Şimdi Ara

# # # D.H Nin Olympia Gençleri # # #Sende Logonu ve Resmini Göster ;) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
0
Favori
51.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fckkoxp

Tşekkür ederim ayrıca Sorunlarınız veya şkayetleriniz olursa buradan belirttin / neler yaparsak güzel olur ? su yanlıs böyle yapsan güzel olur Burada söylemeniz yeter

ne zman orc olcaksınız acaba orc olsanız daha güzel size orcluk yakısıyo bide goldGunzun clan baskanı sizin cafeden dimi_?,
    orclarda kralken senle biraz tartısmıstık hatırladınmı ben Dracu11a sonra tk çıktı die haber vermistim sende 5m yollamıstın
  • quote:

Tşekkür ederim ayrıca Sorunlarınız veya şkayetleriniz olursa buradan belirttin / neler yaparsak güzel olur ? su yanlıs böyle yapsan güzel olur Burada söylemeniz yeter

w7 senın öncelikle human olman çok hoşumuza gitti. senın gibi dürüst kişileri aramızda gormek gerçekten mutluluk verıcı. gm le vs arkadaşlar muhabbet iyi yanı. senden tek bişi istioz sadece iyi ol
    ayakta ol. olimpia'dan heLLopeRs Sevgiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EverCurse

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_erken

quote:

Buda benden , W7K2D

http://img187.imageshack.us/img187/9310/20071285577ww3.jpg

Bu char şuanki olympia kralı bu sen misin

Evet arakdaşın accaountu kullanıyorum böyle bir aktivite acılmıs ben de katılayım dedim ^^
    Bugun No:NaMe Yi Gordum Krall Degıldı Senmısın Way Be Olimpianın Kralına Bızım Fan Clubde

Bide THORRRR Gelse Tam Olcak THORRRR Da Orcların Kralı

• Arkadaşlar Size Benim İçin Kötü Olan Bi Haberim Var SoyulmuşumTekrar Adam Açmayı Düşünüyorum Beni Kasıcak Olan Arkadaşlarım Varsa Onlara Şimdiden Teşekkür ederim
  • Hey D.H Olympia Fan Club Human Arkadaslar Human Olarak Bir DH Clanı Kurmayı Dusunuyorum! Eger Tavsiye Olursa Kurucam Clanın Adini Tam Dusunmedım Ama DonanimHaber Koymayı Dusunuyorum Kımsenın LvL'ı Np'si İtemleri Önemli Degil Yorumlarınızı Beklıyorum
    Ve Clandakı Herkesın Bırı Bırınde MSN yi Olucak Bu Sayade Bırı Bırımızı Davet Ederek Toplu Kararlar VE Onerıler Alıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverCurse -- 30 Ocak 2007; 15:17:46 >
  • Bi Bakıverın Loo
  • 4EverCurse

Clan He İnş 0 kaçtasın Şuan
  • benide ekleyin lutfen forumdaki nickim:aSaSHaKaN
    oyundakinick:AsSaSHaKaN
    lwl:56
    ırk:human
  • katılmak isterim ama imzama ne konsa kural dışı oluyo neden dıye sordum cvp alakasız 1 cümle için bile kural dışı oluyo

• daha 8. mesajım fakat ilk uyarımı almışım imzadan dolayı bakıyorum başkalarında daha uzun ve daha büyük imzalar var 4-5 bölümden oluşan bile gördüm sanırım bu yaptıkları mesaj sayımdan ya da daha yeni üye oldum diye hoş geldin hediyesi imza ya koymak isterdim ama ilk günden 1 uyarı zoruma gitti
  • yaw profilimize resimnasıl yüklüyoruz
  • Dream yerine ben guncelleştirem

GUNCELLEŞTİRİLDİ!!
  • Eyyy Olympiadakı Humanlar Size Diyorum LvL 59 Um 5k Np Var Clan Leaderi Olmama Razımısnız Yoksa Başkası Kursun
    Clanın Adi : DonanimHaber
    Clanda Herkes BırıBırının Yardımına Kosucak Beraber Kestıgımız Bosslarda Çıkan Itemler İhtiyaci Olanlara Verılıcek LvL Dusuk Arkadaslarımızı Kasmak İçin BoL BoL Exp Party Yapıcaz Np Kasmak İçin Pk Partyler Olucak Tam Bi Arkadas Clanı Olucak Clanda Önemli Olan Şey Arkadaslık Olucak Grade VE Pelerın Süs Ne Dersınız Hep Birlikte Yürümeye Hazırmıyız
    Ben Hazırım!
    NOT : Daha Clan Kurulmamıstır D.H Dekilerın Isteklerı Uzerıne Kurulacaktır
    Her Zaman Guncellenıcektır
    D.H Human Olympia Forum Clanı Kurmaya İsteği Olanlar
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1-) 4EverCurse(Kurucu)
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2-) heLLOpeRs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverCurse -- 31 Ocak 2007; 12:17:08 >

• Dün Gece saat 11 civarı up yapıyım dedim sonuc 0 5 tane +7 warior shel(bonussuz) 4 tane +7 raptor (1i reduceli) ve 8 trina dedigim gibi sonuc 0 neyse yine de devam OLYMPIA yı seviyom çünkü.
  • 4everCurse ben de gelmek istiyom fakat KARUSum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmas761

Dün Gece saat 11 civarı up yapıyım dedim sonuc 0 5 tane +7 warior shel(bonussuz) 4 tane +7 raptor (1i reduceli) ve 8 trina dedigim gibi sonuc 0 neyse yine de devam OLYMPIA yı seviyom çünkü.
    İtemleri Basarken Patladımı UzuldumNeyse Gene Yaparısn
    Human A Don

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverCurse -- 31 Ocak 2007; 12:20:34 >
  • Fan Club Açacamda İmzada Takıldım
    Tmm İmzayida Buldum D.H Ye Bakınm Gorursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverCurse -- 31 Ocak 2007; 12:36:38 >
  • quote:

Eyyy Olympiadakı Humanlar Size Diyorum LvL 59 Um 5k Np Var Clan Leaderi Olmama Razımısnız Yoksa Başkası Kursun
    Clanda Herkes BırıBırının Yardımına Kosucak Beraber Kestıgımız Bosslarda Çıkan Itemler İhtiyaci Olanlara Verılıcek LvL Dusuk Arkadaslarımızı Kasmak İçin BoL BoL Exp Party Yapıcaz Np Kasmak İçin Pk Partyler Olucak Tam Bi Arkadas Clanı Olucak Clanda Önemli Olan Şey Arkadaslık Olucak Grade VE Pelerın Süs Ne Dersınız Hep Birlikte Yürümeye Hazırmıyız
    Ben Hazırım!
    1-) 4EverCurse(Kurucu)
    2-) heLLOpeRs

Benim İçin Bi Sorun Değil. Böle Katkılar Çok Süper Olur Ben Yaparım Sohbet Odasını Yaparım Ama 4EverCurse Adresini Ver PmDen

• quote:

Eyyy Olympiadakı Humanlar Size Diyorum LvL 59 Um 5k Np Var Clan Leaderi Olmama Razımısnız Yoksa Başkası Kursun
    Ben Hazırım!
    1-) 4EverCurse(Kurucu)
    2-) heLLOpeRs

furkan_erken adıyla ekle

• quote:

Orjinalden alıntı: elven^archers

quote:

Ben Hazırım!
    1-) 4EverCurse(Kurucu)
    2-) heLLOpeRs

furkan_erken adıyla ekle

furkan_erken Senmisin

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.