Şimdi Ara

D712 deki wifi sorunu hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetay74
    ram frekansı 2 ile çarpılmıyor muydu?
    667*2=1334 ??

DDR 2 ler 400-1066 arasında
    Ddr3 ramler 800-2133 Mhz imiş araştırdığıma göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artesteknik -- 30 Aralık 2012; 17:52:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

ben baktm toplam 800lü biseyler sg deadzone oynarken yuzde 80lere dayanıyor eger rom yuzundn hepsni göremyorsa ramı bilemem ama bi program 800lerde gösteryordu cihaz bostaykende 600u bosta kalıyordu sistem içn 280 cvarmı ne kullanyordu ama ddm gbi yeni rom rami görürse gercek degeri 1300se gözukur antutu belki ondn performansı yuksek görmus olablr gelnce görücez google play ve heroes o and chaos un ekran ölceklenmyor sırf arkadasla oynamk icn aldm tabletle bu oyunu arada bi bkarmısnz lütfen

Sizin kontrol ettiginiz frekansı değil muhtemelen toplam Kaç gb oldugudur.

hayır ben ayarlardan uygulamalr girdim oradan çalısan uygulamalara girdignzde ram yazıyor hangi uygulamanın nekadar ram kullandgnıda dediğim gbi suanki rom ramin 880nini göruyor olabilir yeni romda bakacagız fakat ddgm gbi transformer prime bile bunun ramınla aynı antutu dgeri islemcsnin 4 artı 1 olmasyla yuksek deger veriyor fakat tegra 3 un ekran kartı bazı uygulamalarda örn most wanted mali quad core dan dusuk performans veriyor cunku bazı uygulamalar tegra 3 uyumlu degil donanımsal ve yazılımsal olarak tabletlernzden ustun fakat fyat olarakta asus cok pahalı kacıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74
    ram frekansı 2 ile çarpılmıyor muydu?
    667*2=1334 ??

DDR 2 ler 400-1066 arasında
    Ddr3 ramler 800-2133 Mhz imiş araştırdığıma göre

tabletlerde 2100 görmdmfakat pc lerde dedgnz gbi oldugu icn bundada olablr fakat suana kadar en yuksek gördugum ram frekansı transformer infinty 1600mhz en genis olanlarsa 2gb alan samsung tabletler ve nexus 10 u biliyorum zaten onudasamsung uretdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

1333 Mhz olması lazım ama yarın araştıracağım.
    Urun DDR3 ran kullaniyor. Ddr2 ler 667 mhz idi.
    Ama o inceleme bizim üzerimizden bir reklam çalışması gibi geliyor.

yarın acil olarak pm cevap verirseniz ve yatay oyunları oynarken araba veya karakter sola kayıyor tablet düz olmasına rağmen g-sensor mü bozuk tablet daha 4-5 günlük ve değişimden de yeni gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: byeskici

quote:

quote:

yarın acil olarak pm cevap verirseniz ve yatay oyunları oynarken araba veya karakter sola kayıyor tablet düz olmasına rağmen g-sensor mü bozuk tablet daha 4-5 günlük ve değişimden de yeni gelmişti

Yazılımı tekrar yüklemeyi denediniz mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazılımı tekrar yüklemeyi denediniz mı?

4.0 olarak geldi ozamanda aynı sorun vardı 4.1 e yükselttim devam ediyor sıkıntı

• Bu durumda üzülerek soyluyorum tableti tekrar bize göndermeniz gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artesteknik -- 30 Aralık 2012; 19:44:58 >
  • quote:

Bu durumda üzülerek soyluyorum tableti tekrar bize göndermeniz gerekecek.

ya tabletin 1. taksitini ödedim ve toplasam 1 hafta kullanmadım bu işe bir çözüm yok mu ? tabletimi başka bir modelle değiştirmek istiyorum ama onda da diyorsunuz ki aldığınız yerle iletişime geçin ee faturam sizde 2-3 haftadır istiyorum hala gelmedi. Napicaz anlamadım vallaha
  • Pazartesi mutlaka halledeceğim

• quote:

Pazartesi mutlaka halledeceğim

teşekkür ederim lutfen başka bir modelle değişimi siz mi yapıcaksanız yapalım bende rahat edeyşm artık
  • quote:

quote:

teşekkür ederim lutfen başka bir modelle değişimi siz mi yapıcaksanız yapalım bende rahat edeyşm artık

Bu tip islemleri aldığınız yerden yapmanız gerekiyor.
    Çünkü elimizdeki ürünün iade olması ve yenisinin fatura edilmesi gerekiyor. Yoksa garanti tarafı sıkıntılı olur. Ama yarın konuyla ilgileneceğim merak etmeyin. Ne yapabiliyoruz bakalım.

• quote:

quote:

quote:

Çünkü elimizdeki ürünün iade olması ve yenisinin fatura edilmesi gerekiyor. Yoksa garanti tarafı sıkıntılı olur. Ama yarın konuyla ilgileneceğim merak etmeyin. Ne yapabiliyoruz bakalım.

O zaman değişim konusunda yardımlarını bekliyorum tekrar çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byeskici -- 30 Aralık 2012; 20:12:08 >

• quote:

quote:

quote:

peki siz para iadesi yapabiliyorsanız ben hiç hızlıal.com la uğraşmayayım sonra baska bir modelinizi sipariş vereyim

• Merhaba,

Arkadaşlar konu başlığı ve akabinde ilk mesajda kullanılan üslup nedeni ile konuyu kaldıracaktım ama içindeki cevaplardan ve yazışmalarınızın sekteye uğramaması için müdahalede bulunmadım. Sadece başlığı içeriğe uygun şekilde revize ettim o kadar.

Sizlerden ricam, forum altında gerek firma yetkilileri ile gerekse birbiriniz ile olan yazışmalarınızda kullanacağınız üsluba dikkat ediniz. Nihayetinde burası herkese açık bir forum ve bu bağlamda uyulması gereken bazı saygı kuralları var.

Bu ufak uyarımın dikkate alınacağını ve okuyacak arkadaşlarımızın bundan sonraki forum yazışmalarında düzey konusunda dikkatli davranacaklarını umuyorum.

Hepinize iyi forumlar.

Bu mesaj bilgilendirme amaçlıdır. Alıntılamayınız, tartışmaya girmeyiniz.
  • artes teknik asphalt 7 de sensörü görmüyor ve heroes of order and chaos dokunmatik oyuşmazlığı var lütfen yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

artes teknik asphalt 7 de sensörü görmüyor ve heroes of order and chaos dokunmatik oyuşmazlığı var lütfen yardım edermisiniz

bide ekrana sıgmıyor gibi oluyor,
    9inçlik modelde bu sorun varmı düzelecekse tmm düzelmeyecekse değişim yapabilirmiyiz diceksiniz bi oyun için tablet değişirmi e alma nedenim oyun olunca değiştirme nedenim de bu oluyor
  • quote:

Eğer birisinin elinde varsa lütfen karşılaştırsın ekran farkını.
    Ben o ürünün ekranının iPS olmadıgını bile duydum ama polemiğe girmek istemem.
    Reklam ile Elestriler birbirine karıştırılmasın lütfen.

yarın ilgilenicem demiştiniz benim sorunumla hala bi gelişme yok mu acaba ? ona göre bugün kargoya vereyim tableti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.