Şimdi Ara

d-link ap 2100 client ip dağıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim bir sorunum vardı. Arkadşımın evi bize 300 mt civarı ve direk görüyor. onda airtes marka modem var. bizim evden d-lik ap i client olarak ayarladım ve cat5e ile swic e bagladım swicden bir kaplo bana 15 metre bir kaploda 50 metre alt katta babamda var. internet paylaşımı için böyle bir donanımın var. ne güzel benim kendi bilgisayarım açık iken babamınki kapalıyken daha doğrusu d-link i açınca hangisi bilgisayar açıksa o bağlanıyor internete diğer bilgisayar bağlanmıyor ne yapmam gerekiyor.

swich e bağlı diğer bilgisayar için acaba d link kendiss ip mi dağıtması lazım. yoksa bu işin bşka bir şekli tolu yordamı varmı.

• Eğer dlinki bağladığınız cihazın dhcp si otomatikse onun atayacağı ipler sizin makinalarınıza ipleri dağıtılır. Otomatik değilse bilgisayarlara elinizle ip girmeli veya ap den dhcp yi aktif yapmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_K_B -- 21 Mayıs 2007; 11:34:10 >
  • biraz daha açırmısınız ap pointi ben client modunda çalıştırıyorum ve airties cihazının sinyalini alıp cat 5 ile swich e geliyor bende iki bilgisayara swich den yine cat 5 kaplo ile iki bilgisayara bağladım ama biri internete girerken diğeri girmiyor. d-link i bağladım cihaz derken swic i mi kastetdiniz. bilgisayarlara elimle ip giriyorum ama d-link i biri görüyor biri görmüyor.

Lütfen biraz daha detaylı anlatırsanız çok sevinirim. Çok ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.