Şimdi Ara

D&P Açık Parfüm ANA KONU ilk mesajı okuyun (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.139
Cevap
127
Favori
1.053.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Merhabalar dp de abercrombie fitch parfüm var mı ? Bilginiz var mı

Bende merak ediyorum ozellikle Fierce modelini arkadaslar A&F i ulkemizde acik satan firmalar var mi ayni sekilde Gucci Guilty de pek bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aylarda gıdıcek şöyle ferah ama kalıcı bır koku onerınız varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SoloTurk- -- 14 Ocak 2014; 22:25:10 >
  • E2. Chanel Platinum Egoiste. Yaz-kış kullanılabilir. Ofis benzeri ortamlara uygundur. Sabah iki fıs sıksan ikindiye kadar götürür.

• Satış danışmanıyım sabah Sıktığımda 12 saat boyunca üstümde durmalı ilk saatlerindeki kadar olmasada ilerleyen saatlerdede kokusu gitmemeli ve üstüme sinmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: -SoloTurk-

Satış danışmanıyım sabah Sıktığımda 12 saat boyunca üstümde durmalı ilk saatlerindeki kadar olmasada ilerleyen saatlerdede kokusu gitmemeli ve üstüme sinmeli
    Bugün bi arkadaşım hediye olarak parfüm almış dpden ancak ben kokuyu beğenmedim sadece 1 fıs sıkmışımdır oda kokuya bakmak için yarın gidip değiştirebilirmiyim? set almış galiba deodorant parfüm ve küçük parfüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Bugün bi arkadaşım hediye olarak parfüm almış dpden ancak ben kokuyu beğenmedim sadece 1 fıs sıkmışımdır oda kokuya bakmak için yarın gidip değiştirebilirmiyim? set almış galiba deodorant parfüm ve küçük parfüm

değiştirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: Doqqy

quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Kendimi bildim bileli ch 212 men klasik kullanıyorum ve hep orjinal kullandım.

Ama fiyatların aşırı pahalı olması sebebi ile d&p'den deneyeyim dedim açıkçası beni tatmin etti ve bilmiyorum ama bana orjinalinden daha yoğun ve kalıcı geldi orjinalini kullanıpta pahalı gelenlere tavsiye ederim

212 men in dpdeki kodu nedir acaba müsait bir zamanda gidip bakmayı düşünüyorum bende.

C1 olarak geçmekte hocam

Zaten 212 men klasik dediğinizde de hemen çıkarıyorlar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar afrodizyak etkili kalıcı parfüm markası ve kodu bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bRs*

arkadaşlar afrodizyak etkili kalıcı parfüm markası ve kodu bilen var mı ?

Alıntıları Göster
    c1-b4-a13 hangisini alayım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distar

c1-b4-a13 hangisini alayım sizce?

bende b4 var kıs kokusur ve baya kalıcı su ana kadar begenmeyen cıkmadı
  • Beyler bende ilkbahar yaza gidecek bir parfüm arıyorum kalıcı hoş kokulu birazda farkedilebilir olan bir parfüm önerir misiniz?
    Çok şey istedim ama

]NOT:jil sunderman,calvin klein euphoria ve ultraviolet arasında kaldım ,

• quote:

Orijinalden alıntı: komoçotoko

b4 den bende alacam merak ettim

Alıntıları Göster
    Burberry Weekend açık parfümünü kullanıyorum senelerdir.. Kalıcılığından memnunum.. Bazı flar ve şallarıma 2-3 gün sıkınca yıkayana kadar gitmiyor kokusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blogs Magazine

Burberry Weekend açık parfümünü kullanıyorum senelerdir.. Kalıcılığından memnunum.. Bazı flar ve şallarıma 2-3 gün sıkınca yıkayana kadar gitmiyor kokusu

Alıntıları Göster
    J4 aldım gidip. Beğendim ben. Adama üstte yazdıklarımı söyledim , bunlar nasıldır diye sordum . Adam bana bunlar kışlık değil falan dedi . J4le beraber baya şekerli bir koku denetti. J4ü beğendim .

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Beyler bütün kodların hangi parfüm olduğunu nasıl öğrenebilirim? Satıcılar bilir mi?
  • DP de Bleu De Chanel var mi, kodunu bilen var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ??? İşaretli olanlar adını çözemediklerim

A1 Thierry Mugler - Angel
    A2 Armani - Acqua di Gio
    A3 Chanel - Allure men
    A5 Armani - Attitude
    A6 Armani - City Glam A7 Azzaro pour homme
    A8 Armani - Emporio Diamonds A9 ZYPHR (???) A10 Armani Remix A11 Azzaro Rex A12 Adidas Extreme Power A13 Armani - Code A14 Armani Zeus (D&P'nin kendisinin) A15 AMR AMR (???) A16 RYL BLUE (???)

B2 Versace - Black Jeans B3 Versace - Blue Jeans B4 Hugo Boss - Boss B5 Bvlgari - Black B6 Burberry B7 Burberry - Touch B8 Burberry - Weekend B9 BLVG (???) B10 BLVG BUV Greyfurt, Gül Ağacı, Musk B11 Hugo Boss - Baldessarini B12 Hugo Boss - Boss in Motion B13 Brut B14 Hugo Boss - Boss in Love B15 Burberry - Brit B17 Bvlgari - Blv Notte B18 Bvlgari - Elite B19 Bruno Banani - Not for Everybody

C1 Carolina Herrera - 212 C2 Cacharel - Pour Homme C3 Cerruti 1881 Nino C4 Calvin Klein - One C5 Calvin Klein - Be C6 Cristobal C8 Clinique Happy C9 CAROLINA HERRERA COMELY (???) C10Calvin Klein - Summer C11Calvin Klein - Crave C13 CALVIN KLEIN CLEMENT (???) C14Calvin Klein - Euphoria C16Carolina Herrera - 212 Sexy C17Chanel - Allure Sport

D1 Diesel - Only the Brave D2 Davidoff - Cool Water D4 Davidoff - Zino D5 DOLCHE GBNA (???) D7 Christian Dior - Dune D8 St Dupont D9 DONA KRN ZERO (???) D10Christian Dior - Homme D11 Davidoff - Silver Shadow D12 Donna Karan - DKNY Man D13 Diesel - Green D14 Davidoff - Echo D15 Davidoff - King D16 DAVİD O DANTE (???) D17 Davidoff - Adventure D18 Dolce Gabbana - The One D19 Diesel Fuel for Life D20 WARM SENS (??? Davidoff Hot Water ???)

E1 Chanel - Egoiste E2 Chanel - Egoiste Platinum E3 Hugo Boss - Elements E4 Armani - Emporio Armani He E5 Gucci - Envy E6 Calvin Klein - Escape E7 Calvin Klein - Eternity E9 Escada Sport E10 Armani - Emporio Armani White E11 Armani - Emporio Armani Night

F1 Dior - Fahrenheit F2 Dior - Fahrenheit Summer F3 Dior - Forever

G1 Givenchy - Pi G2 Givenchy - For Men G3 Givenchy - Blue Label G4 Givenchy - Very Irresistible for Men G5 Lımıt TiPi DEP DIP (? Davidoff Cool Water Deep ?) G6 BULBERRY TiPi PLUS PLUS (???) G7 Gucci by Gucci

H1 Hugo Boss - Hugo H2 Hugo Boss - Dark Blue H3 Dior - Higher H4 Dior - Higher Energy H5 Hugo Boss - Soul H6 Hugo Boss - Energy H7 Hugo Boss - Selection H8 Hugo Boss - XY H9 Hermes

I2 Issey Miyake I3 Givenchy - Insense Ultramarine I6 ISEY MYAK MJSTİ (???)

J1 YSL - Jazz J2 Jean Paul Gaultier J3 Joop J4 Jill Sander - Sun J5 Jill Sander - Sport J6 Joop - Jump J7 Joop - Go

K1 Kenzo K2 Kenzo - Jungle K3 Kenzo - L'eau Par K4 Kouros K5 Kenzo - Air K6 Seducer TiPi ICON IKON (???)

L1 Lacos TiPi LACOST LAKOST (???) L2 Lanvin men L3 Lolita L4 Lacoste - Booster L5 Lacoste - Red L6 Lacoste - Essential L7 Lancome - Hypnose for Men L8 Lacoste Challenge

M1 Lancome - Miracle Homme M2 Centaure TiPi MINIATUR MiNYATÜR (???) M3 Armani - Mania new

N1 Joop - Night Flight

O1 Calvin Klein - Obsession O2 Bogart - One Man Show

P1 Paco Rabanne P2 Paco Rabanne - XS P3 Polo Sport P5 Paco Rabanne - One Million P8 Pino Sylvester P9 Polo Blue P10 Paco Rabanne - Black XS

R1 Roma Uomo R2 Gucci - Rush R3 Rochas Man R4 Romantic Homme TiPi ROMNCE ROMANSE (???) R5 RCHAS FNCIFL (???) R6 Creatıon Wıth Chocolate TiPi rchas COZY KOZi KOZY (???) R7 Ralph Lauren - Red White Blue

S1 Ralph Lauren - Safari S2 Sculpture S3 Salvador Dali - Le Roy Soleil

T1 Tommy Hilfiger T2 Tommy Hilfiger - Freedom T4 Calvin Klein - Truth for Men T5 Tom Ford - Black Orchid T6 Tommy Hilfiger - True Star for Men

U1 Paco Rabanne - Ultraviolet

V1 Vespucci TiPi VRSAGE VERSAJE (???) V2 VRSAGE LRDLY (???)

X1 Xeryus Rouge

• quote:

Orijinalden alıntı: jayjay14

Arkadaşlar DP de C3 kodlu parfümün Cerruti'nin hangi parfümü olduğunu bilen varmı?

Cerruti 1881 Nino.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Beyler bütün kodların hangi parfüm olduğunu nasıl öğrenebilirim? Satıcılar bilir mi?

Aslında bilir ama siz yine de tedbirli olun. Bi keresinde DP'ye "V de Vakko" var mı diye sordum, o da var dedi. Ben "ya bu DP'de yok yok, bravo" diye düşünerek alıp çıktım. Yolda bir baktım koku çok tanıdık geliyo. "Nooluyo lan?" diye düşünürken buldum. Nikos Sculpture! Adamın bana verdiği şey V de Vakko'nun benzeri değil Sculpture'ın benzeriydi ve bende zaten vardı! Dükkana geri dönüp durumu anlattım. Aldığım cevap şu: "Vakko soranlara bunu veriyoruz". Uyanığa bak. "Tuvalet kağıdı yok, yerine zımpara kağıdı verelim" hesabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

Beyler bende ilkbahar yaza gidecek bir parfüm arıyorum kalıcı hoş kokulu birazda farkedilebilir olan bir parfüm önerir misiniz?
    Çok şey istedim ama

Up

• quote:

quote:

Beyler bende ilkbahar yaza gidecek bir parfüm arıyorum kalıcı hoş kokulu birazda farkedilebilir olan bir parfüm önerir misiniz?
    Çok şey istedim ama

Up

Alıntıları Göster
    G1 kodlu parfümü aldım "sanırım givenchy pi" hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

G1 kodlu parfümü aldım "sanırım givenchy pi" hoşuma gitti

Alıntıları Göster
    Burayada tekrar bi yazayım

Merhaba Su parfüm işinden anlıyanlardan yardıma ihtiyacım var cidden. Dp Den parfüm alacagım. 212 men hoşuma gitti acıkcası. Satış danışmanıyım yani insanlarla içli dışlıyım gün boyu. Gelen Kişiyi rahatsız etmeyecek ama aynı derecede kendini farkettirebilecek kalıcı bir koku arıyorum varsa önerileriniz bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.