Şimdi Ara

D-Smart tüketiciyi kandırıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reklam Öz Denetim Kurulu, DIGITURK'ün şikayeti üzerine D-Smart'a tüketiciyi kandırdığı gerekçesiyle ceza kesti

Reklam Öz Denetim Kurulu, DIGITURK'ün şikayeti üzerine D-Smart'ın, "Futbol D-Smart'ta izlenir" reklam kampanyasını tüketiciyi yanıltıcı buldu. Reklamda kolaylıkla okunmayacak kadar küçük konulan dipnotun, altbaşlıkta yazılması istendi. Aksi takdirde reklama yasak gelecek.

Reklam Öz Denetim Kurulu'nun açıklaması şöyle:

D-Smart için hazırlanan “Futbol D-Smart'ta izlenir”, başlıklı ilanda yer alan “2012'ye kadar Şampiyonlar Ligi Maçları D-Smart'ta” ve “2012'ye kadar UEFA Kupası maçları D-Smart'ta” alt başlıklarından tüketicilerin algılayacağı mesaj 2012 yılına kadar tüm Şampiyonlar Ligi ve UEFA kupası maçlarının D-Smart'ta yayınlanacağıdır. Halbuki basın ilanının altında tüketicilerin kolaylıkla okuyamayacakları kadar küçük olarak yer alan açıklamada söz konusu yayınların sadece Şampiyon Ligi Ön Eleme Maçları ile UEFA Kupası Çeyrek final öncesi maçlarını kapsadığı belirtilmektedir. Ana vaadin istisnası niteliğindeki bu açıklamanın dipnot olarak değil alt başlıkta yer alması gerekmekte aksi takdirde tüketiciye eksik bilgi verilerek yanıltılması söz konusu olmaktadır. Bu ilanda değişiklik yapılmadan yayınlanması durumunda basın ilanının yayınının durdurulması için medyaya yazı gönderilecektir.

• tabiki kandırıyor
  • Ben bu reklamı duydugumda suphe olusmustu aklımda, cunku uefanın mevzuatını bılıyordum ve macların sıfrelı ve dıger uydu platformlarında yayınlanması yasak dıye bılıyordum.Netıcesınde dogru cıktı.
  • D-smartda reklamlarını VOdofone gibi yapmaya başlamış Vodofone da az kandırmadı bizi.
    D-smart ile dıgıturk arasında sıkı bir rekabet var çoğu kişi d-smart kullanıyor ama mutlu olan az forumda her hafta ayrı bir D-smart şöyle böyle konulu topikler açılıyor aslında bazı şeyler dışında ki hepimiz bunları biliyoruz D_smart oldukça iyi aslında dıgıturkde iyi en iyisi ikisini almak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dwayne Carter

D-smartda reklamlarını VOdofone gibi yapmaya başlamış Vodofone da az kandırmadı bizi.
    D-smart ile dıgıturk arasında sıkı bir rekabet var çoğu kişi d-smart kullanıyor ama mutlu olan az forumda her hafta ayrı bir D-smart şöyle böyle konulu topikler açılıyor aslında bazı şeyler dışında ki hepimiz bunları biliyoruz D_smart oldukça iyi aslında dıgıturkde iyi en iyisi ikisini almak

Hayır bu topikleri açanların Dsmart kullancısı olduğunu sanmıyorum.Bu açılan 50. topik galiba aynı yazının olduğu.Ben 2 sene önce bağlatırken ödediğim 2 çanak dahil 400 YTL den başka tek kuruş para ödemedim.Ne evime fatura geldi ne o an izleyebildiğim kanallar için benden para istendi.

• böyle bir platforma abone olacak kadar...neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibey83 -- 22 Ağustos 2008; 11:48:15 >
  • almayacağımı bildiğim için takmıyorum kafaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kandırıyor elbette...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.