Şimdi Ara

[ D7000 ALNCAKTIR / LENS ÖNERİSİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D7000 için uzun zamandır para biriktiriyordum. Param şuanda tamamen birikmiş bulunmakta. Son durumları fiyatları takip edemedim hakkında bilgi verirmsiniz.

Gittigidiyor'a göz attım body olarak 2390 tl civarı. Ben zaten body + lens şeklinde düşünüyorum. Asıl soru burda başlıyor zaten.
    Önceden aldığım önemli öneriler sonrasında

Tamron 17-50 +70-300 düşünüyordum. Fakat ben makineyi %80 portre için kullanıcam.. Tamron'u öven tavsiye eden cok o yüzden onun yanına 50m 1.8 nasıl gider ?

Veya başka öneriler bekliyorum. Hepsi sıra sıra kontrol edilip en uygunu alınıcaktır.. Teşekkür ediyorum ilginiz ve bilgileriniz için.

• Main-zoom olarak Tamron 17-50'yi kenara koyalım bence. Bunun yanında portreye has bir prime düşünebilirsiniz. Bütçeniz ne kadar bilemiyorum fakat 85mm f1.8 olabilir, 50mm 1.8 de fiyat performans ürünüdür diğer seçeneklerle bütçe zorlanıyorsa. 70-300'le de portre çekilir belirli aralıklarda elbette lakin prime'dan alacağınız kaliteyi alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Main-zoom olarak Tamron 17-50'yi kenara koyalım bence. Bunun yanında portreye has bir prime düşünebilirsiniz. Bütçeniz ne kadar bilemiyorum fakat 85mm f1.8 olabilir, 50mm 1.8 de fiyat performans ürünüdür diğer seçeneklerle bütçe zorlanıyorsa. 70-300'le de portre çekilir belirli aralıklarda elbette lakin prime'dan alacağınız kaliteyi alamazsınız.

Tamronu kenara koyalım derken alın anlamındamı dediniz ?

Sizce hangisi? Tamron + 50mm veya 18-105 kit + 50mm bu (prime seçeği 85mm de olabilir.)
  • Ben Tamron derim şahsen
  • 17-50 yanına 50mm al.

70-300 ü boşver croplu makinada tavsiye etmem.
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=54793816

Arkadaş 18-105 lensle birlikte 2300 TL ye temin etmiş. Fiyat oldukça iyi, isterseniz bir görüş alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celilbey

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=54793816

Arkadaş 18-105 lensle birlikte 2300 TL ye temin etmiş. Fiyat oldukça iyi, isterseniz bir görüş alın.

kendisine msj atıldı
  • 18-105 + 50mm veya 17-50 + 90/105mm arasi bir makro lens pek cok set icin yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

18-105 + 50mm veya 17-50 + 90/105mm arasi bir makro lens pek cok set icin yeterli.

İkinci set çok güzek olur gerçekten
  • Tüm yorumlar değerlendirilicektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Main-zoom olarak Tamron 17-50'yi kenara koyalım bence. Bunun yanında portreye has bir prime düşünebilirsiniz. Bütçeniz ne kadar bilemiyorum fakat 85mm f1.8 olabilir, 50mm 1.8 de fiyat performans ürünüdür diğer seçeneklerle bütçe zorlanıyorsa. 70-300'le de portre çekilir belirli aralıklarda elbette lakin prime'dan alacağınız kaliteyi alamazsınız.

+1500

Bu adamı diyne derim bende

17-50 tamron + 85mm yada 50mm'lik bir prime süpernaturel olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.