Şimdi Ara

D-Smart sessizliği! / Yenileniyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tekrar yazmak zorunda hissettim açık ve net olarak. Digitürk şu anki rezil durumundan kurtulmadıkça Dsmart'ta gelişme beklemeyin. Dsmart şu anda rakipsiz kaldı. Kulağa biraz garip geliyor ama öyle maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 4 Ekim 2017; 13:46:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheWealdstoneRaider

    BBC 1-2-3-4 İngiltere dışında hiç bir ülkede yok, sadece yurtdışındaki askeri birlikler için şifreli C-bant yayın gözüküyor. İçerik telif haklarından dolayı yoktur büyük ihtimalle.

    Henüz 4K alıcısı olmadığı için de 4K belgesel kanalı olmaması normal. Sonuçta TRT 4K var. Digiturk'te ayda 150 TL ödesen bile sadece kendi 4K kanalını izleyebiliyorsun, çok farklı değil diğer platformlarda durum.

    Yeni kanal eklense kimse üzülmez tabi ama yazdıklarınız çok da mühim kanallar değil. Daha mesela Chasse et Peche adı bile tam bilinmiyor Adamlar da kanal koleksiyoncusu değil sonuçta, hangi kanal izlenicekse ona göre yatırım yapıyorlardır.

    ingilterede evinde tv varsa yillik vergi odersin, ama bbc kanallarinda reklam olmaz reklamsiz seyrediyorsun. icerigi cok kalitelidir.

    4k alicisi yok ama modullu tvler var. mesela benim samsunga modullu trt 4k seyrediyorum cok guzel belgeseller oluyor. modul kullanicisi da az degil artiyor, yeni 4k kanallar ekleyebilirler. mesela bbc earth un 4k versiyonu hic fena olmaz.

    muhim degil demissin, buna katilmiyorum.




  • cancakmak C kullanıcısına yanıt
    TV licence'ı ben de biliyorum, zaten İngiltere'deki BBC kanallarının kalitesini de tartışmıyorum sadece yurtdışında yok diyorum. Bu arada bizde de TRT cep telefonundan arabaya kadar her yerden para topluyor bi de üstüne tonla reklam alıyor İçerik kalitesi ve tarafsızlık durumu da çöp zaten.

    Yeni kanallar konusunda da herkesin farklı düşünceleri olur tabii ki ama eklense çok izlenmeyecek bu kanallar diye düşünüyorlar demek ki. Sonuçta devamlı bir maliyetı oluyor (kanala ödenen para, TP'de kullandığı kapasite, vs.).
  • MTV grubu gelmesi gerekir. MCM Top, MCM Pop, RFM TV, VH1 vs. müzik kanallarında sadece Trace TV var eksiklik.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.