Şimdi Ara

DAHA İYİ OLMASI LAZIM DEĞİLMİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk resimdeki değerlerle yakaladığım pi değerini fsb yi yükselttiğimde neden yakalayamıyorum...

yardımlarınıza teşekkürler...

ikinci resimdeki değerlerle 35 sn.den aşağıya düşmüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 24 Kasım 2005, 17:14:19 >

• arkadaşlar yardım edecek yokmu...
  • 2. resimde pi skoru yok
  • ayrıca ikinci resimde ram'ler gözükmüyor belki ram yüzünden düşük gelmiştir.
  • bence de sence :)

quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

ayrıca ikinci resimde ram'ler gözükmüyor belki ram yüzünden düşük gelmiştir.
  • bencede
  • yakında o voltaj yüzünden bidaha makineyi açamayıp nete giremicen forumda olmayacaksın
    hertarafı garip bir karanlık ve bip sesi kaplayacak..HDD o herzamanki çırpınışlar ile win dosyalarını yüklemeyecek.ram'lerin hızla dll ve sistem dosyaları ile doymayacak mesela..çünkü memkontrolcün
    verdiğin o vahşi voltaj ile kavrulmuş olacak..işte ozaman..SS in kralını ps tuşu ile değil yüzüne kendi patlattığın pişmanlık şamarı ile sinir hücrelerine koyacaksın...
    yakıcan işlemciyi velhasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonda takılması çok kötü ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ciddimisin herkes vermiş o voltajı....

ve soğutucunun kuvvetli olması birşeyleri idare etmezmi...

+++ bahanem olur venice almam için daha önce de söledim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

yakında o voltaj yüzünden bidaha makineyi açamayıp nete giremicen forumda olmayacaksın
    hertarafı garip bir karanlık ve bip sesi kaplayacak..HDD o herzamanki çırpınışlar ile win dosyalarını yüklemeyecek.ram'lerin hızla dll ve sistem dosyaları ile doymayacak mesela..çünkü memkontrolcün
    verdiğin o vahşi voltaj ile kavrulmuş olacak..işte ozaman..SS in kralını ps tuşu ile değil yüzüne kendi patlattığın pişmanlık şamarı ile sinir hücrelerine koyacaksın...

Abi hangi filmin repliğini alıntı yaptın bilmiyorum ama anlatım biçimi çok dramatik olmuş. super yani. O çocuk bi daha hayatta veremez o voltajı napmışsın öle yaaw. Bu kadar vurulmaz ki En son cümle gözyaşlarımı tutamama sebep oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberan -- 25 Kasım 2005, 3:08:00 >

• tahminen anakattan 1.85v voltaj vermişsin.eğer hava soğutma kullanıyorsan 1.6v u geçme.işlemciye veya bellek kontrolcüsüne ciddi şekilde hasar verebilirsin.sonra işlemcin default voltajda bile düzgün çalışmamaya başlar.
  • quote:

yakında o voltaj yüzünden bidaha makineyi açamayıp nete giremicen forumda olmayacaksın

meslek değiştirmeyi düşündünmü hiç..
    senarist mesela

• quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

tahminen anakattan 1.85v voltaj vermişsin.eğer hava soğutma kullanıyorsan 1.6v u geçme.işlemciye veya bellek kontrolcüsüne ciddi şekilde hasar verebilirsin.sonra işlemcin default voltajda bile düzgün çalışmamaya başlar.

şaka bir yana voltajı geri çektim ama kafama takıldı...

hava soğutma kullanıyorum ama su soğutma olsa farkı ne olacak amaç soğutmaksa eğer ve benim soğutmam yetiyorsa mesela...

burada önemli olan buzla soğutsan bile o incecik yollardan 1.8 in geçmesimi yoksa bana soğuttuğunu söyleyip ve çıkan değerlerde soğuk görüp ama aslında işlemcimi soğutmayan bir soğutma sistemine sahip mi olmam.(genel olarak söledim)

teşekkürler....
  • quote:

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    içim ürperdi ne öle karanlık vahşilik

ama voltajı görünce benimde gözlerim doldu....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.