Şimdi Ara

Daemon Tools hatası bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten 5 partlık sims 2 pets oyununu indirdim. sonrada daemon tools u indirdim. daemon tools u 3 defa yükledim 3ündede çalışmadı en son nod32 kapatarak yükleyince çalıştı ve hala kapalı açmıyorum. açınca bazı dosyalara bişey yapıyor. neyse daemon tools u sağ tıklıyorum Virtual CD/DVD-ROM un üstünde duruyorum sonra Device 0: [G:] No media ın üstünde duruyorum sonra mount image diyorum. E diskinde sims pets die bi klasöre kaydettiğim rar ların yanına gidiyorum. internette mdf uzantılı dosyayı açmam gerektiği söyleniyor ama bende o mdf uzantılı dosya yok ne yapmam gerek?

• Önce sims oyunun 5 partlık dosyalarının olduğu klasöre gidin ve orada 1. parta sağ tıklayıp buraya çıkart diyin.

Dosyaları açıcaktır. Sonra deamon toolsdan aynı yolu izleyip mdf uzantılı dosyayı mount edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 31 Ekim 2009; 17:50:09 >
  • teşekkür ederim dediğiniz yoldan gittim. oyun yükleme sayfası açıldı dil seçtim serial number girdim. küçük bi pencere de %100 oldu. ama o tam yükleme değildi sonra bitane büyük pencere açıldı. gri renkli büyük bi pencere sonra bitane daha küçük pencere açıldı. onun içindede oyunun yüklenirken ilerlediği yoldan vardı ( ince cubuk gibi olan) ondan çıktı sonra o bahsettiğim pencerenin önünde bir tane daha küçük pencere açıldı 2. dvd yi istiyor bi ok bide cancel var ok diince aynı sey tekrar devam ediyor. cancel diyince yüklemeyi iptal ediyor. hatayı nasıl giderebilirim?
  • 2. dvd'yi istiyorsa önceden açtığınız partların içine bi göz atın belki içinci bir mdf dosyası falan vardır onuda deamon tools'a mount etmek gerekir. Mount ettikten sonra ok diyip yüklemeye devam ediceksiniz
  • baktım her dosyayı tek tek çıkartıp baktım ama yararı yok. ben o 800 mb lik toplam dosyayı en iyisi 2 dvd ye yazdırayım. bana onu nasıl 2 dvd ye yazdırcağımı söylermisiniz. sanal disk hazırlayarak yapmasını pek bilmiyorum
  • hiç bu tür işlerle uğraşma git oyunu al kurtul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.