Şimdi Ara

d-smart hd paketleri sinir bozucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 aylık ücretsiz hd aboneliğim sona erdi 1 ay sonrada geçen sene almış olduğum full paket sona erecek.Yeni paket almak için inceleme yaptım ama tam arapsaçı gibi paketler..
    HD kanallardan memnunum ama tüm hd kanalları izlemek için "sizin için seçtik" paketini almayı zorunlu tutuyor.Böyle saçmalık olur mu?
    Ben izlemediğim saçma sapan kanalları neden satın alayım ki üstelik fiyatlarda ateş pahası..
    Neyine güvenipte bu kadar pahalıya satışa sunuyor bu paketleri akıl erdiremiyorum ;uefa da beşiktaş hariç tüm takımlar elenmiş daha ucuzlaması gerekirken paket fiyatları el yakıyor..
    Bir çıkış yolu bulamadım açıkçası D-smart a

• Yapacak birşey yok geçmiş olsun. Yakında 82 lcd full hd kapanyası olacak 15 liraya bakalım ne olacak.

http://forum.donanimhaber.com/m_43324058/tm.htm

Bu da son fiyatlar.
  • o kampanya da iş yok
    boşuna ümitlenme
  • Bu fiyatlara paket falan yenilenmez. 2 ay sonra paket sürem bitince bende yenileme yapmayacağım. Herhalde bu şekilde abone sayısı düşerse d-smartta külahını önüne koyup düşünür. Suçumuz HD tv miz olup, HD yayın seyretmek istememiz. Bunun için yıllık 500 küsür lira verilir mi ?... cevap: verilmez bence...
  • kesinlikle verilmez
    şahsi görüşüm d-smart için herşey dahil aylık verilecek para en fazla 20 TL dir
  • d-smart Hd paket 6 aylık kampanyam sona erdi,su an 14,99 dan aile+sinema paketim 6 ay daha devam edecek ancak HD paketi tekrar devam ettirmek istedigimde her ay 35 TL ödemeniz gerekir diyor,ben üye oldugumda aile paketinde sinema kanallarıda vardı ama şimdi ayırmışlar bu ne sacmalık anlam veremedim,zaten film kanalları bi boka yaramıyor sinema kanallarını kapatın diyorum onuda yapamayız kampanyanızın bitmesine 6 ay daha var diyorlar.d-smart gercekten sacmalamaya basladı.3-5 tane HD kanal koydular diye sımardılar bunlar iyice,sahsen HD paket için o kadar para ödemeye değmez diye düşünüyorum bu yüzden d-smart üyeligimi iptal edecem.
  • Dsmart a para verilmez elli pakete böldüler maç yayını yok lig tv kadar para istiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-Smart Ek Paket Saçmalığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.