Şimdi Ara

D600 UM GELDI (incelemeler ve daha fazlası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------ARKADAŞLAR BURADA BENIM NOKIAM SENIN SAMSUNGUNU DOVER SENIN NOKIAN COK KOTU,BENIM ERICSSONUM SUPER GİBİ SEYLER SOYLEMEYIN.KIMSEYE BI IDDAM YOK SADECE ALMAYI DUSUNENLERE YARDIMCI OLMAK ICIN ACTIM BU TOPICI -------

bugngeldı arkadaslr.kutudan 64 mb kart,kulaklık bıde usb kablo cıktı.ılk ızlenımlerım---mukemmel...tek garıp gelen 3d sound dıye abarttıkları seyın o kadarcok ses cıkarmaması.ortalık ınlıcek fln sanıodum.ama 6600 ı fln cok rahat harcar cıkardıgı seste.kamera super.ewe gıdeyım detaylı ınceleme yapıcam.bana 710 mılyona geldı bayı oldugum ıcın.bana gerek telefon konusunda gerek sahır zmnda her zmn yardım eden TEKNODE ustaya selam ederim.o olmasaydı kararsızlıktan alamazdım herhalde 2 3 saat sonra detaylı ınceleme gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstoppable -- 17 Kasım 2005, 16:42:09 >

• Hayırlı uğurlu ola ...
  • hayırlı olsun
  • Hem bayiisin hemde kararsız kalmışsınTEKNODE sen nelere kadirmişsin be
    Bayiiler bile sana danışıyor ya helal valla.Şaka bir yana hayırlı olsun dostum.
    Ama istersen konuyu "D600cüler buraya" topiğinde devam ettir.İşte linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4657982/tm.htm

Bu arada bayii isen tellerimizi senden alalım.forum dayanışması olsun en azından.
    Ney %50 indirimmi yapacaksın
    K750i GRİ renk yasal olarak satılıyormu sen bilirsin.Geçen bir yerde gördüm ama Flaş hediyesi yoktu.Spot diye kıllandım açıkcası.
    Ve K750i'yi 6 taksitte kaça verirsin?

• Hayırlı olsun telefonla ilgili görüşlerinizi bekliyoruz.
  • 3 saat sonra ayrıntılı inceleme yapaersın artk
  • 5.5 mblık bı sarkıyı 5-6 dk arası atıyor.mp3 olayı guzel ama kullanmıcam ewde z2300 ıle dınledıkten sonra zevk wermıyor hıc .daha once hıc megapıxel telefon kullanmadıgım ıcın cekınce 2 3 sn bekleme olayını garıpsedım.werecegım ornek fotograflar elım tıtremeseydı daha guzel cıkardı zannedıyorum.walla benım eskı e365 te basıodun cekıosa cekıodu cekmıosa cekmıodu tusların kalıtesı cok guzel.cok rahat basabılıyorsunuz.telefonun kasası cok kalıtelı ve cok saglam duruyor.malzeme kalıtesı cok ıyı gıbı geldı bana.ekranı super.ekranına baktıktan sonra samsung 757mb monitorum gozume cırkın gelmeye basladı. video ve fotolar az sonra...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E hadi beklemedeyiz artık ...
    Görelim bakalım şu d600 ü ...
  • Hele ben bir kullanıcının çektiği videoyu sabırsızlıkla bekliyorum
  • 1600 1200 superfine gunduz modunda 75w ampulun oldugu odamda cekıldı saat 6 dolayısıyla hava karanlık dısarıda..flash kapalı.elım tıtremese daha ıyı cıkar bence.

http://img53.imageshack.us/img53/5197/photo00097ip.jpg

bundada ustekkı hersey aynı sadece gece modunda.bunda elım bıraz daha tıtremıs gıbı cıkmıs belkıde tıtremıstır

http://img158.imageshack.us/img158/3395/photo00120fs.jpg

arkadaslar cıdden cok dıkkat etmek gerekıyor foto cekerken flashsız oldugu ıcın.en ufak tıtremede gıdıor foto.cıdden canımı sıktı.

buda flashlısı
    http://img22.imageshack.us/img22/5338/photo00142ou.jpg

sonuc olarak daha yenı aldım telefonu gunduz ıcraatı nedır tam bılmıyorum ama bu cektıkten sonra elını sabıt tutma sorunsalı canımı sıktı.gercı dıjıtal foto makınamda bıle flashı kapadıgımda aynı ortamda daha kotu sonuc werıyor.ama flashsız bascek orta kalıte ama hızlı fotolar cekmek ısterdım acıkcası.yarın videolar ve gunduz fotolarını gonderırım :)

• quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Hem bayiisin hemde kararsız kalmışsınTEKNODE sen nelere kadirmişsin be
    Bayiiler bile sana danışıyor ya helal valla.Şaka bir yana hayırlı olsun dostum.
    Ama istersen konuyu "D600cüler buraya" topiğinde devam ettir.İşte linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4657982/tm.htm

Bu arada bayii isen tellerimizi senden alalım.forum dayanışması olsun en azından.
    Ney %50 indirimmi yapacaksın
    K750i GRİ renk yasal olarak satılıyormu sen bilirsin.Geçen bir yerde gördüm ama Flaş hediyesi yoktu.Spot diye kıllandım açıkcası.
    Ve K750i'yi 6 taksitte kaça verirsin?

walla ben pek ılgılenmıyorum cep telefonu ısıyle.ılgımı cekmıyor pek.babam ısın basında bende nımetlerınden faydalanıyorum olayın..k750 icin bısey soylemeyemecegım ama ıstanbulda daha ucuza alabılırsın herhalde.TEKNODE a laf yok.o topicte devam etmıcem cunku benım erıcsonum senden ıyı senın nokian benden kotu kavgası war.ben kımseye bısey ıddıa etmıyorum.sadece alacak arkadaslara yol gostermek ıstıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstoppable -- 16 Kasım 2005, 18:51:22 >

• şansa bak be ,peder cep telci.Tavuğun buğday ambarında olması gibi birşey.
    Hergün ayrı bir tel kullanıp sonra koy vitrine satılsın
    Teknodeye lafımız yok tabii.Gren olsun,Teknode olsun sevdiğimiz kişilerdir.
    tekrar hayırlı olsun.
    Bu arada bizede versene o fiyattan

Kavga değil aslında ama istemeden benide kattılar olaya.Halbuki benim öyle bir derdim yok,bilen bilir.
    Ucuz kabadayılık lafları etmişler topikte,keşke olmasaydı tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 16 Kasım 2005, 18:58:09 >

• Biraz parlak çekmiş gibi. Ya ışığı iyi ayarlayamadın ..
  • b
    quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Biraz parlak çekmiş gibi. Ya ışığı iyi ayarlayamadın ..

bılemıyorum revolver.buyuk ıhtımal ayarlayamadım olayı acemılıkten usta ellerde daha ıyı cekebılır.oturdugum yerden cektım ıste hıcbısey kurcalamadan :D
  • abi ellerine sağlık bide şu telefonla çektiğin bi videoyu Buraya upload edersen çok makbule geçer
  • Nokia döver dermişim :D
    ehuehu hocam hayırlı olsun tek sorum var ahizeden ses nasil geliyor ben d500 denemiştim resmen kepazelik. biş duyamıyordum.
  • ses super.gurultulu ortamlarda bıle cok rahat duyuluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

ses super.gurultulu ortamlarda bıle cok rahat duyuluyor.

yaw bu ne ya kimi diyoki ses az ama dolgun diyo sen diyon ses süper gürültülü ortamlarda duyuluyo şamaroğluna döndüm burda
  • ya ben duydum gurultulu yerde sızı bılemem.herkezın kulagı farklı
  • evet kulaklar farklı ben berberde farkettim kulagin teki mono digeri stereo gibi. ciddiyim dalga geçmiyorum adam sag tarafı alınca makinada daha bi net geliyor ses ol tarafta daha bi sessiz geliyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.