Şimdi Ara

DAGITIN BİRLİGİNE 1 GÜN GEC KATILMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
24.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usta birligine 1 gün gec katılmayı düsünüyorum 1 gün yol iznim vardı ama yarın tesslim olacagım.daha once askerligini yapmıs olan arkadaslar veya bu konudabir bilgisi olan arkadaslar bu konudaki cezai islem hakkında bilgi verirmisiniz 1 gün gec cıkmak dısında.dagıtım birligi ankara,etimesgut,11.hava ulastırma.

• yarın gel bişi olmaz. bi gun gec cıkarsın. bu arada bende etimesguttayım. 323. kd. zoruna gitmesin yarın cıkıyorum oglen evdeyim. bizden bi arkadaş gec katılmıştı 2 gun yol izni olmasına karşın bir gun yol izni olan bizlerle cıkıyor. sanırım ırmak üsteğmen yani bölük komutanın olacak kişi aynı iyiliği sanada yapar.

bu arada geldiğinde inşAllah yatacak yer bulursun. :) biz 30 kişi idik 323 olarak. 321 ler 11 kişiydi. boluk toplam nufusu 150-160 ve siz 325 ler tam 85 kişi geliyosunuz. 50 si şuan geldi sanırım. bi 20 daha akaşama dogru gelir. inşAllah sorun çekmeden askerliğini bitirirsin.
  • zaten bu 325 ler ne çektiyse kalabalığından çekiyor biz van il jandarmaya 325 kişi geldik. bizden önce 323 ler 180 kişi gelmiş. kalabalık olması büyük bir dezavantaj. her yerde sıra oluyor sürekli problem çıkıyor.
  • tam gün olursa izin süresini geçirme suçunu işlersin 7 günden cezası başlar
  • normalde evet 1 e 7 gun koyulur. 3 gun gec katılsan 21 koyarlar ve 24 fazla gun askerlik yaparsın. ama dediğim gibi arkadasın teslim olacagı yer benim bugun tezkeremi aldıgım yer ve benle beraber tezkere alan bir arkadas bir gun gecikme ile katılmıştı birliğe. oda onun bir gunune mal oldu o kadar.
  • 13 ay il jandarmada bölük yazıcılığı yaptım. 1000'den fazla kişinin terhis belgesini hazırladım. Geç katılışlar güne gündür. Yani kaç gün geç katıldı ise o kadar gün geç terhis olur. 1'e 7, 3'e 5 falan, bunlar erler arasındaki bilgi eksikliğinden kaynaklanan söylencelerdir.

Eğer kısa dönemseniz ve birliğinize geç katılmışsanız (1 gün dahi olsa), askerlik şubeniz, hakkınızda dava açma istemi ile birliğinize mektup gönderebilir unutmayın. 3 çavuşu bu şekilde mahkemeye sevk ettiğimi biliyorum 1 gün geç katıldıklarından dolayı. Erlerde bu söz konusu değildir. Dava açılmaz, sadece terhis belgelerine geç katılışları yazılır ve o kadar süre geç terhis olurlar.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sessiz@Saglıkcı -- 1 Şubat 2009; 10:38:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gunde 8 saat calışanlar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: humanizm

13 ay il jandarmada bölük yazıcılığı yaptım. 1000'den fazla kişinin terhis belgesini hazırladım. Geç katılışlar güne gündür. Yani kaç gün geç katıldı ise o kadar gün geç terhis olur. 1'e 7, 3'e 5 falan, bunlar erler arasındaki bilgi eksikliğinden kaynaklanan söylencelerdir.

Eğer kısa dönemseniz ve birliğinize geç katılmışsanız (1 gün dahi olsa), askerlik şubeniz, hakkınızda dava açma istemi ile birliğinize mektup gönderebilir unutmayın. 3 çavuşu bu şekilde mahkemeye sevk ettiğimi biliyorum 1 gün geç katıldıklarından dolayı. Erlerde bu söz konusu değildir. Dava açılmaz, sadece terhis belgelerine geç katılışları yazılır ve o kadar süre geç terhis olurlar.

sen istediğin kadar belge hazırla, her birliğin bölük komutanına göre değişir o.

bizim arkadaş 5 gün geç gelmişti izinden. bölük komutanımız mahkemeye verdi. 6 ay askeri ceza evinde hapis yattı ve askerliği 6 ay uzadı. onun için 1 güne 3 de verirler 7 de verirler hiç bişide vermeyebilirler. tamamen başındaki komutana bağlı.

• Kardeşim bende kıbrısa bugün uçak bileti bulamadığım için bugün katılmam gereken yere yarın katılacağım...Üstelik hafta sonu.... Yapacak bişe yok bir gün geç katılıp bir gün geç çıkarız... Olur biter askerlikte her söylenene inanmayacaksın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.