arkadaşlar slm. ben yaklaşık 3 hafta önce samsung d600 aldım 800 ytl ye ve kütahyadan. tel garantili faturalı. yani spot diil ama bana 7527 den .... imei nolu kayıt dışı cihazınızın kaydedilmesi için 5 ytl hediye kontörden düşecektir gibi saçma bi msj geldi. bildiğim kadarıylada 13 temmuzdan sona alınan kayıt dışı telefonlar 13 aralıkta bloke edilecek. eğer öyle olursa ben telefonu aldığım adamı kalbura çeviririm gerçekten. ne yapmam gerekiyo arkadaşlarrr
Benimkide kayıtlı değil çünkü D600 1 ekimden sonra çıktı bu imei no'ların güncellemesi 1 ekimde olmuştu o yüzden 1 ekimden sonra çıkan teller kayıtsız telefonun faturası varsa elinde korkma bişey olmaz
you are not alone
aynı durum 6630umda oldu garantili ama klonlanmış mesajı geldi.
evt, klonlanmış olanlara geliyo sms. Faturanı al ve avea / turkcell yetkili bayisine git, orada ücretsiz kaydını yapacklardır!
bu durumla ilgili olarak ilçe hakem heyetine yada tüketici mahkemesine başvurarak telefonu aldığın yerden şikayetçi olabilirsin ve bu sayede telefonunu iade edip parasını alabilirsin, sonuçta o telefon artık 740 ytl civarında internette böyle bi hakkın olduğunu unutma