Şimdi Ara

Dacia Logan Ferrari :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence insanların hayallerini dile getirmesi kötü bir durum değil.
  • Bence rezil etmiş. Şaka anlayışı bu olmasa gerek.

• ferrari fabrikası görse mahkemeye verir
  • Sade bir modifiye gibi aslında. Şahsen stock halinden hoşuma gitti. yakıştırdım.

Şahine 2 litrelik dohc motor koymaktan iyidir.
  • Bu elemana (Türk ise) camı açıp abi memleket neresi diyesim geldi......
  • Ekşisözlükteki şu realist yorum aklıma geldikçe gülerim.

otomobil bölümünde tercih-kıyaslamaların ciddiye alınmaması gereken yer, marka fanatikleriyle dolu. mercedes'e kimse laf söyleyemez, hyundai, renault fanatikleri doludur, vw'ye kin ve nefret kusulur, bir de imzasına arabam yok. ama 1.5 dci dacia logan'ım var. arabadan daha üstün. yazan insanlar var, aman diyeyim. özellikle vw almak için icazet alırsanız cevap kesinlikle ''vw kendini bir halt sanıyor yea, para vermem, halk arabası ne de olsa xd'' olur.
    (**** aklima geldi, 18.05.2011 03:56)

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=donan%C4%B1mhaber 31.sayfaya gidile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Ağustos 2011; 14:26:02 >

• Ferrari'ye Dacia'yı taklit etmek hiç yakışmadı. yazık yazık. Bu kadar mı kısır döngüye düştü Ferrari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Ekşisözlükteki şu realist yorum aklıma geldikçe gülerim.

otomobil bölümünde tercih-kıyaslamaların ciddiye alınmaması gereken yer, marka fanatikleriyle dolu. mercedes'e kimse laf söyleyemez, hyundai, renault fanatikleri doludur, vw'ye kin ve nefret kusulur, bir de imzasına arabam yok. ama 1.5 dci dacia logan'ım var. arabadan daha üstün. yazan insanlar var, aman diyeyim. özellikle vw almak için icazet alırsanız cevap kesinlikle ''vw kendini bir halt sanıyor yea, para vermem, halk arabası ne de olsa xd'' olur.

Galiba canın sıkılıyor. Oruç başına mı vurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Dikkat! Yorum bana ait değil ekşisözlükte yazılmış gerçekçi bir entry. Niye bu kadar alınganlık yapıyorsunuz? Oruç anlaşılan sizin başınıza vurmuş mesajları yarım yamalak okuyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Dikkat! Yorum bana ait değil ekşisözlükte yazılmış gerçekçi bir entry. Niye bu kadar alınganlık yapıyorsunuz? Oruç anlaşılan sizin başınıza vurmuş mesajları yarım yamalak okuyorsunuz.

Bu konuda bana o kadar laf sokuldu ki artık öfkelendim. Yine başlıyoruz dedim. Doğru. Mesajın tamamını okumadım. Ama oruçla ilgisi yok. Geçmişten gelen öfke var. O öfke ile çabuk yazdım.

Tamam. Kusura bakma.

Ama yeri gelmişken söyliyim. İmzamdaki yazı sadece espri. Orada Murat 124 de olabilirdi. Trabant ta olabilirdi. Ben Dacia Logan'ın kasasını, karoserini beğendiğim için aldım. Dacia gün gelir de Passat'ın veya Jetta'nın, veya Skoda SuperB nin kasasını Loganlara uygularsa, benim için Dacia biter. Veya Passat arabalarına Dacia kasası koysun. Passat benim gözümde en üst sıraya çıkar.

Marka fanatikliğim yok. Ben VW nin araç kasa dizaynını beğenmiyorum. Performans benim için önemli değil.

• Kesin yanındaki bmw ile kapışacak.
    Öndede arması var mı acaba. birde kesin tüplüdür.
  • arkdaslar kimse tartısmasın sadece gülelim diye koyduk ama gercekten komik duruyor baktıkca bakasım geliyor dacia ferrariye :)))
  • demekki sadece türkler değilmiş çılgınlıkta yabancılarda sınır tanımıyo ama iyi olmuş beğendim valla
  • Muayaneden geçer mi acep
  • OPEL CORSA "TDCI" gördüm, hemen fotoğrafını çektim ama bu labtob bülüdütsüz Paçkart olduğundan yarın yüklerim. 1 Dakika sonra da OPEL CORSA "CDTI" gördüm, ama onun fotoğrafını çekmeye lüzûm görmedim...
  • Kırmızı şeytan
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Karpatların Ferrarisi olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

OPEL CORSA "TDCI" gördüm, hemen fotoğrafını çektim ama bu labtob bülüdütsüz Paçkart olduğundan yarın yüklerim. 1 Dakika sonra da OPEL CORSA "CDTI" gördüm, ama onun fotoğrafını çekmeye lüzûm görmedim...

Dacia Logan Ferrari :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.