Bildirim
Daft Punk Random Access Memories YENİ ALBÜM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çıktığı gibi iTunes'tan satın aldım
ALBÜM
MÜ
KEM
MEL
çoğu DaftPunk fanatiği'nin sevmeyeceğine eminim çünkü bir ağırlık gelmiş ve o kadar muhteşem olmuş ki resmen sevinçten gözlerim doluyor dinlerken
çok özlemişiz be abi
Instant Crush ve Giorgio by Moroder'e bittim. BİTTİMMMMMMMMMMMM...........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 17 Mayıs 2013; 8:49:32 > -
bi daft punk hayranı olarak uzun zamandır bekliyodum değdi beklediğime -
Sıkı bi Daft Punk'çı olarak tam beklediğim gibi çıkmadı albüm. Yanlış anlaşılmasın, albümün içinde bir tane bile boş şarkı yok. Hepsini sayısız defa dinledim ve hepsi mükemmel. Hayal kırıklığından kastım albümde hiç alışık olduğumuz Daft Punk şarkıları yok. Hep yumuşak ve insanı yormayan şarkılar üzerinde çalışılmış. Ben en azından Emotion, Steam Machine, Burnin, Rollin and Strachin, Voyager tarzı şarkılar beklerdim. -
Get Lucky efsane olmuş.. -
umarım popüler olmaz memlekette, bu kadar kaliteli bi yapıtın herkes tarafından bilinmesi hoşuma gitmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 18 Mayıs 2013; 18:50:27 > -
-
Daft Punk çoktan pazar malına düşmüştür hayırlı olsun. Günümüzdeki durum şudur +Ne tür müzik dinliyorsun -Punk yhaa .s +Hangileri -Duft Punk +........ -
Something about us ile tanıştım daft punkla güzelmiş vs dedim 2001 albümünü satın aldım dinledim. Ama fanatiği asla olmadım. Geçenlerde tesadüfen bu albümü gördüm ve şuan daft punk hayranıyım. Mükemmel ötesi mükemmel bir albüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zyfnx
Daft Punk çoktan pazar malına düşmüştür hayırlı olsun. Günümüzdeki durum şudur +Ne tür müzik dinliyorsun -Punk yhaa .s +Hangileri -Duft Punk +........
Albümün altyapısı, grooveu harika. Piyasa falan değil, elektroniği azaltılmış groove-funk kısmı arttırılmış bi' Daft Punk var sadece. Ki benim inanılmaz hoşuma gitti albüm, Giorgio by Moroder falan çok hoş bas lineına sahip. -
sen demek istediğimi anlamamışsın hocam herkesin diline düştü demek istedim albüme laf etmedim. Bir cool'luk ikonu oldu. Daft Punk'ı Punk yapıyor diye bilenler var hayranı gibi görünen -
mükemmel ne diyelim -
Bir Daft Punk hayranı olarak beğendim diyebilirim. -
-
-
Sokaklarda fazla yayılması hiç iyi olmadı -
Arada dinlerim de.Get Lucky şarkısının üstüne şarkı tanımam.Ardı ardına 20 kere filan bile dinlerim. -
Get Lucky çok sağlam zaten tüm ülkelerin yerel radyolarında top 10 da. -
En iyi şarkıları Get Lucky bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Within
Benzer içerikler
- fatih kısaparmak ahmet kaya
- tüm zamanların en iyi türkçe şarkıları
- a.k.a ne demek rap
- boş plak doldurma
- nu metal nedir
- youtube mp3 indir
- spotify hifi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X