Şimdi Ara

d3dx9_34.DLL dosyası eksik???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu açmaya çaılışınca D3DX9_34.DLL bulunamadı yazıyo nasıl halledebilirim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barcan -- 7 Mayıs 2008; 18:28:56 >

• sagol arkadaş ama az önce başka yerden buldum system 32 nin içine atmak gerekiyomuş indirince yine de sagol boşuna yer kapladım.
  • kardes aynı hatayı bnde aldıorum..demin indirdim o d3dx9 bilmem neyi..tam olarak dosyayı nereye atmam qerk yardımcı olurmusunuz
  • C:\Windows\System32 içine atıcaksın.
  • saolasın yaptım ama şimdide oyunu açıyorum tam oyuna qiRecek ekran qRi oluo we sonra masaüstüne qeRi dönüo..ekran kartımı yetmio :S:S
  • Ekran kartının modelini yazarsan bir cevap verebileceğimi umuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • google a can you run it yazıp ilk çıkan sayfaya girersen ve ordan da call of duty waw ı seçersen ekran kartının yetip yetmediğini rahatlıkla anlayabilirsin (diğer özelliklere de bakıyo ram vs. )
  • ekran kartım 512MB Geforce 7600GS 8x ...yanlız oyun cod deil crysis warhead
  • Burası CoD bölümü ama cevap veriyim.Crysis Warhead için Electronic Arts tarafından açıklanan minumum ekran kartı modeli NVIDIA GeForce 6800 GT,yani istenenin üstünde bir kartın var.

Sorununu buraya tıklayarak "Crysis" bölümüne açarsan,oradaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_34

Evet ben de bu siteden ddx9_25.dll dosyasını indirmisstim hakketen güzel site
  • saolun qenclik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.