Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.026
Cevap
106
Favori
517.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, d smart kullanmıyorum ama bir arkadaşımın var ve şöyle bir sorunu oluştu, kendisi 4-5 yıl önce aldı sd receiver ı beko bayisinden ve 2-3 yıldır da sinema paketi kullanıyordu, paketin süresi bitince paket aboneliğini devam ettirmek istememiş ama bu seferde tüm kanallar (ulusallar da dahil) kapanmış, müşteri hizmetleri artık böyle abone olmazsanız çalışmaz gibi bişe söylemiş. dsmart kartını çıkarınca da normal uydu gibi çalışmadığını söyledi... konuya yabancı olduğum için biçözüm getiremedim, başıan butür bişe gelen varmı? alıcıyı dsmart haricinde normal alıcı gibi kullanamazmı (kartsız)... illa abonelik şartmı bi pakete?... yardımınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

arkadaşlar, d smart kullanmıyorum ama bir arkadaşımın var ve şöyle bir sorunu oluştu, kendisi 4-5 yıl önce aldı sd receiver ı beko bayisinden ve 2-3 yıldır da sinema paketi kullanıyordu, paketin süresi bitince paket aboneliğini devam ettirmek istememiş ama bu seferde tüm kanallar (ulusallar da dahil) kapanmış, müşteri hizmetleri artık böyle abone olmazsanız çalışmaz gibi bişe söylemiş. dsmart kartını çıkarınca da normal uydu gibi çalışmadığını söyledi... konuya yabancı olduğum için biçözüm getiremedim, başıan butür bişe gelen varmı? alıcıyı dsmart haricinde normal alıcı gibi kullanamazmı (kartsız)... illa abonelik şartmı bi pakete?... yardımınız için şimdiden teşekkürler

ben kulanoyorum sorun yok yanliz sozlesme yaparken rski haklara dokunulmadigina dkkat etmek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar full paket modüllü üyeyim fakat +18 kanallar açılmıyor müşteri hizmetlerini aradım bayağı bir uğraştılar sonra cihazını d-smart yetkili servise götürüp yazılım yükletmeniz gerekli dediler...tüm kanallar açılıyor ama 418 için yazılım attırmam gerekliymiş ne alaka anlamadım. böyle bir sorun yaşayan var mı acaba...
  • 2 yıl giris paketli sd cihazım var
    maxi veya full pakete gecmek istiyorum
    benim gibi sd cihaza sahip olupta uygun fiyata maxi veya full paket alan arkadaslar varsa referans istiyorum yardimlarini bekliyorum cunku bu sekilde referans gosterince ayni fiyattan veriyorlarmış

• ben full sd paket kullanıyorum 14.90 tl ye

• quote:

Orijinalden alıntı: ankhenathon

ben full sd paket kullanıyorum 14.90 tl ye

2 senelik yaklaşık 350 TL eder hocam pahalı değil mi?
    200 TL ye alanlar varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Modüllü 2010 üyesiyim. Bir sene doldu, arayan olmadı.

Ben aradığımda ise Full + HD 26,99 x 12 = 323.88 teklif ettiler. Yenilemedim.

Max. 19.90 a ok. bekleyelim bakalım 2-3 ay.

10 gün oldu arayan soran yok, bu aralar üyeliği bitenlere gelen teklif yok mu???
  • quote:

quote:

Modüllü 2010 üyesiyim. Bir sene doldu, arayan olmadı.

Ben aradığımda ise Full + HD 26,99 x 12 = 323.88 teklif ettiler. Yenilemedim.

Max. 19.90 a ok. bekleyelim bakalım 2-3 ay.

10 gün oldu arayan soran yok, bu aralar üyeliği bitenlere gelen teklif yok mu???

onlarda bu topikleri takip ediyor sabir

• akradaşlar 2 ay bedava hd paket kullandım. bitmesine 20 gün falan var. iptal etmek için bağlantı yapan bayiyi aradım. adam ilk kuruluma geldiğinde full paket + hd cihaz 2 yıl boyunca 536tl 3 taksit demişti. fakat şimdi aradığımda full paketin 836tl olduğunu d smartın yeni zam yaptığını söyledi. doğru mu bu? iptal başvurumu yapıp teklifleri değerlendireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersiiin09

akradaşlar 2 ay bedava hd paket kullandım. bitmesine 20 gün falan var. iptal etmek için bağlantı yapan bayiyi aradım. adam ilk kuruluma geldiğinde full paket + hd cihaz 2 yıl boyunca 536tl 3 taksit demişti. fakat şimdi aradığımda full paketin 836tl olduğunu d smartın yeni zam yaptığını söyledi. doğru mu bu? iptal başvurumu yapıp teklifleri değerlendireceğim.

arkadaşlar yok mu bir fikri olan?
  • iptal etmek için ne gibi işlemler yapılıyor acaba? kapatıp hd uydu alıcısı alcağım.. bunlarla uğraştığım yeter.. dilekçe falan dedi telefondaki eleman ama bayii den yapabiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

akradaşlar 2 ay bedava hd paket kullandım. bitmesine 20 gün falan var. iptal etmek için bağlantı yapan bayiyi aradım. adam ilk kuruluma geldiğinde full paket + hd cihaz 2 yıl boyunca 536tl 3 taksit demişti. fakat şimdi aradığımda full paketin 836tl olduğunu d smartın yeni zam yaptığını söyledi. doğru mu bu? iptal başvurumu yapıp teklifleri değerlendireceğim.

arkadaşlar yok mu bir fikri olan?

evet artık 538 liraya maxi paket veriyorlar. kaçırdık:(

• SD cihaz için uygun fiyata paket alan yok mu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustist81

SD cihaz için uygun fiyata paket alan yok mu :(

13.99 a yakin zamanda alan olmustu ful sd

• Temmuz ayında peşin ödemeli olarak aldığım Sd receveir eğlence paketini devretmek istiyorum.Kutu içeriği eksiksizdir.Cihazda en ufak problem yoktur.22 ay daha eğlence paketini kullanabilecekler,sözleşme sonunda ise cihaz size kalacaktırr.399 liraya peşin olarak aldım.

Devretmek nedenim ise; Hd Dsmart giriş paketi alacağım peşin ödemeli 299 Tl'ye... Bu paketi devralmak isteyen arkadaşlar 299 tl ye bu paketi devralabilirler.
  • 149 tl ye tek çekim 1 yıl SD full paket önerdiler.Kabul de etmedim.2007 cihazımın mevcut kanalları yetiyor
  • Arkadaşlar 2 gün sonra SD cihazımın paket süresi bitiyor
    200 TL ye 2 yıl maxi veya full paket olan yok mu hiç bana acil referans lazım alanlar varmış sanırım
  • 2 senedir d smart (smile adsl) kotalı int kullanıyorum.tahaütümün bitmesinden sonra iptal için aradıktan sonra bana geri dönüs yaptılar ve bu kampanyadan bahsettiler.ben biri adsl yazlıkçı tarifesine geçmeyi düşünürken arayan arkadaşın tavsiyesi ile kampanyaya katıldım.ancak eski aboneliğimin iptal edilmeden yani yeni kurulum v.s yapılmadan paket değişitirmek istiyorum dedim onlarda tabi ki siz eski müşterimizsiniz v.s diyerek kabul ettiler.ve d smart maxi hd paket ve sınırsız internet tercihimi yaptım.ve sordum ben bu paketi bugünden itibaren kullanabiliyor myum diye bana müşteri temsilcisi ayın 1 itibariyle aktif olacak dedi ve özellikle sordum ayın 1 inde sınırsız pakete geçecek miyim diye evet dedi..buraya kadar herşey normal..ve 3 ekimde bana mesaj geldi ''kotanızın %80 ini kullandınız diye.müşteri temsilcisini aradım ve bildiğimiz smile adsl yani şimdiki d smart adsl kabusu başladı.en az 7-8 müşteri temsilcisi ile görüştüm.adsl bölümü tv bölümüne tv bölümü adsl bölümüne attı topu.tv bölümü bizde sınırsız paket görünüyor v.s derken en son görüşmede ama sizin bir aboneliğiniz daha var o da aktif 4 gb kotalı da kullanıyorsunuz dedi.ben tekrar tekrar herkese derdimi anlatmaktan bıkmış olarak ben ttnetle mi görüşüyorum yada başka bir servis sağlayıcısı ile mi sen nasıl bana iki paket açarsın d smart net olarak diye sorduğumda 4 gb paketi ekim ayında kullanacak sınırsıza kasımda geçeceksiniz d smart tv için de kasım ayı faturası ayrı olacak gibi bir sonuç çıkardı.ayın 28 inde yaptığım görüşmenin dinlenmesini defalarca talep etmeme rağmen bana bir geri dönüş v.s olmadı.son bu 3 gündür yaşanılan bu tutarsız,ticari ahlaka sığmayan ve tipik şark kurnazlıkları içeren davranışlarından dolayı dün iptal başvurusu yaptım.eğer sorunsuz bir iptal yaşarsam benden iyisi yok çünkü d smartın ne olduğunu bile bile (daha öncede bir nakil işlemimde nakil olacak telefonumu yanlış yazan müşteri temsilcisi yüzünden neredeyse türktelekom semtteki santrali yeniden kurdu ama bunlar hala biz telefondan sinyal alamıyoruz diye 15 gün nakil yapamamıştı.en son ben sıfırdan hiçbişey olmamış gibi yeniden başlayalım belki bir hata vardır diye bir gerizekalıyla konuşur gibi adım adım işlem tekrarı yaparken numaranın yanlış olduğunu farketmiştik.onda da beni suçladılar tabi ama dedim kayıtları açın dinleyin ben yanlış verdiysem ben özür dilerim hata sizdeyse siz dileyin diye.ama özür dilemek ne kelime bunlar için.neyse..)kendi başımıza açtığımız bir d smart kaosu oldu bu.paranızla rezil olmak istiyorsanız bunlardan iyisini bulamazsınız..herkese tavsiye ederim..
  • insanin oldugu yerde hatalar bitmez muhim olan uzmeden telafisi

• hata olur tabi hele böyle zor bir işi yapan çağrı merkezinde ki arkadaşların hataları anlaşılabilir.asıl sorun şirketlerin bu arkadaşları nasıl yönlendirdikleri ve nasıl baskı altına aldıkları.seni dinlediğinde hak veriyor ama bir şey yapamıyor.ben bu arkadaşları hiç bir şekilde suçlamıyorum ama çağrı merkezlerini sadece pazarlama bölümü mantığıyla işleten her şirkette bizi yolunacak kaz gibi görüyor.dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz tv hizmetleri ona keza.en azından insan gibi bir hizmet görmek hakkımız değil mi..?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.