Şimdi Ara

DAEMON Tools ve Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu DAEMON Tools sadece CD takılıp oynan oyunlar için mi geçerli yoksa pc'ye kayıtlı herhangi bir oyun için de işe yarayabilir mi?

Birde arkadaşlar DAEMON Toolsu nasıl çalıştıracam oyun için ya?

Mesela ben önceden PES6 oyununu yüklerken DAEMON Toolsu kullanmıştım ve şimdi DAEMON Toolsu açtığım da
     DAEMON Tools ve Soru?

Bu şekilde PES6 oyunun Dosyası görünüyor oysa ben o oyunu sildiğim çok oluyor!
    Bunu nasıl düzeltebilirim?
    Ayrıca istediğim oyun için nasıl kullanabilirim bu programı?

Pek DAEMON Tools hakkında bilgim olmadığı için sizden yardım almak istiyorum arkadaşlar?

• Kardeş PC ye yüklü oyunlar içinde kullanabilirsin.CD gerekmeden yani..
    DAEMON Tools pro bir cd ve dvd emülatör yazılımıdır.Kullanıcıların CD/DVD imajlarını , hayali (virtual) CD/DVD sürücüleri yapmalarını ve cd ve dvd olmadan onları çalıştırabilmenizi sağlar.
    DAEMON Tools Pro 32 sanal sürücü desteğiyle oyun imajlarını normal bir CD-Rom'dan daha kısa sürede çalıştırır , oyunlarınızı cd'ye yazmadan direkt kalıp dosyaları içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.DAEMON Tools Pro birçok oyunu destekler.DAEMON Tools tüm cd yazma kalıplarını okuyabilen bir programdır. Yani tüm iso, bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi programların özel biçimlerini gösterebilir. Böylece Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görmeyi sağlar. Kısacası DAEMON Tools her oyun canavarının arşivinde olması gereken bir araçtır..

Daemon Tools aynı anda 4 sanal sürücüye izin veriyor

ISO dosyasını seçeceğiniz kısıma geçeceksiniz.
     DAEMON Tools ve Soru?

Image dosyanızı seçmeniz gereken aşama, burada 9 farklı image dosyası tipini kullanabilirsiniz. Dosyanızı seçerek Open ile tanıtacaksınız.
     DAEMON Tools ve Soru?

Eğer Image dosyası doğru tanımlanırsa aşağıdaki gibi daha önce boş olan bu kısımda sizin image'ınızın adı gözükecektir...
     DAEMON Tools ve Soru?

Bir sonraki aşamada da yeni sürücünüzü yeni bir drive adı ile My Computer veya Bilgisayarım bölümünden görebilirsiniz. Bu program 4 adet sürücü tanımlayabildiğinden 4 adette Drive adınız olacaktır ve bu isimler sizin ISO dosyanızı yaratırken kullanacağınız isimlerden oluşacaktır.
     DAEMON Tools ve Soru?

Son aşama, oldu ya image dosyasının işi bitti veya bunun yerine bir başkasını kullanacaksınız, işte bu durumda image dosyanızı Unmount ederek Daemon'dan ayırmanız yada bir başka tanımla boşaltmanız gerekiyor.
     DAEMON Tools ve Soru?

Buraya kadar anlattıklarımı birçok programı bağlamak için kullanabilirsiniz. Oyun oynayacaklar için ise kopya korumalı CD'leri veya DVD'lerden normalde kopyaladığınızda çalışmayacak olan kopya korumalı oyunları ise oynayabilmeniz içinde Emulation ayarlarından All Options seçeneğini aktif hale getirerek oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Kopya koruma standartları resimdeki gibi birkaç çeşit olacaktır ve bunu bilmeniz mümkün değilse hepsini aktif hale getirebilirsiniz...

DAEMON Tools ve Soru?

Umarım programın kullanımı hakkında bilgi sahibi olmuşsunuzdur. Birkaç kez kullanırsanız sanırım iyice alışacaksınız ve sorununuz kalmadan her türlü ortamda sanal sürücü kullanacaksınız. Herkese başarılar, kolay gelsin...

• Arkadaşım çok sağ ol az çok bişeyler anladım gibi ama dediklerini yapmaya çalıştığımda hiç pencere filan açılmadı yani neyi işaretlediysem hiç pencere açılmadı acaba normal mi?

Bide DAEMON Tools işareti yeşil oldu?
     DAEMON Tools ve Soru?

Bu ne demek oluyor?
    Yani yeşil olmasını anlamadım?
    Ne anlama geliyor?

• görev çubuğundaki daemon tools işareti kırmızı yanıyosa işlemi yaptıktan sonra hala cd istemeye devam eder fakat o simgeyi sağ tıklatıp emulation dan en altın bi ustunde yer alan "all option on" seçeneğini tıklatırsanız yeşil yandığını göreceksiniz .bu işlemi de yapınca oyun cd siz çalışıyo denenmiş ve görülmüştür
  • Teşekkürler kardeş
  • Bişey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.