Kesin bu seferde (üstelik son şansım) barajı dahi geçemiyecem, Keşke ölmekten Korkmasam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha demin TYT sınavından çıktım...

-
-
Sorular çok kolaymış öyle diyolar
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenSorular çok kolaymış öyle diyolar
Benim için çoook zordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lovecraftianism
Bu mesaj silindi.Çalışana kolay, Çalışmayana zor
quote:
Orijinalden alıntı: lovecraftianism
Bu mesaj silindi. -
Üzülme kardeş dünyanın sonu değil
Sınavlar çok zordu bende TYT den çıktım çok çalışmış arkadaşlarım/tanıdıklarım var yıllarca dershane özel ders hayatlarını derse adadılar onlar da zor diyor sana önerim İnternet üzerinde sana kolay diyenleri hiç takmaman bu forum sosyopat dolu hayatımda böyle zalim insanlardan oluşan bir donanımhaberi biliyorum bir de 4chanı
-
Geçmiş olsun hocam.
-
Nasıl kolay yav,tyt matta 40 a yakın yapardım 30 bile çıkmayacak sınav anını yönetemedim,stres yaptım ama kesinlikle geçen senelerden zordu
-
Ben girmedim ama TR kolay(kolay demelerinin sebebi önceki senelere benzer şekilde gelmesiymiş) Mat zor diyor sınava giren hocalar
-
ben de girdim yaş 28. mat zordu.
tyt ayt falan bunlar fasa fiso, git mesleğini internetten öğren hayatını kendin inşaa et. Üniversite okuyanla okumayan arasında çok fark yok.
-
Zor ya da kolay olması tam olarak neyi değiştiriyor? Herkese aynı sorular soruluyor sonuçta. Kolaysa herkese kolay zorsa herkese zor. Burda önemli olan kısım çalışana kolay çalışmayana zor olmalı bence. Umarım iyi puan alırsınız
-
Diploma istiyolar onu nasıl halledicez?
-
Dostum ben 70 IQ um ile barajı geçtim 240 falan aldim. Gecememek için 20 IQ falan olmalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: sigaraböreğiDiploma istiyolar onu nasıl halledicez?
dişçilik, dr luk vs hariç diplomaya sandığın kadar önem vermiyorlar.
-
Diplomasız ingilizce öğretmeni olabilir miyim ?
-
Cidden barajı geçmek sorun değil, kafalarında büyütüyolar barajı
-
quote:
Orijinalden alıntı: sigaraböreğiDiplomasız ingilizce öğretmeni olabilir miyim ?
anca cambly'de falan olabilir.
dediğim gibi bazı mesleklerde diploma şart, ama çoğunda değil.
-
Olabilir hocam haklılık payınız var elbette. Benim bölümümde formasyon ve diploma şart ingilizce öğretmeni olabilmem için. Her şeye rağmen bireyin üniversiteye gitmesi gerekitiğine, o tecrübeyi yaşaması gerektiğine inanıyorum
Benzer içerikler
- kargo nasıl gönderilir
- monopoly 2 kişi oynanır mı
- 2 gün üst üste rüyalanmak
- kumar borcum var ne yapmalıyım
- oral ne demek
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X