Şimdi Ara

D&R KULAKLIKLARDA %60'A VARAN İNDİRİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
4.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sennheiser Momentum serisini araştrın. Ses kalitesinin beatslerden daha iyi olduğu söyleniyor, tasarımı da hoş. İnternette kulaklıkla ilgili yerli yabancı bir sürü inceleme yazısı var onları okuyun.
  • hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bakacağım. ya kulak içi baktım da ie80 olsa alcaktım d&r dan direk kalmamış. solo hd yada solo 2 arasında kaldım, solo 2 zaten hd serisinin yenisi olarak apple tarafından üretilmiş, ondan hd yi eledim. sennheiser ie8 daha önceden kullandım çok beğenmiştim, çalındı. westone um1 kullandım çalındı. westone u bulamycam eminim sağlam orjinal halde, ie80 de zor gibi., ondan bandlı alayım in ear yerine dedim. bakalım artık. yorum yapcak varsa yapabilir arkadaşlar yada pm den öneride bulunursa sevinirim.
  • ep-630 dan daha iyi bass veren uygun fiyatlı kulaklık tavsiyesi verebilir misiniz arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden sennheiser kulaklık alacakalar. metan faturanız olsa dahi garanti belgesi doldurulmamışsa garanti kapsamında kabul etmiyor.

kliksa'dan satın aldığım kulaklık arızalandı fatura, garanti belgesiyle metan'a gönderdim garanti belgesi kaşeli ve doldurulmamış olduğu için iade ettiler. gidiş dönüş kargo ücreti ödemek zorunda kaldım.

kliksa ile görüştüm 2 haftanın sonunda bana dönüş yaptılar. garanti belgesi doldurulmuş şekilde tarafıma gönderdiler. şimdi tekrar metan'a göndereceğim.
  • bilginiz olsun die biri sormuştu metan dan mail ile aldım

IE80 nin 373 euro +KDV
    % 25 iskontolu € tutarı 279€ + KDV'dir, 956 TL (KDV Dahil).

IE 60
    189€ + KDV liste,
    peşin ödeme için % 25 iskontolu tutar 142€ + KDV, 484TL (KDV Dahil)'dir.

ie8i yide 1050 olarak verdiler fiyat inmiş hali.

momentum da 490 tl

bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudan yola çıktım cdjapan diye bir japon sitesinden aldım kulaklığı kargo dahil 10 lira ucuza geliyor 50 liralık bazı modeller üstelik ilk alışverişe 2 euroluk indirim yapıyor.

zaten burada 50 lira olan kulaklık orada 12 euro
  • Technics RP-DH1200 model kulaklığa en yakın sesi hangisi verebilir?
  • Arkadaslar dubaide apple storeden beats kulaklik almistim suan sag kulakliktan ses gelmiyor faturasi falan var acabi garantisi var midir bunun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.