Şimdi Ara

D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.139
Cevap
127
Favori
1.049.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CamarO7

Selam beyler ben dün d&p den parfüm aldım arkadaşimla beraber ben paco rabanne invictus arkadasim ise one million aldi ancak aldiktan sonra farkettim ki arkadasin parfum kodu p ile basliyor benim ki ise c7, internetten baktığımda buble champagne diye bir isim cikiyor. Yani parfum de yanlislik mi var onu sormak istiyorum sonucta ikiside paco rabanne ama benim kodda p degil c yaziyor d&p hakkinda bilgisi olan cevaplayabilirmi lütfen

Ben de bugün Invictus aldım ondada C7 yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

quote:

Selam beyler ben dün d&p den parfüm aldım arkadaşimla beraber ben paco rabanne invictus arkadasim ise one million aldi ancak aldiktan sonra farkettim ki arkadasin parfum kodu p ile basliyor benim ki ise c7, internetten baktığımda buble champagne diye bir isim cikiyor. Yani parfum de yanlislik mi var onu sormak istiyorum sonucta ikiside paco rabanne ama benim kodda p degil c yaziyor d&p hakkinda bilgisi olan cevaplayabilirmi lütfen

Ben de bugün Invictus aldım ondada C7 yazıyor

Sağol hocam kafama takilmisti yanlis mi aldim diye

• quote:

c7 invictus dostum, sıkıntı yok. Bende ondan kullanıyorum
  • Eyvallah hocam sağolasın
    Beyler bvlgari man/man extreme deneyen var mı fresh mi tavsiye edermisiniz?

• arkadaşlar acaba thierry mugler pure havana var mı d&p ya da başka açık parfüm mağazalarında?
  • Arkadaşlar bu Nikos-Sculpture nasıl bir koku deneyen kullanan var mı?Mesela yani yazlık mı kışlık mı ağır mı hafif mi?Nasıl kokuyor yani?
  • 212 men vip kodunu bilen var mı?
  • dp nin armani code kullanan arkadaşlar nasıl kalıcılığı falan iyi midir?
  • yasso1907 kullanıcısına yanıt
    +1

• quote:

Orijinalden alıntı: yasso1907

dp nin armani code kullanan arkadaşlar nasıl kalıcılığı falan iyi midir?

armani black code diyorsun galiba??? d&p yi denemedim...david walkerde gayet güzel kalıcı sayılır...

david walker armani black code e6 olarak geciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 8 Ekim 2015; 2:32:29 >
  • arkadaşlar aldığınız invictusun orjinaliyle uzaktan yakından alakası yok bildiğiniz çamaşır suyu tarzında kokuyor :) 2 arkadaşımdada var birini bana verdi dpden almış hatta bizzat söyluyorum onu ınvıctus olarak bilmeyin benım aldığım invictus ile alakası yok :) 5 liralık parfümcüde bile orjinaline baya benzıyor diğer markaları bılmıyorum bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

arkadaşlar aldığınız invictusun orjinaliyle uzaktan yakından alakası yok bildiğiniz çamaşır suyu tarzında kokuyor :) 2 arkadaşımdada var birini bana verdi dpden almış hatta bizzat söyluyorum onu ınvıctus olarak bilmeyin benım aldığım invictus ile alakası yok :) 5 liralık parfümcüde bile orjinaline baya benzıyor diğer markaları bılmıyorum bilginiz olsun.

Valla dostum bende beğenmedim ağır geldi baya orjinalinin kokusuna bakmadım hiç nasıldır bilmiyorum.212 Man (C1) kullanıyorum ondan memnunum.

• RedJøhn kullanıcısına yanıt
    Yok hocam parfumleri ilk dp de koklayip ona gore fikir sahibi olmuyorum tabikide. Once tekin acar, sephoria, sevil gibi magazalarda orjinalini denerim hep, dp dekilerle ona gore kiyaslarim, evet ozellikle siktiktan sonra ertesi gun giyside kalan kokusu baya bi bozuyo. Taze hali bir nebze de olsa guzel. Ama alicaz baska care yok. Orjinaliyle bir tutulmaz elbetteki, ama orjinalde kolay kolay alinmiyor buda var.

• Orijinal parliament edt ve deodorant bulabilen varsa beni bilgilendirebilir misiniz arkadaşlar.Yıllardır bu markayı arıyorum,en son 93 yılında bulup kullanmıştım.şimdi arıyorum,yok,yok...

• bu dp nin parfümlerini ilk sıktığında sanki kolonya kokuyor sonra az da olsa normalleşiyor gibi..
  • dpden birkaç parfüm almayı düşünüyorum fakat evimize çok uzak ya 45 dk yol mesafesi var. o da otobüsle felan yani
  • arkadaşlar L5(red),C1(man),B4(bos) almayi düşünüyorum d&p'den kullananların yorumlarini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

arkadaşlar L5(red),C1(man),B4(bos) almayi düşünüyorum d&p'den kullananların yorumlarini bekliyorum

1 senedir falan C1 kullanıyorum baya iyi özellikle beğenenlerin çoğu kızlar tavsiye ederim

• quote:

quote:

arkadaşlar L5(red),C1(man),B4(bos) almayi düşünüyorum d&p'den kullananların yorumlarini bekliyorum

1 senedir falan C1 kullanıyorum baya iyi özellikle beğenenlerin çoğu kızlar tavsiye ederim

tşkler, b4 ve L5 için bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

quote:

tşkler, b4 ve L5 için bilginiz var mı?

B4 Hugo Boss oluyodu galiba onuada birkaç tanıdığım kullanıyodu güzeldi L5 i bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarface007 -- 8 Kasım 2015; 11:33:26 >
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.