Bildirim
D konumunda park aninda titreme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vites D konumundayken, durduğunuz zaman araç gitmek istediği için ufak bir itme gibi tepki vermesi normal. Ama far'ı tam anlayamadım. -
Hocam d konumunda isiklarda bekliyorum. Araba hafif bi titreme geliyor bende parklari aciyorum (park lambasi ve sis lambasi) hemen titreme gidiyor, kapatiyorum farlari yine titriyor. Ya farlari acmam gerekiyor ya n konumuna almam gerekiyor. Bir arkadas bogaz kelebegi kullanima bagli kirlenmistir ondandir dedi. Anlatabildim umarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deliyürek_116
Hocam d konumunda isiklarda bekliyorum. Araba hafif bi titreme geliyor bende parklari aciyorum (park lambasi ve sis lambasi) hemen titreme gidiyor, kapatiyorum farlari yine titriyor. Ya farlari acmam gerekiyor ya n konumuna almam gerekiyor. Bir arkadas bogaz kelebegi kullanima bagli kirlenmistir ondandir dedi. Anlatabildim umarim
Anladım. Akünüze serviste bir baktırın derim. Buna benzer şeyler aküdeki voltaj dalgalanmalarından kaynaklanbiliyor. Buna benzer benimde daha önce başıma gelmişti. Polo aracım sabah çalışmadı. 3-5 deneme gaz vererek çalıştırdım. Sonra 2 dk gittikten sonra start-stop sistemi arızası yazdı. Korktuk tabi daha 1 yaşındaki araba :) Servise götürdüm doğuşa, usta dediki ; Aküdeki voltaj dalgalanmarında araba kendini güvene almak için bazı donanımları devre dışı bırakır. Buda arıza gibi gösterir dedi. Kapatıp açınca çalışmazsa o zaman aküde bir problem vardı dedi. Bilgisayara bağladılar baktılar aküde problem yoktu.
Demem o ki isterseniz bir servise gidin arabayı bağlasınlar, belki akü ile olabilir. Şanzıman ile ilgili olacağını açıkcası düşünmüyorum.
-
Lpg var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim hocam degerli bilgiler icin. Bnde sanzimanla alakali birsey beklemiyorum ama garip bi durum dediginiz gibi servise goturmekte fayda var.
Aracimda lpg yok 1.3 benzinli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X