Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 D&R'dan Alınma PS4 + 1xDS4 + Oyunlar + Vertical Stand Satın Al 19 Haziran 2015 14:35 1 1 D&R'dan Alınma PS4 + 1xDS4 + Oyunlar + Vertical Stand D&R'dan alınma PS4 ümü oynamaya artık çok vaktim olmadığı için satıyorum. Cihazda sorun yok, hiç tamir görmedi resmi Sony garantili sanırım 15-16 ay daha garantisi var yine tam tarihine bakarım faturası kutusu küçük mikrofonlu kulaklığı vs herşeyi var. US PSN Hesapta; 8-9 Aylık PSN + GTA5 İnjustice BF4 Fifa'15 Sleeping Dogs Mortal Kombat X Outlast Metal Gear Solid Kutulu; Last of Us Türkçe Hesap ayrıca satılık değildir. Müzik veya Sinema sistemi ile takas düşünüyorum, illede ilan kaldırılmasın diye fiyatı temsilen 1tl yazyorum. Test edip alabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Temmuz 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Ekşi Sözlük Yazar Hesabı i7 6700K, MSI Z170A, 16 GB Ram, 2 TB HDD, Corsair Kasa Gaming PC - 7.000 TL! Müzik veya Sinema Sistemi ile Takaslık PS4 Baştan Sona Dergi, Kitap ve Kurumsal Kimlik Tasarımlarınız Yapılır