Şimdi Ara

Daha ne kadar bekleyeceğiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar twitterda bakıyorum tüm taraftarlarımız Ömer Temelliyi orta saha diye tweet yağmuruna tutuyor. Cevap hep aynı bekleyin takım düzelecektir gercek gucunu yansitacaktir. Yahu takim yenilir kotu de oynayabilir ama umut verir o da yokki bu takimin neyine guvenip bekleyecegiz? Siz inaniyormusunuz lig ilerleyince bu takim bambaska bir goruntu cizecek orta sahamiz cok direnc kazanacak merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takım aynı görüntüyü çizecek. Belki maç kazanıp seri yapıp lider oluruz fakat oyun değişmez. Sorun aldığımız başarılarda değil zaten. Sorun oynanan oyunda. Benim gönül verdiğim takımın her şeyden çok sevdiğim takımımın 3-5m euroluk takımlara karşı 1 gol atıp geri yaslanıp mahkum oynaması canımı acıtıyor. Yemişim kupasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Takım aynı görüntüyü çizecek. Belki maç kazanıp seri yapıp lider oluruz fakat oyun değişmez. Sorun aldığımız başarılarda değil zaten. Sorun oynanan oyunda. Benim gönül verdiğim takımın her şeyden çok sevdiğim takımımın 3-5m euroluk takımlara karşı 1 gol atıp geri yaslanıp mahkum oynaması canımı acıtıyor. Yemişim kupasını.

Korkum Volkan olmazsa Arenada ne yaparız ?!? çünkü bu kafa ile Gsye hala bayram yaptırıyoruz...

bizimkiler aklını başına alırda o transferi yapar inş. yoksa herşey raydan çıkacak gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Takım aynı görüntüyü çizecek. Belki maç kazanıp seri yapıp lider oluruz fakat oyun değişmez. Sorun aldığımız başarılarda değil zaten. Sorun oynanan oyunda. Benim gönül verdiğim takımın her şeyden çok sevdiğim takımımın 3-5m euroluk takımlara karşı 1 gol atıp geri yaslanıp mahkum oynaması canımı acıtıyor. Yemişim kupasını.

Kac senedir ayni sey rezalet bir futbol ortaya konuluyor ve bize hep sabretmemiz soyleniyor. Elenelim Vasluiye Galatasaray bizi yensin hic onemli degil bu takimi bu kadar caresiz gormek beni cok uzuyor. Orta saha oyunculari toptan kaciyor rakip yuruyerek geciyor orta sahamizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cristian belki gözümüze girerdi ne de olsas ne kritik maçlarda golü var ama o adam top rakipteyken, tehlike yok diye ayağını topa uzatmaya, rakibi bozmaya tenezzül etmiyor... bu çok sinir bozucu + gerçekten izliyor çoğu yerde.
  • Orta sahamızda yıllardır eksik var ama kimse bu eksiği fark etmiyor. Koca takımın oynadığı oyun vasat. Takımımın 1 gol at, çekil oyununu oynamasını istemiyorum. Teknik heyet ve yönetim yıllardır bu orta sorununu çözemiyor. Takımı ileriye taşıyacak bir orta sahamız yok Aykut Kocaman'ın sevgisinden vazgeçmesi gerekiyor. 'nin yerinde Salih denenmeli.
  • Yahu gene konu dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyor. Emre gibi bir orta sahamız varken bile iyi bir yabancı istiyorduk değil mi, o derece kötü bir durumdaydık. Emre gitmiş, yerine oyun stilinden çok uzak ve yetersiz bir adam alınmış, ve orta sahayı yeterli gören bir hocamız var.

Orta saha alınsa bile ne olacağını sanıyorsunuz ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Orta sahamızda yıllardır eksik var ama kimse bu eksiği fark etmiyor. Koca takımın oynadığı oyun vasat. Takımımın 1 gol at, çekil oyununu oynamasını istemiyorum. Teknik heyet ve yönetim yıllardır bu orta sorununu çözemiyor. Takımı ileriye taşıyacak bir orta sahamız yok Aykut Kocaman'ın sevgisinden vazgeçmesi gerekiyor. 'nin yerinde Salih denenmeli.

Hayır yerinde oynamalı

• Yarın ki maçtan sonra çanlar çalmaya başlar, Salı gün ki maçtan sonra da herşey belli olur. Kesin bir transfer gelicek gibi gözüküyor, ama Aykut hocanın inadı yüzünden geçen her dakika aleyhimize işliyor. He ortasaha gelmezse olan Alex'e olur, Kuyt ve Sow'lu sisteme dönmek zorunda kalır Aykut.
  • cristian selçuk mtopal 3ünü toplasan zaten bir emre etmiyor fenerin orta sahayı acilen yenilemesi lazım artık kaç yıla yenileriz orasını bilemicem ama orta sahaya 2 adet gerçekten kaliteli adam lazım

sezon başında hayalimde diarra emre ikilisi yada sissoko gökhan inler veya mehmet ekici vardı sezon başında dedim yönetim kesin bu sene kaliteli orta saha kurar ama hakketten yönetimimiz uyuyor 4senedir orta sahamız yok buna rağmen takım büyük işler becerdi ora saha olsa idi kim bilir neler olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.