Şimdi Ara

Dağıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dersler zorlaşabilir yani bizim bölümde öyle mesela 1-2 kolayken 3 ve4 daha zor iyi almak yerine dersi geçmeye bakıyosun bi müddet sonra.Ayrıca yaş ilerledikçe artık sıkılıyorsun okumaktan kafan kaldırmıyor yani bunlar benim tecrübelerim.

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panini

quote:

Orijinalden alıntı: Edson

quote:

aynı benim durum sonuç okul 5 yılda bitti...

Pişman mısınız 5 yılda bitirdiğinize? Ciddi soruyorum, bir sene fazladan üniversite hayatı yaşamak iyi miydi?

Pişmanım çok büyük bir kayıp...

Üniv. hayatı iyi ama 4 yıl iyidir.İş hayatının tadı ayrı...İyi asıl derslere onun için...

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynı benim durum sonuç okul 5 yılda bitti...

Pişman mısınız 5 yılda bitirdiğinize? Ciddi soruyorum, bir sene fazladan üniversite hayatı yaşamak iyi miydi?

Pişmanım çok büyük bir kayıp...

Üniv. hayatı iyi ama 4 yıl iyidir.İş hayatının tadı ayrı...İyi asıl derslere onun için...

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

Dersler zorlaşabilir yani bizim bölümde öyle mesela 1-2 kolayken 3 ve4 daha zor iyi almak yerine dersi geçmeye bakıyosun bi müddet sonra.Ayrıca yaş ilerledikçe artık sıkılıyorsun okumaktan kafan kaldırmıyor yani bunlar benim tecrübelerim.

Anladım hocam çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sınavlarınızda başarılar...

quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

1 sene okulu uzatmak çok bir sorun yaratmayacaktır, ancak kendini toparlaman lazım...

Ben de ilk seneyi çok düşük bir ortalamayla bitirdim, alttan dersim vardı, sonradan kendime geldim, yaz okuluyla uzatmadan okulu tamamladım...

Uzatsan da, kendine geldikten sonra o kaybettiğin 1 sene senin açından çok dezavantaj olmayacaktır...(Ailen 1 sene seni idare edebilecekse)

Senin yerinde olsam, mümkün olduğu kadar fazla derse çalışır, güzel bir yaz tatili geçirir ve bir an önce kafamı toparlamaya bakardım...

Okulu tamamladığınız için mutlu musunuz? Erkenden iş hayatına atılmak saçma geliyor bana. Tabii aileye yük olmamak için mecburuz.

Mutluyum, ekonomik özgürlüğümü aldım ve keyfini sürüyorum...

İş hayatı tabiki sıkıntılı, her sabah aynı saatte uyanmak zorunda olmak insanı kötü hissettiriyor...Ancak kendine yetebilecek miktarda para kazanabiliyorsan, öğrenciliğe göre çok daha zevkli bana göre...

Hiçbir mazeret basarinin yerini tutamaz... M.K. Ataturk
    Gomdugunuz sadece bedenimdir... Ilk Felsefe Sehidi Sokrat...

• quote:

Orijinalden alıntı: Machiav3lli

Aynı durumda olmasamda dersleri iyice boşladım. Lise sondayım, istanbulda okumam dolayısıyla yalnız yaşıyorum, ailem başka bir şehirde. Eve giren çıkan belli değil, tüketilen alkol miktarı ise hak getire. Yarın Almanca sınavım var, ben oturmuş David Bowie dinlerken bira içiyorum. Sana da bana da kolay gelsin kardeşim.

Keşke ben de lisede olsaydım. Adam gibi çalışır iyi bi üniversite kazanırdım. Teşekkür ederim dostum, sınavlarında başarılar

quote:

quote:

1 sene okulu uzatmak çok bir sorun yaratmayacaktır, ancak kendini toparlaman lazım...

Ben de ilk seneyi çok düşük bir ortalamayla bitirdim, alttan dersim vardı, sonradan kendime geldim, yaz okuluyla uzatmadan okulu tamamladım...

Uzatsan da, kendine geldikten sonra o kaybettiğin 1 sene senin açından çok dezavantaj olmayacaktır...(Ailen 1 sene seni idare edebilecekse)

Senin yerinde olsam, mümkün olduğu kadar fazla derse çalışır, güzel bir yaz tatili geçirir ve bir an önce kafamı toparlamaya bakardım...

Okulu tamamladığınız için mutlu musunuz? Erkenden iş hayatına atılmak saçma geliyor bana. Tabii aileye yük olmamak için mecburuz.

Mutluyum, ekonomik özgürlüğümü aldım ve keyfini sürüyorum...

İş hayatı tabiki sıkıntılı, her sabah aynı saatte uyanmak zorunda olmak insanı kötü hissettiriyor...Ancak kendine yetebilecek miktarda para kazanabiliyorsan, öğrenciliğe göre çok daha zevkli bana göre...

Her şey ekonomik özgürlüğe bakıyor zaten. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam, bazı şeyleri daha iyi anlamamı sağladınız.

• 3. sınıftayım mühendislik dersleri dibine kadar beynimi sömürüyor. 8 sınava girdim son 3 vizem kaldı, artık dayanmak zor geliyor

Lenovo Y500 SLI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

3. sınıftayım mühendislik dersleri dibine kadar beynimi sömürüyor. 8 sınava girdim son 3 vizem kaldı, artık dayanmak zor geliyor

Üniversiteliler derslerden, okuldan bıkmış. Bana göre de üniversite hayatı berbat ama üniversiteyi bitirenler de "Üniversite hayatının tadını çıkarın." diyor. Bi şeyleri yanlış yapıyoruz sanırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Espa

3. sınıftayım mühendislik dersleri dibine kadar beynimi sömürüyor. 8 sınava girdim son 3 vizem kaldı, artık dayanmak zor geliyor

Üniversiteliler derslerden, okuldan bıkmış. Bana göre de üniversite hayatı berbat ama üniversiteyi bitirenler de "Üniversite hayatının tadını çıkarın." diyor. Bi şeyleri yanlış yapıyoruz sanırım...

Üniversite hayatı güzel ama sınav dönemleri çok kötü, vize-final-büt zamanları yeminle psikolojim bozuluyor.
    Üniversite zamanı daha aktif olan sosyal hayatın iş hayatında daha zor bulunabildiğinden öyle diyorlardır büyük ihtimal.

Lenovo Y500 SLI

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.