Şimdi Ara

Daemon Tools olmadan oynamak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daemon tools tam olarak ne işe yarıyor arkadaşlar?Oyunlarıdirek pc'den daemon tools ile açıyordum herkesin yaptığı gibi.Dün merak ettim daemon tools olmasa oyun açılır mı ne olur diye.Yüklediğim oyunun winrar dosyalarını laptopuma attım.Sıfırdan kurdum oyunu kısacası ve sorunsuz açıldı.Daemon tools veya ona benzer bir programda yoktu laptop'ta.Bu nasıl oldu acaba.Denediğim oyun dead island.Bu oyuna mı özel birşey acaba?
    Sorduğum soru basit veya saçma olabilir.Bilgisayarda oyun indirmeye/oynamaya yeni başladım.Aslında konsol oyuncusuyum.O yüzden şimdiden kusura bakmayın.

• Daemon tools benim bildiğim sadece bir sanal sürücü programıdır isoyu ona okutursun kuruluma geçersin crack yapıp oynarsın sonra daemon tools u sil oyun gine açılacaktır o sadece bir kuruluma geçmek için kullanılan bir program
  • İso bin dosyalarını ona okutursun cd varmış gibi kurar oyununu
  • ne işe yaradığını biliyorum.demek istediğim daemon tools'u hiç laptop'uma yüklemediğim halde oyun çalışıyor.
  • Kurulumdan sonra kalıp dosyasını çıkartırsanız daemon toolsu silsenizde oyun çalışır.

Ama kalıp dosyasını çıkarmazsanız oyunun setupını silmeye çalışsanız da uyarı alırsınız başka bir programda çalışıyor gibisinden.

Oyunu kurduktan sonra daemon toolsa gerek yok , program bilgisayarınızda sanal dvd sürücüsü yaratıyor bilgisayara dvd takmışsınız gibi düşünün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    androidde exe açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.