Evet arkadaşlar konu başlığı gayet açık... +7 Shard almayı düşünüyorum Rebith olmayacak...Rebith olmıyacaksa recude olmasında bi zarar göremiyorum...Sorum Daggerlarda Recude farkı var midir...? Damagelerim değişirmi ? Damagelerimde Sekme, Iskalama yaparmı ?
Cevaplarını için teşekkürler...
Çok eskiden daha lancer'ı yeni hazırlarken dual +7 md lerim vardı ama soldaki reduced ve rebirth di. Parlıyordu ama yanmıyordu. Bir farkı olmadı sonra +7/70 te kullandım. Ama pek reduce basılmıyor daggerlara sonuçta 55 lvl bir assassin rahatca istediği daggerı kullanabiliyor. Bende ucuz diye çekmiştim o reduced olanı
Shard +7 i Sol elime alacağım için md nin yanında güzel gözükmüyor... Fiyatlarda malum biraz tavan Recude basıp satmaya calışan varsa iyi olur tabi performansında bir zayıflık olmazsa yorumun için tşkr. LJ
Dagger bilmem ama warrior silahları acayip ıskalıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
Dagger bilmem ama warrior silahları acayip ıskalıyor.
Evet warriorların ne çektiğini bilirim ancak warriorlarda 57 den sonra gelen attack skilleri ıskalama yapmıyor yani o aslında itemin recude olmasından değil skill dandikliğindendir...
bence reducede bi sorun cıkmaz (ama posion olmadıgından az vurur)
Şahsen ben reduceli silahı yolda görsem almaya tenezzül etmem. Iska sorunu genelde warriorlarda var ama dmglarda değişme olur. Hem de ciddi bir değişme. Bir warrior silahı ile kıyaslıyayım. Giga+8 = 167 light dmg = 120 Raptor+8 = 187 poison dmg = 80 İkisini kıyaslarsanız arada 20 ap olmasına rağmen giga hemen hemen raptorun vurduğu dmg ye yaklaşıyo, hele hele PKda. Gerisini sen düşün.