Şimdi Ara

D-Smart WEB TV Yayında ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
12.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oha tek mac 140 liraymış,Gs-Real madrid.Dalga geçmişler resmen.

Mileri zorla korsan izlemeye teşvik ediyorlar vallahi.
  • Yıllık 180 TL.Yıllık almak daha mantıklı.
  • İstemiyorum d-smart üyeliği, en fazla 3-4 maç izliyorum d-smarttan.Dışarda izlemek yerine evimden izlemek istiyorum.15-20 tl gibi mantıklı bir rakam olsa , binlerce kişi korsan yerine d-smarttan web tv den izler maçı.
    Büyük ihtimal altyapıları çok dandik oldugu için ,web tv den fazla kişi maç izlesin istemiyorlar.
  • Bir maci 140 TL'ye satabileceklerini mi saniyorlar acaba ciddi ciddi?
  • ben d smarta üyeyim, ama işim gereği devamlı şehir dışında oluyorum, galatasaray-schalke maçını dsmart blue dan izleyeyim dedim, nasıl olsa 31 marta kadar dsmart üyelerine ücretsiz dedim, siteye girdim ve dsmart abonesiyseniz maçı izlemek için tıklayınız yazıyordu, tıkladım benden smartcard numaramı istedi yazdım, sonra portal şifresini istedi, portal şifresi için dsmart müşteri hizmetlerini aradım bana bu şifrenin ancak dsmart 400. kanala girip kumandanın mavi tuşuna basarak öğrenilebileceğini söylediler, bende şehir dışında olduğumu o yüzden doğal olarak televizyonuma ulaşamayacağımı söyledim, hayır beyefendi ancak bu şekilde görebilirsiniz biz portal şifrenizi göremiyoruz, bu konuda yardımcı olamayacağız dediler.
    Peki o zaman dsmart üyesi olmanın mantığını açıklarmısınız, ayrıca eğer evden yani uydudan izleyeceksem neden internetten izleyeyeyimki,internetten izlemek için evdeki televizyondaki şifrenin gerekliliği saçma değil mi, bunun adı düpedüz istismardır dedim, cevap veremediler lafı dolandırdılar, maçı ancak dsmart blue ya üye olarak daha uygun bir fiyata izleyebileceğimi ya da dsmart abonesi değilmiş gibi direk satın alabileceğimi söylediler, tamam dsmart abonesi olarak dsmart blue ya üye olayım dedim, ve üye oldum tekrar siteye girdim ve maçı uygun fiyattan izleyeyim dedim ve karşıma üye olduğunuz paket bu yayını içermemektedir şeklinde son derece anlamsız bir yazı daha çıktı, oysaki ben dsmarta 2 yıl taahhütle şampiyonlar ligi maçlarını içeren bir paketle üyeyim, sonra birde 3. şıkkı deneyim dedim yani hiç üye değilmiş gibi satın almaya girdim bir de baktımki sistem şakır şakır çalışıyor yani hiç sorun yok, fiyatı ise tek maç 89.90-TL maçı satın almadan çıktım anlayacağınız dsmart Türk futboluna asalak gibi yapışmış durumda ve gerçekten çok tatlı su fırsatçısı bir hali var, tam bir kepazelik bu duruma yetkililerin el atması gerekiyor...

• Bu platformdan maç izleyen oldu mu? Performansini merak ediyorum, bir Değerlendirme fena olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-Smart WEB TV kotu değil benim dsmart üyeliğim var ücretsiz verildiğinde seyretmiştim yeni abonelik bilgileri burada var ilgilenenler buradan bilgi ala bilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merol77 -- 1 Mayıs 2013; 23:17:37 >
  • Kullanan var mı? Varsa fiyat-performans vs. ile ilgili bilgi verebilir mi?
  • arkadaşlar...benim gibi makinalı d-smart aboneliğinin üzerinden ayrılanlar internet yayınına üyelik yaptıramıyorlarmı?...blu web tv şebekesindeki seçip izlemek hizmetindeki filimler sansürlümü?...
  • TV performansı iyi ancak futbol yayınları konusunda bence rezalet.
    Kalite konusu muamma. Kalitesiz takılmadan izlemeye razıyım ancak onuda alamıyoruz.

Velasıl. Ekstra ücret vererek alınması fuzuli
  • digiturkplay gibi sadece online paket alarak izleme seçeneği yok galiba ?
  • digiturkplay ile sadece maçları aldığım için çok uygun ve mantıklı ama dsmart için ise bütün paketi almak lazım bence değmez
  • gz kullanıcısına yanıt
    Şuan nasıl bilmiyorum ama önceden tek maç alınıyordu fakat çok tuzluydu fiyatı
  • 80 mi 90 mı neydi dsmarttan tek maç almak azıcık enayilik
  • Lig tv FB gs derbisini 40 tlye veriyor bunların yaptıklarına bak. Neden yerinde saydıkları belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.