Şimdi Ara

Daft Punk Random Access Memories YENİ ALBÜM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni albümü nasıl buldunuz ? Her ne kadar kimse beklediğim gibi değil desede dikkatlice albümü baştan sona ele alırsak harika yapımlar da mevcut. Özellikle Contact şarkıları inanılmaz güzel olmuş.

Daft Punk Random Access Memories YENİ ALBÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domate5 -- 16 Mayıs 2013; 16:51:02 >

• çıktığı gibi iTunes'tan satın aldım

ALBÜM

KEM
    MEL

çoğu DaftPunk fanatiği'nin sevmeyeceğine eminim çünkü bir ağırlık gelmiş ve o kadar muhteşem olmuş ki resmen sevinçten gözlerim doluyor dinlerken

çok özlemişiz be abi

Instant Crush ve Giorgio by Moroder'e bittim. BİTTİMMMMMMMMMMMM...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 17 Mayıs 2013; 8:49:32 >
  • bi daft punk hayranı olarak uzun zamandır bekliyodum değdi beklediğime
  • Sıkı bi Daft Punk'çı olarak tam beklediğim gibi çıkmadı albüm. Yanlış anlaşılmasın, albümün içinde bir tane bile boş şarkı yok. Hepsini sayısız defa dinledim ve hepsi mükemmel. Hayal kırıklığından kastım albümde hiç alışık olduğumuz Daft Punk şarkıları yok. Hep yumuşak ve insanı yormayan şarkılar üzerinde çalışılmış. Ben en azından Emotion, Steam Machine, Burnin, Rollin and Strachin, Voyager tarzı şarkılar beklerdim.
  • Get Lucky efsane olmuş..
  • umarım popüler olmaz memlekette, bu kadar kaliteli bi yapıtın herkes tarafından bilinmesi hoşuma gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 18 Mayıs 2013; 18:50:27 >
  • nice remix :) We're up all night to get lucky,but the kid is not my son :P

Giorgio Moroder ile bir röportaj,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daft Punk çoktan pazar malına düşmüştür hayırlı olsun. Günümüzdeki durum şudur +Ne tür müzik dinliyorsun -Punk yhaa .s +Hangileri -Duft Punk +........
  • Something about us ile tanıştım daft punkla güzelmiş vs dedim 2001 albümünü satın aldım dinledim. Ama fanatiği asla olmadım. Geçenlerde tesadüfen bu albümü gördüm ve şuan daft punk hayranıyım. Mükemmel ötesi mükemmel bir albüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyfnx

Daft Punk çoktan pazar malına düşmüştür hayırlı olsun. Günümüzdeki durum şudur +Ne tür müzik dinliyorsun -Punk yhaa .s +Hangileri -Duft Punk +........

Albümün altyapısı, grooveu harika. Piyasa falan değil, elektroniği azaltılmış groove-funk kısmı arttırılmış bi' Daft Punk var sadece. Ki benim inanılmaz hoşuma gitti albüm, Giorgio by Moroder falan çok hoş bas lineına sahip.
  • sen demek istediğimi anlamamışsın hocam herkesin diline düştü demek istedim albüme laf etmedim. Bir cool'luk ikonu oldu. Daft Punk'ı Punk yapıyor diye bilenler var hayranı gibi görünen
  • mükemmel ne diyelim
  • Bir Daft Punk hayranı olarak beğendim diyebilirim.

• Benim favori parçam budur, son albümünden.
  • Şunun gibi bir tane parça var mı acaba. Çizgilerinden kaymışlar.

• Sokaklarda fazla yayılması hiç iyi olmadı
  • Arada dinlerim de.Get Lucky şarkısının üstüne şarkı tanımam.Ardı ardına 20 kere filan bile dinlerim.
  • Get Lucky çok sağlam zaten tüm ülkelerin yerel radyolarında top 10 da.
  • En iyi şarkıları Get Lucky bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Within
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.