D7000 için uzun zamandır para biriktiriyordum. Param şuanda tamamen birikmiş bulunmakta. Son durumları fiyatları takip edemedim hakkında bilgi verirmsiniz.
Gittigidiyor'a göz attım body olarak 2390 tl civarı. Ben zaten body + lens şeklinde düşünüyorum. Asıl soru burda başlıyor zaten. Önceden aldığım önemli öneriler sonrasında
Tamron 17-50 +70-300 düşünüyordum. Fakat ben makineyi %80 portre için kullanıcam.. Tamron'u öven tavsiye eden cok o yüzden onun yanına 50m 1.8 nasıl gider ?
Veya başka öneriler bekliyorum. Hepsi sıra sıra kontrol edilip en uygunu alınıcaktır.. Teşekkür ediyorum ilginiz ve bilgileriniz için.
Main-zoom olarak Tamron 17-50'yi kenara koyalım bence. Bunun yanında portreye has bir prime düşünebilirsiniz. Bütçeniz ne kadar bilemiyorum fakat 85mm f1.8 olabilir, 50mm 1.8 de fiyat performans ürünüdür diğer seçeneklerle bütçe zorlanıyorsa. 70-300'le de portre çekilir belirli aralıklarda elbette lakin prime'dan alacağınız kaliteyi alamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Main-zoom olarak Tamron 17-50'yi kenara koyalım bence. Bunun yanında portreye has bir prime düşünebilirsiniz. Bütçeniz ne kadar bilemiyorum fakat 85mm f1.8 olabilir, 50mm 1.8 de fiyat performans ürünüdür diğer seçeneklerle bütçe zorlanıyorsa. 70-300'le de portre çekilir belirli aralıklarda elbette lakin prime'dan alacağınız kaliteyi alamazsınız.
Arkadaş 18-105 lensle birlikte 2300 TL ye temin etmiş. Fiyat oldukça iyi, isterseniz bir görüş alın.
kendisine msj atıldı
18-105 + 50mm veya 17-50 + 90/105mm arasi bir makro lens pek cok set icin yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: ozturert
18-105 + 50mm veya 17-50 + 90/105mm arasi bir makro lens pek cok set icin yeterli.
İkinci set çok güzek olur gerçekten
Tüm yorumlar değerlendirilicektir
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
+1500
Bu adamı diyne derim bende
17-50 tamron + 85mm yada 50mm'lik bir prime süpernaturel olur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme