Şimdi Ara

d3500 vs w4000: 1,000 YTL fazla vermeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk önce inceleme okuyup bilgi edineceksin, fiyatına göre en iyi ürünü belirleyeceksin, sonra forumlardan bu cihaz ile ilgili bilgi alacaksın özellikle kullanıcılardan cihaz ile ilgili memnuniyetsizlik var mı diye.
    sonra gidersin cevahir teknosaya mı ne, tv ile yatıp kalkıp adamlarla bakarsın, 10 yıldır süregelen forum tecrübenide (!) işin içine katarsın sonra.

okumak görmekten tabiiki daha iyidir, hiç bir zaman o aletleri adamlar gibi test edemezsin, cihazın eksilerini onlar kadar net göremezsin gidip 1 saat cevahir teknosada bakmakla, hiç bir zaman o cihazın kullanıcıları kadar göremezsin negatif yönlerini yada kronik problemlerini cihazın cevahir teknosada (!).

izleyeceksin ama önce okuyacaksın ve nokta atışı yapacaksın, sonra detaylı izleme şansı veren bir yerde inceleyeceksin, sd yayın içinde blueray izlemeyeceksin. 10 yılda öğrenememişsin, ama öğrenmenin yaşı yok

• eeee...
    şimdi sonuç ne? 1000 ytl verilir mi verilmez mi?
  • Ben de araştırmalarıma devam ediyoru.Eğer w4000e verecek 3000ytl paran varsa bir de SAMSUNG LE40A656A1'i düşün derim. Yeni çıkan 6 serisinden, full HD+100 HZ ve diğer özellikler. Gold'da Bonus'a %20 indirimle 3250 ytl fiyatı ( 10 taksit ayrıca). Bir bak istersen. Ha diğer olayda da dün D3500ü philips ve Lg ile yanyana gördüm. Belki ayardan fark olabilir ama, D3500 çok iyiydi. Çok düz,canlı ve parlak gösteriyor. Fiyatı da bayağı düştü. Düşünülebilir. Ama çok acele etme istersen,şu an yeni modeller çıkıyor hep ve çok hızlı ilerliyor, 1 aya belki daha da ucuza bulursun bir önceki çıkanları.Ama bir ayı geçme, teknolojiyle yarışılmaz:) Bu TVlere bir bak bence:

Sony 40D3550 ( 3500 değil, bu piano black, daha güzel aynı para)
    Philips 42pfl7403 (100 hz, full HD, bir amblight yok 9603ten farklı olarak)
    ve
    SAMSUNG LE40A656A1 ( golddaki fiyat çok uygun)

• quote:

Orjinalden alıntı: llUlisisll

Ben de araştırmalarıma devam ediyoru.Eğer w4000e verecek 3000ytl paran varsa bir de SAMSUNG LE40A656A1'i düşün derim. Yeni çıkan 6 serisinden, full HD+100 HZ ve diğer özellikler. Gold'da Bonus'a %20 indirimle 3250 ytl fiyatı ( 10 taksit ayrıca). Bir bak istersen. Ha diğer olayda da dün D3500ü philips ve Lg ile yanyana gördüm. Belki ayardan fark olabilir ama, D3500 çok iyiydi. Çok düz,canlı ve parlak gösteriyor. Fiyatı da bayağı düştü. Düşünülebilir. Ama çok acele etme istersen,şu an yeni modeller çıkıyor hep ve çok hızlı ilerliyor, 1 aya belki daha da ucuza bulursun bir önceki çıkanları.Ama bir ayı geçme, teknolojiyle yarışılmaz:) Bu TVlere bir bak bence:

Sony 40D3550 ( 3500 değil, bu piano black, daha güzel aynı para)
    Philips 42pfl7403 (100 hz, full HD, bir amblight yok 9603ten farklı olarak)
    ve
    SAMSUNG LE40A656A1 ( golddaki fiyat çok uygun)

7403 ün 9603 ten farkı sadece ambiligt olmayısı degil...işlemci ve bir kac ozellik farkı var...

• gold distribitör garantili satmıyor bilginize ve gold'un insanları ne kadar bezdirdiği malum. kampanyalarda zaten 3300 civarına satıldı 40a656 bimeksteki kdv gibi misal

birde 7603'ü 9603'le karışırdınız zannedersem...
  • Dün Bursadaki Goldda gördüm, 3250 YTLdi. Yerinde alınırsa sorun olmaz, internetten bu gibi cihazları almaya karşıyım zaten. Garanti olayını tam bilmiyorum, belki dediğin gibi garantiyi kendisi sağlıyordur, istanbul bilişim de aynı yolu izliyor. Ama yaptığım araştırmaya göre istanbul bilişim'in servisi iyi gibi görünüyor. Diğer hususa gelince, karışıklık yok. Normalda bunlar 5603, 7603, 9603 ve 9703 diye çıktı. Sırayla sayarsak ( tabiiki en önde gelen özellik bakımından, ufak tefek diğer farklar da vardır. ), 5603te amlight yok+60 Hz, 7603 te amlight var ( iki kanal)+60 Hz, 9603 te amblight ( 2 kanal) + 100 Hz, 9703 ise amblight ( 3 kanal+ ambi surround)+100 Hz. Tabii bunlar tek fark değil, işlemci, soket farkı filan da var, bunlar öne çıkan farklar. Philips bir de 7403 çıkarayım demiş, bunda amblight olmasın ama 100 Hz olsun demiş. Dediğim model bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: llUlisisll

Dün Bursadaki Goldda gördüm, 3250 YTLdi. Yerinde alınırsa sorun olmaz, internetten bu gibi cihazları almaya karşıyım zaten. Garanti olayını tam bilmiyorum, belki dediğin gibi garantiyi kendisi sağlıyordur, istanbul bilişim de aynı yolu izliyor. Ama yaptığım araştırmaya göre istanbul bilişim'in servisi iyi gibi görünüyor. Diğer hususa gelince, karışıklık yok. Normalda bunlar 5603, 7603, 9603 ve 9703 diye çıktı. Sırayla sayarsak ( tabiiki en önde gelen özellik bakımından, ufak tefek diğer farklar da vardır. ), 5603te amlight yok+60 Hz, 7603 te amlight var ( iki kanal)+60 Hz, 9603 te amblight ( 2 kanal) + 100 Hz, 9703 ise amblight ( 3 kanal+ ambi surround)+100 Hz. Tabii bunlar tek fark değil, işlemci, soket farkı filan da var, bunlar öne çıkan farklar. Philips bir de 7403 çıkarayım demiş, bunda amblight olmasın ama 100 Hz olsun demiş. Dediğim model bu.

diger topicdede yazdım 7403 var ama teknosada aynı ozellikli urune 7433 demiş...ben darty e gittim ordada 7423 demişler..cok ilginc...ama başarılı bi urun izlenimini edindim..derinlik ve kontrast cok iyi..birde Tr ye henuz gelmeyen hem 100Hz si olan hemde ambilight ı olan 7xxx serisinden 7803 de var ama bu urun gelirmi ulkemize bilemiyoruz...slmlar...

• Bu 7803 ile ilgili haberi nereden buldun?Linki yazabilir misin caution?

Bir de tepki saniyesinin ne kadarını insan gözü algılıyor? 2ms- 4ms- 8 ms farkları ayırtedilebiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.