Şimdi Ara

Dagger'larda Recude Farkı Var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konu başlığı gayet açık...
    +7 Shard almayı düşünüyorum Rebith olmayacak...Rebith olmıyacaksa recude olmasında bi zarar göremiyorum...Sorum Daggerlarda Recude farkı var midir...? Damagelerim değişirmi ? Damagelerimde Sekme, Iskalama yaparmı ?

Cevaplarını için teşekkürler...

• Çok eskiden daha lancer'ı yeni hazırlarken dual +7 md lerim vardı ama soldaki reduced ve rebirth di. Parlıyordu ama yanmıyordu. Bir farkı olmadı sonra +7/70 te kullandım. Ama pek reduce basılmıyor daggerlara sonuçta 55 lvl bir assassin rahatca istediği daggerı kullanabiliyor. Bende ucuz diye çekmiştim o reduced olanı
  • Shard +7 i Sol elime alacağım için md nin yanında güzel gözükmüyor... Fiyatlarda malum biraz tavan Recude basıp satmaya calışan varsa iyi olur tabi performansında bir zayıflık olmazsa yorumun için tşkr. LJ
  • Dagger bilmem ama warrior silahları acayip ıskalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcking

Dagger bilmem ama warrior silahları acayip ıskalıyor.

Evet warriorların ne çektiğini bilirim ancak warriorlarda 57 den sonra gelen attack skilleri ıskalama yapmıyor yani o aslında itemin recude olmasından değil skill dandikliğindendir...
  • bence reducede bi sorun cıkmaz (ama posion olmadıgından az vurur)
  • Şahsen ben reduceli silahı yolda görsem almaya tenezzül etmem. Iska sorunu genelde warriorlarda var ama dmglarda değişme olur. Hem de ciddi bir değişme.
    Bir warrior silahı ile kıyaslıyayım.
    Giga+8 = 167 light dmg = 120
    Raptor+8 = 187 poison dmg = 80
    İkisini kıyaslarsanız arada 20 ap olmasına rağmen giga hemen hemen raptorun vurduğu dmg ye yaklaşıyo, hele hele PKda. Gerisini sen düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.