Şimdi Ara

D900 Program Askıya Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler Ben D900 kullanıcısıyım telefonuma msn yükledim çok fazla durduğum halde bir kontor gidior ama tek sorunum kapağı kapattığımda programın kapanması isteyerek kapamsam bişi oluo ve kapanıo olan bir kontorume ve okuyamadan gitmiş yazılara oluo d900 de programı askıya alma gibi bi özellik varmı yoksa öle bişi yapabilirmiyim 6600daki menu tusuna basılı tuttuğumuzda acık programlara tekrar girebildiğimiz gibi yada motorola L6 da kapama tusuna bikez basıp çıktığımızda tekrar java bolumune girdiğimizde programın devam etmesi gib... yardımcı olursanız sevinirim

• arkadaşım form kurallarına uyalım..
    imzamda link var..
    d900 topiği zaten var..
    ordan devam edelim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MIrchhh

İyi günler Ben D900 kullanıcısıyım telefonuma msn yükledim çok fazla durduğum halde bir kontor gidior ama tek sorunum kapağı kapattığımda programın kapanması isteyerek kapamsam bişi oluo ve kapanıo olan bir kontorume ve okuyamadan gitmiş yazılara oluo d900 de programı askıya alma gibi bi özellik varmı yoksa öle bişi yapabilirmiyim 6600daki menu tusuna basılı tuttuğumuzda acık programlara tekrar girebildiğimiz gibi yada motorola L6 da kapama tusuna bikez basıp çıktığımızda tekrar java bolumune girdiğimizde programın devam etmesi gib... yardımcı olursanız sevinirim

programı askıya alamazsın kapanmaması için slayt ayarlarını değiştir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.