Bildirim
d600 kulaklığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dostum git sünger al kulaklıklara.satılıyo.daha dolgun oluyo ve kulağa oturuyo.Ben öyle yaptım.sünger kaymıyo hemde. -
sahte kulaklık aldım. telefona bağlanan kısmını kestim... sonra ses çıkışını jack olarak yaptım microfon yerine bağlıyorum... mükemmel ses kalitesi vede nerede bi amfi görsem hemen telefonu bağlayıp diskoya çeviriyorum
senin soruna gelince bende öyle bi problem yok... sana sahte vermiş olmasınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert22 -- 27 Mayıs 2006; 21:20:30 > -
benimde kulaklara oturmuyo,ve ses senin dediin gibi cokda yuksek deil, -
TAM SİZE GÖRE BİR ÜRÜN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehşet06 -- 28 Mayıs 2006; 0:45:54 > -
ARKADAŞLAR BEN KULAKLIK SATIYORUM AMA İSTERSENİZ ELİMDE ORJİNAL DÖNÜŞTÜRÜCÜ VAR
STEREO SES VERİYOR VE MİKROFONU DAHİL BU SAYEDE İSTEDİĞİNİZ MP3,WOLKMAN,IPOD,MP4
KULAKLIĞINIZI TELEFONUNUZDA KULLANIYORSUNUZ AYRICA TELEFONUNUZU 5+1'E BİLE BAĞLIYORSUNUZ
İSTERSENİZ RESİMLERİNİ YOLLAYIM BAKIN ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN FİYATI (KULAKLIKSIZ):5 YTL -
ya bu kulaklıkları çok büyük insanın kulaklarını ağrıtıyo ses kalitesi aslında güzel ama bastırınca güzel çıkıyo kulağa oturmadığı için bassları anlamıyo insan merak ettiğim samsungun başka kulaklığı varmı yada bahsettiğiniz dönüştürücüyle istediğimiz kulaklığı takabiliyomuyuz takınca ses kalitesi nasıl oluyo?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X