Şimdi Ara

Dağ 2 furyasından sonra Tvlerdeki içi boş asker dizileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi kere denk gelmisdim bi sahnesinde asker esir dusmus zincirlemisler butun gucuyle asilip zincirleri kiriyordu ve yanindaki teroristleri dovuyordu

Ya siz spiderman mi cekiyosunuz batman mi cekiyosunuz oldu olacak pelerin giydirip ucurun zaten o sahneden sonra degistirdim kanali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi airsoft içine bürünmüş hayatlar biz her hafta oyunlarda dizi çekiyoruz zaten bi farkı yok yada bunun içinde olduğum için öyle sanıyorum zevk almıyorum
  • 4 yıldır meslekte ve bu süre içinde devamlı olarak tunceli,diyarbakir bölgesinde görevler ifa eden biri olarak söylüyorum;

O kadar saçma sapan sahneler varki aklım almiyor yani bi sahnede askerler unimog la konvoy halindeler(unimoglar tehlike arz eden bölgelerde kesinlikle kullanilmiyor artik) komutanda'da nasıl bir göz varsa aracin icinden yoldaki el yapimi patlayicinin kablosunu görüyor ve pusuya dusuyorlar başka bir sahnede ise komutan keskin nisanci durbunu olan bir silahla atiş yapiyor 200 mt den vuruyor baya iyiymiş gibide lanse ediliyor ama iyi bir atıcı 200 mt den hk-33 ün mekanik nişangahiyla(dürbünsüz)bile vurur başka başka bir sahnede komutan karşisindakilerin ellerinde keleş olan 3 teröristi zati tabancayla aliyor yani demek istediğim;

Şu dizileri yaparken bu işin içinde olan kişilerden biraz bilgi alınsa daha kaliteli işler çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa772 -- 21 Nisan 2017; 23:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En garipsediğim olay, askerliğini dahi yapmamış elemanların bu dizilerde rol alması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 21 Nisan 2017; 19:25:32 >
  • Kanal D'nin İsimsizler dizisinde askeri vurgu fazla yapılmıyor zaten kurulan ekipte polis, ajan ve asker var hepside yerine göre rolünü oynuyor.

Söz ve savaşçıya baktım arkadaşın isyan ettiği noktalar gerçekten haklı.

Ben de abime şakasına sordum kendisi astsubay ve görevi eğitim subayı acemileri eğitiyor, dediğim şu ''Asker dizileri sizin gerçek iç dünyanızı yansıtıyor mu ?'' ''Hayır'' cevabını verdi haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa772

4 yıldır meslekte ve bu süre içinde devamlı olarak tunceli,diyarbakir bölgesinde görevler ifa eden biri olarak söylüyorum;

O kadar saçma sapan sahneler varki aklım almiyor yani bi sahnede askerler unimog la konvoy halindeler(unimoglar tehlike arz eden bölgelerde kesinlikle kullanilmiyor artik) komutanda'da nasıl bir göz varsa aracin icinden yoldaki el yapimi patlayicinin kablosunu görüyor ve pusuya dusuyorlar başka bir sahnede ise komutan keskin nisanci durbunu olan bir silahla atiş yapiyor 200 mt den vuruyor baya iyiymiş gibide lanse ediliyor ama iyi bir atıcı 200 mt den hk-33 ün mekanik nişangahiyla(dürbünsüz)bile vurur başka başka bir sahnede komutan karşisindakilerin ellerinde keleş olan 3 teröristi zati tabancayla aliyor yani demek istediğim;

Şu dizileri yaparken bu işin içinde olan kişilerden biraz bilgi alınsa daha kaliteli işler çıkabilir

Hocam o keskin nişancı sahnesinde bende kopmuştum 200 metreden keskin nişancı tüfeğiyle yapılan atış iyi olarak lanse edilmiş fakat zaten hiç silah kullanmayan bir insan bile googledan ortalama bir piyade tüfeğinin bile 500 metre etkili mezili olduğunu öğrenebilir

• valla zamanında tek türkiye vardı ki zamanında gördüğüm en saçma diziydi ama o bile bu yeni çıkanların yanında güzel kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.