Bildirim
Dacia Logan MCV - Dizel - LPG (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: payziner
...35.700 TL Yeni Logan MCV Ambiance 1.2 16V LPG 75 bg
--------------------
39.250 TL Yeni Logan MCV Ambiance 1.5 dCi 75 bg ....
Klimanın fiyata dahil olduğundan emin misiniz? O fiyat için sitede Klima dahil değil 2500 tl opsiyonlu görünüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ulasseven
Aradaki 3550 tl'ye hem lpg lide olmayan dizel motor , klima, navigasyon , esp , 15' jant ve hız sabitleyici alıyorsun.Daha ne düşünüyosun anlam veremedim.
Klima navigasyon ve yolcu hava yastığı bu araçta opsiyonel olarak sunuluyor: Onları ekleyince de 1.5dci nin fiyatı 44650 TL oluyor stepne de hariç. Dacia artık alınası olmaktan çıktı, neredeyse renault il aynı fiyatlar. -
Ayrıca bir dacia bayisine gidip bana baz donanımlı Logan MCV lazım dediğinizde size fabrikadan klimasız araç çıkmıyor mecburen klima eklenmesi gerek diyorlar. Klima da ekleyince bu aracın başlanbıç fiyatı 32.900 lira olmuyor ne yazık ki. -
Merhaba çok teşekkür ederim. Bilgilendirme yaptığınız için as kalsın alıyordum hatta evraklarımı bile göndermiştim..
Şimdi Dizele döndüm.. Kesinlikle haklısınız..
Şimdi size soruyorum
HANGİ RENK ? :)) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: predator1993
quote:
Merhaba çok teşekkür ederim. Bilgilendirme yaptığınız için as kalsın alıyordum hatta evraklarımı bile göndermiştim..
Şimdi Dizele döndüm.. Kesinlikle haklısınız..
Şimdi size soruyorum
HANGİ RENK ? :))
Koyu mavi renk varsa tercih et hediye olarak da eğer verirlerse ön krom çıtaları iste
Beyaz ve Platin Gri Var sadece.
-
Sadece iki renk seçeneği mi var Mavi ile kum gri getirmemişler mi acaba türkiyeye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sadece iki renk seçeneği mi var Mavi ile kum gri getirmemişler mi acaba türkiyeye?
Eşim Beyaz istedi. Fakat türkiye genelinde dizel araç ta beyazda yok. -
quote:
quote:
Eşim Beyaz istedi. Fakat türkiye genelinde dizel araç ta beyazda yok.
Tamam o zaman hayırlı olsun inş.kazasız belasız şürüşler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X