygs bitti dediysem tarih coğrafya falan calismadım calismamda büyük ihtimal çünkü 10 15 net yapıyorum genelde son 1 ay video + 1 test yaparım yeter o bana
  • soncuma37 S kullanıcısına yanıt
    sen sayisal misin sayisalsan basliyorum.Fem 3lu mat ygs konu anlatimli 750 sayfa yaklasik fizik ygz 400 sayfa kimya ygs 400 bio palme a b 500 sayfa geo ygs 400 sayfa türkce paragrafta cabasi bir ayda nasil bitireceksin üstün körü bakarak mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sıralar 100 civarı idim.
    YGS den sonra organik turev integral çok zor bitmesi. Organik turev i ygs den önce bitir. İntegral + kek konuları mesela sonra bitirirsin.

• türev integral organiği ygsden önceye öteki konuları ygsden sonraya bırak yapabildiklerini yap derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrunke -- 11 Ekim 2016; 2:05:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soncuma37 S kullanıcısına yanıt
    Sayısalım şuan her dersten 3. Kaynak çözüyorum. Bitmez derken sen konuları çalışırsın ve anca her dersten 1er kaynak bitirirsin bundan bahsediyorum.

Sinirlenmene gerek yok yermek için söylemedim ancak ygs öyle temelim var 1 konu tekrarı bide 1-2 kaynakla fullenecek bir ders değil.

İstersen kendini kandırabilirsin, bu arada yorum kaldırmayı öğren karakterni geliştir kolay gelsin başarılar

• 12 nin baba konularını sinavdan önce bitirmeye çalış elinden geldiği kadar diğer lysleri de bitir ygsnin işi belli olmaz lys yi garantiye al.lys mat fen yapan adam ygsyi gözü kapalı yapar zaten

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Boter hocam ben 5k yapmadim ama 18d talihsizlikler oldu ygsden sonra bitirdim dediklerini

• quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Boter hocam ben 5k yapmadim ama 18d talihsizlikler oldu ygsden sonra bitirdim dediklerini

Hocam oturmaz ki konular. Değişik bir soru gelse yatar

• quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

dostum öncelikle benim temelim vardı + ben 3 haftadır falan calisiyorum.ve sen 4 ay nasıl calistinda ygs bitiremedin dostum ya.çok uzun süre ygs için.bide ygs bitti dediysem tarih coğrafya falan calismadım calismamda büyük ihtimal çünkü 10 15 net yapıyorum genelde son 1 ay video + 1 test yaparım yeter o bana

Hocam kusura bakmayin ama 75 net yapıyorsaniz cok da iyi ygs temeliniz yok demektir, bende 2 aydir calisiyorum mat geo calistim sadece gunde ortalama 5 saat calisiyorum mat problemlerdeyim bitecek geoda cemberdeyim bunlar biter fizik kya.biyosu var ygs 1 ayda bitmez, tahmini 4 ayda biter eger adam gibi bitirmek isterseniz sb cozecem 2 tane falan derseniz(mat geo icin konusuyorum fenlerde ygs icin kaynaga gerek yok)

Dogru olan demiyorum zaten :D ama gayet yetti bana zaman limit turev integral iki uc kitaptan cozmustum az bi zaman degil araaki zaman

• Nomedia N kullanıcısına yanıt
    ya dalgamı geçiyorsunuz siz? temelim vardı diyorum neresini anlamıyorsunuz? ilkokul 1. sınıf cocuğuna söylesen anlar.matematikte zaten 3-5 konu zorluyor gerisi üstün körü baksan yapıyorsun.türkçeyide 1 ay çalışıp 4 ay boyunca yatmayacam heralde.günlük belli miktarda soru çözümü yapacam.1 ayda konuyu çalışmayı bitircem diyorum soru çözümünü devam ettiricem.ayrıca mezunum o saydığın 500 sayfalık kitaplarldan sıfırdan günde 10 sayfa bitirsem yine 100 günde biter.temelim var diyorum.takıldığın şeye bakın ya
    ya tahminime göre zamanım kalacak ygsden önce organik türev falan zaten daha önce gördüğüm konular ama sıfır gi,bi başlayacam ayrı ayrı fasikul alacam.dediğim gibi zamanım kalır büyük ihtimalle ygsden önce belli bir kısmını bitirirm
    benim yazdığım cevaptan nasıl alınıyorsun anlamadım ?sinirlenmene gerek yok diyorsun ben sana orada düzgünce cevap yazdım sinirlendiğimi nereden çıkardın ki ?bence sende anlamadan dinlemeden yorum yazmamayı öğren. "bu arada yorum kaldırmayı öğren karakterni geliştir kolay gelsin başarılar" gülüyorum sadece :)
  • dostum yaz tatilinden çıktım 1 ay önce yaptım denemeyi yani bomboş kafayla o yüzden 75 cıktı 30 tr 20 mat 10 sosyal 15 fen çıktı .yeni deneme almaya gidemedim elimde olsa yapıp tekrar paylaşırım 10 15 net artar gibime geliyor.1 aya ygs konu biter benim açımdan ama bak sadece konu diyorum.soru çözmem tabiki devam edicek.ygs konu bitince soru çözücem ygs soru çözerkende lys konu çalışacam.mezunum bütün günüm boş 3 de başlıyorum çalışmaya gece 12 ye kadar ara vere vere çalışıyorum bazen 30 dk ara veriyorum bazen 10 dk bu şekilde tüm gün ders çalışıyorum.o yüzden 1 aya ygs eksiklerim biter dedim yoksa 12.sınıfta falan olsam en az 2 3 ay sürer yani
  • Kaç k olmuştun bundan önce ? Sahsen soyledigin calisma stili filan pek ise yarar durmuyor bence daha fuzgun bir calisma sistemi bulmalisin 1 ayda ygs bitmez.

• kağıt üzerinde işe yarıyorda verimlilik açısından nasıl olur bilmiyorum.daha önce böyle yüksek sıralamalara sahip bir kaç kişiyle görüşeyim ona göre değiştiricem büyük ihtimalle
  • Benim sıralama 3-4k sayisalda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.