Şimdi Ara

Daha iyi skill dodgelamak için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yüksek elolarda script kullanmayan kimse kalmadı. google a "bot of legends" yaz ve foruma ulaş. türkçe destek böülümünü bulursan gerisini sen getirirsin. evadee scripti var harika skil dodge'lar adamları maymun ediyorum 5 kişi peşimde koşuyorda yakalayamıyor:D
  • Script kullanmayan tek ben varım herhalde forumda , adamlar Evade falan alayını biliyorlar ağır mağara gibi hissettim kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Script kullanmayan tek ben varım herhalde forumda , adamlar Evade falan alayını biliyorlar ağır mağara gibi hissettim kendimi.

plat eloya gelene kadar benimde haberim yoktu. ama plattan sonra bi baktım her 2 oyundan birinde script denk geliyor. scriptsiz plattan yukarı çıkmak çok zor eğer çok şanslı biri değilsen.
  • quote:

Script kullanmayan tek ben varım herhalde forumda , adamlar Evade falan alayını biliyorlar ağır mağara gibi hissettim kendimi.

Bu Kullanıcının Seçimi
    Cassiopeia

• Script

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newkidsnitroo

quote:

Bu Kullanıcının Seçimi
    Cassiopeia

Ne alakası var birader ?
  • quote:

quote:

quote:

Bu Kullanıcının Seçimi
    Cassiopeia

Ne alakası var birader ?

https://www.youtube.com/watch?v=0PLuARJdEso

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu Kullanıcının Seçimi
    Cassiopeia

Ne alakası var birader ?

https://www.youtube.com/watch?v=0PLuARJdEso

Kullanan kullanır , beni ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

script kullan

Bunu yazmak için gelmiştim :^D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay script kullan evade açık kalsın sonra script kullanmayı bırak geliştirirsin kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

quote:

plat eloya gelene kadar benimde haberim yoktu. ama plattan sonra bi baktım her 2 oyundan birinde script denk geliyor. scriptsiz plattan yukarı çıkmak çok zor eğer çok şanslı biri değilsen.

Yaw he he kandır kendini low
  • tahminle veya refleksle dodge yaparsin . %90 tahminle yapiliyor .

• Oberyn kullanıcısına yanıt
    Dostum şuan dia2 deyim her oyun script kullanan adamlar görüyorum. Çokta açık belli oluyor yani heleki sende kullanıyorsan anlıyorsun kim kullanıyor kim kullanmıyor. Cassio azir xerath ryze kalista vayne. bu şampiyonlar çok sık denk geliyor. Özellikle skil dodge larda çok belli oluyor. Gelde böyle adamların arasında diadan çıkıver.

• Özellikle scriptli bir vayne i dibine girmeden yakalaman imkansız q yeteneği sayesinde bütün skilllerini dodgelayabiliyor üstelik kite yaparak. Ben script bilmediğim sıralarda kite yaparken kendimden geçiyordum skil dodgelamak aklıma bile gelmiyordu :) adam hem kite lıyor hemde aynı anda gelen 3 skili birden dodge luyor

• Skilin geldigi yere gore 90 derece aci yaparak dodgelemelisin.
    Sesler cok onemli.mesela cassiopeia ve jinx ulti atmadan yarim saniye once belli sesleri cikarir.
    Kendini adamin yerine koy nereye skill atar diye dusunerek dodge yap zaaaa
    Xd arti pls xd xd xd
    Zâaaaaaaaaa ckdksksjegs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalpencee -- 22 Temmuz 2015; 14:25:04 >
  • osu oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmesherXXL

1 ay script kullan evade açık kalsın sonra script kullanmayı bırak geliştirirsin kendini.

hocam script olayını geç kullananlar ban yiyicek bu evaade olayı nedir ?

• Mobil bir şampiyon kullanıyorsan ekranı anlık olarak kilitleyebilirsin. Şahsen ben bazen karakteri takip etmekte zorlanıyorum, öyle durumlarda hemen kamerayı kilitliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.