Şimdi Ara

D konumunda park aninda titreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota yaris tam otomatik aracimda motor sicakken isiklarda durdugumda d konumunda hafif hafif titriyor araç n'ye aldigimda kesiliyor yada farlari actigimda da kesiliyor titreme. Bunun sebebi nedir bilgili üstadlara teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vites D konumundayken, durduğunuz zaman araç gitmek istediği için ufak bir itme gibi tepki vermesi normal. Ama far'ı tam anlayamadım.
  • Hocam d konumunda isiklarda bekliyorum. Araba hafif bi titreme geliyor bende parklari aciyorum (park lambasi ve sis lambasi) hemen titreme gidiyor, kapatiyorum farlari yine titriyor. Ya farlari acmam gerekiyor ya n konumuna almam gerekiyor. Bir arkadas bogaz kelebegi kullanima bagli kirlenmistir ondandir dedi. Anlatabildim umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: deliyürek_116

Hocam d konumunda isiklarda bekliyorum. Araba hafif bi titreme geliyor bende parklari aciyorum (park lambasi ve sis lambasi) hemen titreme gidiyor, kapatiyorum farlari yine titriyor. Ya farlari acmam gerekiyor ya n konumuna almam gerekiyor. Bir arkadas bogaz kelebegi kullanima bagli kirlenmistir ondandir dedi. Anlatabildim umarim

Anladım. Akünüze serviste bir baktırın derim. Buna benzer şeyler aküdeki voltaj dalgalanmalarından kaynaklanbiliyor. Buna benzer benimde daha önce başıma gelmişti. Polo aracım sabah çalışmadı. 3-5 deneme gaz vererek çalıştırdım. Sonra 2 dk gittikten sonra start-stop sistemi arızası yazdı. Korktuk tabi daha 1 yaşındaki araba :) Servise götürdüm doğuşa, usta dediki ; Aküdeki voltaj dalgalanmarında araba kendini güvene almak için bazı donanımları devre dışı bırakır. Buda arıza gibi gösterir dedi. Kapatıp açınca çalışmazsa o zaman aküde bir problem vardı dedi. Bilgisayara bağladılar baktılar aküde problem yoktu.

Demem o ki isterseniz bir servise gidin arabayı bağlasınlar, belki akü ile olabilir. Şanzıman ile ilgili olacağını açıkcası düşünmüyorum.

• Lpg var mı?

• Tesekkur ederim hocam degerli bilgiler icin. Bnde sanzimanla alakali birsey beklemiyorum ama garip bi durum dediginiz gibi servise goturmekte fayda var.

Aracimda lpg yok 1.3 benzinli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.