Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (899. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.013
Cevap
129
Favori
1.620.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Otomatik 0.9 Tce'leri ne kadara bırakıyorlar?Bilgisi olan varmı?

napıcan a3 bakmıyomuydun

(ah şu liseliler)

Abi ne ima etmeye çalışıyorsun?A3 evet bakıyorduk forumdaki yorumlardan sonra şuan superb düşünüyoruz yarın gidip fiyat alacağız sipariş bile verebiliriz.Salladığımı felan düşünüyorsan özel'den belge,fotoğaf vs atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 23 Nisan 2016; 13:51:18 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı sabahlar,

Dün akşam yaşadığım bir aksilikle ilgili yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Akşam misafirlik için gittiğim yerde aracı park ettim, dönüşte ise anahtar kontak yuvasına girmedi. Daha önce 2 kere daha başıma aynı olay geldi ama bir süre sonra düzelmişti. Bu sefer sabah oldu hala sorun devam ediyor. Direksiyon kilitli kalmış ve anahtar yuvaya girmiyor hiçbir şekilde. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Aracım 2013 benzinli stepway, garantisi devam ediyor ve kaskom da var. En pratik ve masrafsız nasıl atlatabilirim bu problemi? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu yaşadığınız bir sorun değil, bir özellik. direksiyon park halinde hareket ettirdiğiniz zaman kitliyor kendini. anahtarı yuvaya sokabilmeniz için, anahtarı iterken direksiyonu hafiftan sağa sola hareket ettirmeniz lazım.
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım biraz eksik anlattım. Normal direksiyon kilitlenmesi değildi kastım. Çünkü anahtarın ucu dahi girmiyor yuvaya. Ne kadar sağa sola çevirsem de sonuç alamadım. Neyse ki az önce abim aradı, arkadaşı küçük bir tornavida yardımıyla yuvadaki dili aşağı bastırmış hafif ve öyle sokabilmiş anahtarı, sorun düzelmiş. Ancak niye böyle oldu ve bir daha tekrarlar mı bilemiyorum.

ertesi gün 3 kat zımpara, rutuş,zımpara, ağır aşındırıcı ve polisaj ile bu hale getirebildim. fakat metalik boyaya ne yaparsanız yapın belli oluyor.
    eğer opak renk olsaydı %90 başarılı olunabiliyor.

en son halide bu, yapacak birşey kalmadı :)

• haski H kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. yapanların Allah belasını versin. milletin yıllarca çalışıp zor güç aldığı aracına bunları yapanlar çok şerefsiz ruhlu insanlar. Alalh fırsat vermesin bunlara.

yan kapı korumaları ne kadar taktırdınız hocam.
  • Herkese iyi akşamlar. Hocalarım 2016 model "0" füme renk stepway 47.400 TL diyorlar fikir verir misiniz, fiyat cazip midir yoksa 1-2 ay sonra yine bu fiyata denk gelir mi? Normalde 2. el düşünüyordum fakat böyle bir teklif geldi merak ettim uygun mudur diye. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Herkese yardımları için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serginho1912 -- 28 Nisan 2016; 14:19:44 >

Orijinalden alıntı: exponent

geçmiş olsun. yapanların Allah belasını versin. milletin yıllarca çalışıp zor güç aldığı aracına bunları yapanlar çok şerefsiz ruhlu insanlar. Alalh fırsat vermesin bunlara.

yan kapı korumaları ne kadar taktırdınız hocam.

yan gövde korumaları 420 tl ye aldım, kendim uyguladım.
  • talanx T kullanıcısına yanıt
    talanx arkadaşım uzun zamandır foruma yazmıyorum genelde okuyarak takip ediyorum. Bu yaşadığın sorunu yaklaşık 3 hafta önce bende yaşadım aracım 2013 model 1.5 dci Sandero servisle görüştüm bana anahtar yuvasını yorgan iğnesi ile aşağı yukarı doğru oynatıp dili açmaya çalışın ve anahtarı takıp aracı servise getirin dediler. Dediklerini yaptık anahtarı takıp servise gittik usta kontağı söküp değişmesi gerektiğini garantiden kontağın komple yenisinin takılacağını söyledi anahtar takılmasın diye kontağı ayarladı ve 3 haftadır bu şekilde kullanıyoruz. 2 gün önce arayıp yeni kontağın geldiğini ve müsait bir zamanda servise gelmemi söylediler pazartesi gününe randevu aldık gidip taktıracağız sizde servisle görüşüp garantiniz bitmeden yenisini taktırın kafanız rahat etsin.

Giderken köprüleri yıkarsan, dönmek istediğinde yüzmek zorunda kalırsın.
  • electranwn kullanıcısına yanıt
    Benim araçta da 40 amper orijinal akü vardı, yılbaşından önce akü bitti arabayı çalıştıramadım 60amper varta marka aldım akücü de önerdi dacia taksilere sürekli aynısını takıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • Arkadaşlar araçlarınızın motorunu yıkatıyormusunuz acaba ..zararı felan oluyormu yıkatmanın ..

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar araçlarınızın motorunu yıkatıyormusunuz acaba ..zararı felan oluyormu yıkatmanın ..

ilk bakımı yaptırdığımda yetkili servis basınçlı su ile yıkamıştı akü ve sigortaların olduğu bölüme yoğun şekilde su tutulmazsa bişey olmuyor heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 1 Mayıs 2016; 0:03:32 >

• Arkadaşlar.birdahaki lastiği takarken jantı değiştirmemek şartıyla lastik ölçülerini artırmak istiyorum ..205-60-16 nasıl olur ..Yada 215-55-16 veya 215-60-16 ..bozuk yollarda birazdaha yumuşamasını istiyorum...birde orjinal ölçü ufakmı geliyor ne sürekli patinaj tekerler bitiyor çabucak .

• merhaba arkadaşlar dacia stepway alıcam geçen gün aydın daki mimar otomativ e gittim 0 km için peşin 49500 dedi tabi daha herhangibi bir pazarlık söz konusu deil amacım benim yeni kasalar çıkacak görüştügüm satış temsilcisi sandero stepway ların hiç birinde hız sabitliyici yok dedi sormak istedigim yeni kasalar cıkacakmı 4-5 aya kadar 1.5dci 90 lik alıcam
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.