Bildirim
Daha 11eylül'e inanan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bn 12 eylüle inanıyorm -
lan eylül dedin bak okulların açılmasına 3 ay kaldı ya niye dedin hatırlattın :( -
Sadece afganistana girebilmek için 2500 vatandaşını öldürttü yazık, Irak'a girebilmek için nükleer silah yalanını uydurdular istedikleri tek şey sadece medyanın gücü ile halkı buna alıştırmak kızdırmak. -
quote:
Orijinalden alıntı: PresidentObama
Sadece afganistana girebilmek için 2500 vatandaşını öldürttü yazık, Irak'a girebilmek için nükleer silah yalanını uydurdular istedikleri tek şey sadece medyanın gücü ile halkı buna alıştırmak kızdırmak.
kardeş o 2500 kişinin çoğu hiç olmadı.Bu verdiğim yazının devamı, yazının biraz altlarına in görürsün kanıtlarıyla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Politik konu yanlış yerde...
Alırım bir dal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav he he diyorum , eskiden bende komplocuydum bu sikkoofieldin yazdiklarina inanirdim . La boyle birşey yapsalar bu aciga cikardi , Rusya filan mal mi isteseler aciga cikaramazlar mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X