Şimdi Ara

dagger & katana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sword tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesped_Gunzer -- 2 Haziran 2007; 10:19:53 >
  • kkullanmayı ii bilosan katana...bilmosan dagger gayet iidir bn 46 level oldum bıraktım dagger ı kullanmayı bilmosan katana dagger al ama bilosan katana tabi dagger kullanırken aynı zamanda kılıç kullanmayıda ören
  • ezikken dagger ustayken katana pro olunca her ikisi
  • gunzda 2 melle 2 wep. ols bi dagger bi katana alırdık :D
  • bence hiçte komik değil. Oyunu K Style den ibaret sanmayalım. D/E Style de oldukça kullanışlı bana göre.

Map a göre değişir.
    Mesela mapte oldukça fazla kullanabiliceğin obje varsa Dagger hızlı olduğu için iyidir.

Kısaca acıklayım sana daha fazla Hız, Daha fazla AP veya Med alma olanağı verir ama bunların yanında Korunması olmadığı için daha çabuk hp kaybedebilirsin... Hele karşındaki adamda Lag yoksa, ve ii aimi varsa... o zaman işin zorlaşır baya bi
  • mesela ben dagger kullanıyom her w+w+sol tuş yap hepsine cok hızlı bas bide space yaptınmı adamları feleği şaşıyo hem yere yatırırken hp götürüyo bi sokuyon adam olüyo hem adamın biri bi teknikbulmuş adam yemin ederim hacksiz havaya cıkıyo yani adam oldurme bakımından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.