Şimdi Ara

# # # D.H Nin Olympia Gençleri # # #Sende Logonu ve Resmini Göster ;) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
0
Favori
51.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: buffler

eet arkadaşlar olimpialılar burda oldu için bişey sölemek istiorum olimpiada bulunun NationalWarior clanı liderleri Archomni bu clan Allaha ve Türklere küfür etti için dışlanmalarını istiorum sizden isterseniz resimde koyabilirim

clanın adı ne???

clan baskanının adı ne ??

aynı olaya bende sahit oldum çok sinirlendim kapadım oyunu Allah belalarını versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dracu11a

quote:

eet arkadaşlar olimpialılar burda oldu için bişey sölemek istiorum olimpiada bulunun NationalWarior clanı liderleri Archomni bu clan Allaha ve Türklere küfür etti için dışlanmalarını istiorum sizden isterseniz resimde koyabilirim

clanın adı ne???

clan baskanının adı ne ??

aynı olaya bende sahit oldum çok sinirlendim kapadım oyunu Allah belalarını versin

Archomni yani WarriorNation clanının baskanı Bende wardım cok pıs kapıstık onla Turklere ve Allaha sovunce cıleden cıktım.Bastım kufuru sonra hemen party yapıp paramun slotunu aldık ellerınden.En azından bunu yapmak rahatlattı benı...

• ya Haşa Allaha nasıl söverler ya bunlara çin işkencesi yapmak lazım aklım almıyor
  • quote:

coraaaaaaaaaaaaaaaal
    ne diyeceğimi biliyorsun

dediiğin iyi oldu sokmayız slota bunları da bu kadar ciddiye almayın şu oyunu her türlü pislik dönüyor zaten herşeyi kafaya taksaydık şizofren olurduk burda en iyisi sallamıcan ama az çokta yapılır bişeyler..
  • Il1keMyCombo benim kanki olimpiyada onu alan cok zor ve artık insan
  • Il1keMyCombonun insan halini aksam koyarım ve lvl 68 +8 md ler falan orclar görürseniz kacın baba
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeK BaBa

quote:

coraaaaaaaaaaaaaaaal
    ne diyeceğimi biliyorsun

dediiğin iyi oldu sokmayız slota bunları da bu kadar ciddiye almayın şu oyunu her türlü pislik dönüyor zaten herşeyi kafaya taksaydık şizofren olurduk burda en iyisi sallamıcan ama az çokta yapılır bişeyler..

burda bali terbiyeli ol yaf ama harbi onları gördümmü girdim partide hmn attırıom bro çok zewkli oluo

• Nick: RainOfSprinG
    Irk : Karus
    Job : Shadow Vain
    Lvl : 61

DreaM beni 3 defa _keOps diye yazmıssın. Obenim eski carımdı.
    onları silip RainOfSprinG yazarmısıın
  • bende olyde yim 61 lwl asas orc
  • benide eklerseniz sevinirim
    lwl: 10
    human, mage
  • olympia ya geçtim bende arkadaşlar benide eklersen sevnirim charecteri yazıyorum

Nick:SmallScreaM Irk:human LvL:68 Job:Arch_Mage En yakın zamanda ss atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 23 Mart 2007; 18:51:43 >
  • resmi koyucam demiştim biraz gecikti ama kusura bakmatın!!!
     # # # D.H Nin Olympia Gençleri # # #Sende Logonu ve Resmini Göster ;)
  • Tüm Olimpia doStlarıma Selamlar Kd.YüzB.nız GeLmıstır 17 gun ceza evinde kaldım bea
  • Benide Eklerseni Sevinirim..

Olympia'dayım
    lvl 70 Assassin
    id = pazzini

• bende olympia da oynuyorum ama çok eziq im HELP ME
  • Tamam 2 Hafta İntenetsiz Kaldım Yapacam Biraz Sabır Hocam
  • BENİDE EKLE :d TheBestOnTheWe

ORCLARIN N00BLUĞU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4evercasper_1 -- 10 Mart 2007; 16:36:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4evercasper_1

BENİDE EKLE :d TheBestOnTheWe

ORCLARIN N00BLUĞU

bro orclara noob dicek kdar salamsan gel bi ara vs yapalım tmm'mı
  • Biraz gec oLdu Resim ama bu da bnm char

http://img403.imageshack.us/my.php?image=65lvlcq6.jpg
  • bende olympiadayım 61 lvl human
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.