Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
10
Favori
43.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankhenathon

Kanal dhd yi izleye miyorum

evet arkadaşlar ben su an kanal d hd yi izliyorum tv hd uydu alıcılı vestel 42pf7017 led tv .
    Az önce vestel servisi geldi tv nin yazılımını güncellettim ve düzeldi yayınlar fec oranları felan yani dsmart suçlu olsa bile sizin cihazınız güncel değilse sorun veriyor simdi kafan rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Kardeş benim uydu alıcımun mülkiyeti benim. humax dcr-2002-s. bu cihazın usbye kayıt özelliği var ancak sanırım dsmart kilitlemiş ve kullanamıyorum. cihaz her açıldığında hd plus algılanamıyor yazısı çıkıyor. dsmartın böyle bir hakkı varmı? bunun sebebi nedir?

Son güncellemeden yani hd plus cktıktan sonra dsmart 320gb hdd veriyo hd plus üyeligi almak durumundasın buda ayrı fiyat. Ama o elindeki cihazın kıymetini bil 600tl degerinde ithal cihazdır.

Cihaz benim mülkiyetimde. Buna engel olamazlar. Bu durumda ne yapayım? Nereye başvurayım? Ne yapmamı önerirsiniz!

• Aristo mantığından hareket edecek olursak:
    Derdimi D_Smart'a anlatamadım.
    Derdimi size de anlatamadım.
    Demek ki siz D-Smartsınız.

1- D-Smart parametrelerini vermeden Vestel nasıl ilk kurulum aşamasından D-Smart kurulumu yapıp D-Smartın kendi uydu alıcısındaki kanal sıralamasına göre kanalları yerleştirecek.Ayrıca yine D-Smart'ın kendi uydu alıcısında olduğu gibi kanalların yerlerinin değiştirilmesini önleyecek. Ve aynı zamanda yeni kanallar çıktığında ya da yerleri değiştiğinde yine D-Smart uydu alıcısında olduğu gibi yeni yerlerine yerleştirecek? D-smart işin içine girmeden tüm bunlar OLMAZ.
    2- İlanın resmini farkedersen D-Smart'ın sitesinde yer almış aynı zamanda. O halde diyelim ki Vestel yanıltıcı reklam yapmış; peki neden D-Smart düzelttirmek bir yana kendi sitesinde de yayınlamış.(Resmi özellikle D-Smart sayfası da görünecek şekilde kesmiştim.)
    Ayrıca bu sorun Vestel dışında da var ama D-Smart kurulumu olan bir TV'de bunların olmasının tek sorumlusu dijital platformdur. Yazılımını yaptırırken deseydi ben ilerde fec oranlarını değiştirebilirim diye.

• xuye kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, Sen ne kadar D-Smart'san bende o kadar D-Smartım.... Bu platformun boktan receıverlarını kullanmamak için, yurt dışından uydu alıcı getirip akabinde modül satın alıp kullanan sıradan bir tüketiciyim... Yani senin Aristo mantığın burada çöker.

İlanın resmi, Zorlu Holdinge ait. Dolayıslı ayıplı mal Zorlu holdinge ait oluyor. Derdini D-Smarta anlatacağın kadar Zorlu Holdingin yetkililerine anlatsaydın belki çoktan çözüme ulaşırdın...Yanlış sularda yüzüyorsun.

Şu an D-Smartın kendi uydu alıcılarında bu problem yaşanmamaktadır. "Senin Aristo mantığına göre" durumu değerlendirirsek Vestel TV nin içindeki D-Smart uydu alıcıdada bu olayın yaşanmaması gerekmektedir... Hop çöktümü ikinci kez senin Aristo mantığı....

Bu yazılım olayınıda hala anlayabilmiş değilim oda ayrı bir mesele.... D-Smart nere,yazılım üretmek nere.... Her neyse, siz hiç Vestel ile irtibata geçtinizmi ?? Bu problemi onlara anlattınızmı?? Ben onu merak ediyorum... Yukarıda bir arkadaş Vestel panelinin yazılımını servise güncelletmiş ve problem çözülmüş Bence sizde bir deneyin....

• quote:

Orijinalden alıntı: xuye

Aristo mantığından hareket edecek olursak:
    Derdimi D_Smart'a anlatamadım.
    Derdimi size de anlatamadım.
    Demek ki siz D-Smartsınız.

1- D-Smart parametrelerini vermeden Vestel nasıl ilk kurulum aşamasından D-Smart kurulumu yapıp D-Smartın kendi uydu alıcısındaki kanal sıralamasına göre kanalları yerleştirecek.Ayrıca yine D-Smart'ın kendi uydu alıcısında olduğu gibi kanalların yerlerinin değiştirilmesini önleyecek. Ve aynı zamanda yeni kanallar çıktığında ya da yerleri değiştiğinde yine D-Smart uydu alıcısında olduğu gibi yeni yerlerine yerleştirecek? D-smart işin içine girmeden tüm bunlar OLMAZ.
    2- İlanın resmini farkedersen D-Smart'ın sitesinde yer almış aynı zamanda. O halde diyelim ki Vestel yanıltıcı reklam yapmış; peki neden D-Smart düzelttirmek bir yana kendi sitesinde de yayınlamış.(Resmi özellikle D-Smart sayfası da görünecek şekilde kesmiştim.)
    Ayrıca bu sorun Vestel dışında da var ama D-Smart kurulumu olan bir TV'de bunların olmasının tek sorumlusu dijital platformdur. Yazılımını yaptırırken deseydi ben ilerde fec oranlarını değiştirebilirim diye.

sence dahili uydu cihazını yapan panel firmaları FEC ayarlarının değişceğini bilmicek kadar salak mı? 10 yıl boyunca aynı fec ayarları mı kullanılcak.Ki sen dicen 10 sene TV mi dayanır? dayanıyo benim vestel 42" Panelim 6 sene oldu daha 1 kere servis gelmedi evime kurulumu duvar montajını bile kendim yaptım.yani burda senin tezin çürüyo.

• Denish35 kullanıcısına yanıt
    Dün den beri bu saçma sapan işi araştırıyorum. Açıkçası @XUYE hakikatten mağdur olmuş VESTEL tarafından... Sonuçta hepimiz nihayi tüketiciyiz ve yeterli bilgi donanımımız olmasa bizler bile bu şekilde taklaya gelebiliriz...

Ben bu vesteldeki FEC sıkıntısının yine vestel tarafından çözülebileceğinin inancıdayım. Zaten öylede olması gerekir. Madem eşşek kadar "D-Smart uydu alıcısı içinde" diye reklam yapıyorsun o zaman eşşek gibi O D-Smart problemini çözmek zorundasın....

@xuye nin uğraşması gereken firma VESTEL dir. D-Smart bu reklam kampanyasından hiç bir şekilde kendini sorumlu tutmaz...Her zaman eşşeği sağlam kazığa bağlar... Zaten kendi sitesinde bile Zorlunun broşürlerini kullanmış...
  • iyi günler sormam gereken yer burası mı bilmiyorum ama d-smart bayii arkadaş belki sorunuma bir yorum yapabilir. Evimde 3 ayrı odada d-smart kullanıyorum birisi 2008 yılında aldığım sd üyelik , diğer 2 si ise hd üyelikler. 8 li lnb kullanıyorum. şimdi sıkıntım şudur ki sinyal seviyem %97-100 seviyelerinde olmasına rağmen bazen kanallarda aniden ekran kararması oluyor tv den değilir onu denedim girişleri çıkardım baktım sorun yok gibi duruyor yani 3 tane alıcıda da aynı anda sorun olamıyacağıana göre acaba sorunum ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Dün den beri bu saçma sapan işi araştırıyorum. Açıkçası @XUYE hakikatten mağdur olmuş VESTEL tarafından... Sonuçta hepimiz nihayi tüketiciyiz ve yeterli bilgi donanımımız olmasa bizler bile bu şekilde taklaya gelebiliriz...

Ben bu vesteldeki FEC sıkıntısının yine vestel tarafından çözülebileceğinin inancıdayım. Zaten öylede olması gerekir. Madem eşşek kadar "D-Smart uydu alıcısı içinde" diye reklam yapıyorsun o zaman eşşek gibi O D-Smart problemini çözmek zorundasın....

@xuye nin uğraşması gereken firma VESTEL dir. D-Smart bu reklam kampanyasından hiç bir şekilde kendini sorumlu tutmaz...Her zaman eşşeği sağlam kazığa bağlar... Zaten kendi sitesinde bile Zorlunun broşürlerini kullanmış...

ya kardeşim mantıken zaten suç Vestel yada başka markadır eğer bu aletin fec değeri değiştirilmiyorsa suç Vestel firmasındadır çünkü sorun olur gün gelir fec değişebilir bunun için cihazın uyumlu yapılması gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

iyi günler sormam gereken yer burası mı bilmiyorum ama d-smart bayii arkadaş belki sorunuma bir yorum yapabilir. Evimde 3 ayrı odada d-smart kullanıyorum birisi 2008 yılında aldığım sd üyelik , diğer 2 si ise hd üyelikler. 8 li lnb kullanıyorum. şimdi sıkıntım şudur ki sinyal seviyem %97-100 seviyelerinde olmasına rağmen bazen kanallarda aniden ekran kararması oluyor tv den değilir onu denedim girişleri çıkardım baktım sorun yok gibi duruyor yani 3 tane alıcıda da aynı anda sorun olamıyacağıana göre acaba sorunum ne olabilir.

tam anlayamadım kararma derken sinyalde gidiyormu? gidiyorsa sorun lnb olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

iyi günler sormam gereken yer burası mı bilmiyorum ama d-smart bayii arkadaş belki sorunuma bir yorum yapabilir. Evimde 3 ayrı odada d-smart kullanıyorum birisi 2008 yılında aldığım sd üyelik , diğer 2 si ise hd üyelikler. 8 li lnb kullanıyorum. şimdi sıkıntım şudur ki sinyal seviyem %97-100 seviyelerinde olmasına rağmen bazen kanallarda aniden ekran kararması oluyor tv den değilir onu denedim girişleri çıkardım baktım sorun yok gibi duruyor yani 3 tane alıcıda da aynı anda sorun olamıyacağıana göre acaba sorunum ne olabilir.

1 sn falan görüntü gidip geri geliyor. Bazen çok sık oluyor bazen günde 1 2 kere.

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bunda zaten hem fikiriz...

Fakat @xuye arkadaşın verdiği link broşür Vs. lere dikkat edersek reklamda direk D-Smart göze çarpıyor...

Yani, "D-Smart uydu alıcısı içinde" diye ürün reklamı yaparsanız ve D-Smart ta bu reklamı kendi sitesinde yayınlarsa, nihayi tüketici bunu rahatlaıkla D-Smart Vestel ortak ürünü olarak görür. Sonunta nihayi tüketici D-Smart yayınları ile ilgili bir problem yaşadığında doğal olarak D-Smartı suçlayacaktır. Çünkü televizyon çalışıyor ama D-Smart çalışmıyor

Hakketten sinir bozucu bir durum bakmayın güldüğüme...

Ne olursa olsun hepimiz Nihayi Tüketiciyiz ve @xuye gibi bizde mağdur olabilirdik. Bu yüzden bu arkadaşa izlemesi gerektiği yolu açıklamak bir nevi Tüketici dayanışmasıdır diye düşünüyorum...

Ben @xuye nin yerinde olsam Vestel den bu problemin giderilmesini talep ederim... Ha yapmadılarmı !!!! O broşürler ile tüketici mahkemesinde sonuca ulaşırım... Adamlar ayan beyan "D-Smart uydu alıcısı içinde" diye reklam yapmış, piyasaya ürün sürmüş...

Daha öncede belirtmiştim problem Panelin yazılımindan kaynaklandığı için D-Smart bu konuda hiç bir şey yapamaz zaten olarıda ilgilendiren bir durum söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 13 Kasım 2013; 22:05:51 >

• gazellewish kullanıcısına yanıt
    Çok çıkışlı LNB lerde yaşanıyor bu sorunlar.... LNB yi değiştirmeniz lazım fakat düzeleceğininde garantisi yok.... Ben İnverto Black Ultra Twin ve İnverto Red Extend Twin LNB kullanıyorum Mesela bende böyle bir problem yok... LNB lerin kaliteside önemli yani...

Bu arada 3 uydu alıcı varsa neden 8 çıkışlı LNB kullanıyorsunuz...Diğer çıkışlar boşmu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Çok çıkışlı LNB lerde yaşanıyor bu sorunlar.... LNB yi değiştirmeniz lazım fakat düzeleceğininde garantisi yok.... Ben İnverto Black Ultra Twin ve İnverto Red Extend Twin LNB kullanıyorum Mesela bende böyle bir problem yok... LNB lerin kaliteside önemli yani...

Bu arada 3 uydu alıcı varsa neden 8 çıkışlı LNB kullanıyorsunuz...Diğer çıkışlar boşmu???

yok değil diğerleri de apartmandau diğer katlarda yani en iyi lnb diye satıldı bana ama next marka bir lnb idi bu. en iyisi bu demişlerdi lnb mi değiştireceğiz şimdi :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

1 sn falan görüntü gidip geri geliyor. Bazen çok sık oluyor bazen günde 1 2 kere.

bencede büyük ihtimalle lnb den

• janjarre kullanıcısına yanıt
    tabiki d smart da sorumlu ama d smart yada başkası fec değeriymiş bakmaz adamlar reklamdan yada satacağı üründen kazanacağı paraya bakar. yine diyorum büyük sorumlu Vestel'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Kasım 2013; 1:31:55 >
  • Bende 2 yıl taahütle maxi+HD paketi kullanıyorum, Taahhütüm önümüzdeki ay bitiyor artık D-smart kullanmak istemiyorum taahhüt bitiminde yayınlar kendiliğinden kapanırmı yoksa iptal talebindemi bulunmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Bende 2 yıl taahütle maxi+HD paketi kullanıyorum, Taahhütüm önümüzdeki ay bitiyor artık D-smart kullanmak istemiyorum taahhüt bitiminde yayınlar kendiliğinden kapanırmı yoksa iptal talebindemi bulunmam gerekiyor ?

İptal ettirmeniz gerekir

• gazellewish kullanıcısına yanıt
    Malesef arkafaşım LNB değişecek...8 uydu alıcıdan biri, LNB yi etkiliyor.... Next lnb de iyidir ama İnverto gibi çok çok daha iyileride var. Gerçi bu problem her marka lnb de olabilir ve olmuşturda...

Yerinizde olsam 8 Çıkışlı lnb'yi değiştireceğime Multıswıch santral sistemine geçerdim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Bende 2 yıl taahütle maxi+HD paketi kullanıyorum, Taahhütüm önümüzdeki ay bitiyor artık D-smart kullanmak istemiyorum taahhüt bitiminde yayınlar kendiliğinden kapanırmı yoksa iptal talebindemi bulunmam gerekiyor ?

İptal ettirmeniz gerekir

peki ben bu kampayadan elimdeki mevcut Next marka HD-Smart cihazımı değiştir kampanyasından yararlanıp HD+ cihazıyla değişim yapılmıştı şimdi iptal durumunda bu cihazın mülkiyeti kime ait oluyor ?
    ve bu iptal işlemini nasıl yapama gerekiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.