Şimdi Ara

D-Smart cihaz özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün itibari ile smile adsl 16mb + d-smart maxi sd paketine geçiş yaptım. adsl im daha transfer olmadı fakat d-smart cihazını getirip kurdular.
    Cihaz HD değil normal SD ve Goldmaster marka. forumda bazı arkadaşların şikayetlerinin aksine kumanda tepki süresi gayet güzel. kumandası çok hoşuma gitti fakat sormak istediğim bir soru var.
    Kumanda üzerinde kaydetme durdurma devam ettirme gibi tuşlar var , bu cihazda yayını kaydetme özelliği varmıdır ? varsa nasıl yapabilirim ? ayrıca kanal düzenleme kısmına girdiğimde kanal listesi gelmiyor. yerlerini değiştirmek istiyorum fakat kanal listesi gözükmüyor. normal kullanırken kanallar düzgün fakat değiştirip silemiyorum.

yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kogane

Dün itibari ile smile adsl 16mb + d-smart maxi sd paketine geçiş yaptım. adsl im daha transfer olmadı fakat d-smart cihazını getirip kurdular.
    Cihaz HD değil normal SD ve Goldmaster marka. forumda bazı arkadaşların şikayetlerinin aksine kumanda tepki süresi gayet güzel. kumandası çok hoşuma gitti fakat sormak istediğim bir soru var.
    Kumanda üzerinde kaydetme durdurma devam ettirme gibi tuşlar var , bu cihazda yayını kaydetme özelliği varmıdır ? varsa nasıl yapabilirim ? ayrıca kanal düzenleme kısmına girdiğimde kanal listesi gelmiyor. yerlerini değiştirmek istiyorum fakat kanal listesi gözükmüyor. normal kullanırken kanallar düzgün fakat değiştirip silemiyorum.

yardımlarınızı bekliyorum.

Kumanda dsmart'ın hd- pvr uyumlu cihazları içinde kullanılıyor, o komutlar o cihazlarda çalışıyor. Kumandayı bende beğendim, özellikle tv ve receiver'ı tek tuşla aynı anda kapatıp açma özelliği ayarlandığında süper oldu. Tv özellikleri de tam kumanda edilebiliyor kumandadan. Favori kanal mevzuusu başta bende de yoktu ama sonradan geldi. 400. kanalda interaktif menüden online işlem şifresi filan aldım, ayarlar kısmından ebeveyn kilidi tanımladım filan ondan sonra geldi ama bunlarla ilgisi olduğuna emin değilim. Bir dene, eğer olursa şundanmış diyebiliriz. Diğer konularda bayağı bir yazılmış çizilmiş standart cihazda favori yok filan diye ama ben ayarlayabildim.

• favori olayı var şu an yalnız kanal düzenleme silme kısmında kanal listesi gözükmüyor. neyse onu hallederiz bi şekilde de , şu durdurma kaydetme olayı olsaymış iyiydi :) bunlarda olmuyor yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Smart (Ses)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.