Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinan abi çok sağol 2 ile 3 gün arası gidicek galiba.

Bekle beni v6maxx
  • Ergün şu nickini de bi değiştirmedin gitti.

Hepinize Can Atilla'nın Aşk-ı Hürrem albümünü tavsiye ederim.

www.canatilla.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 27 Nisan 2009; 13:05:19 >
  • bana heralde yok cevap..
    cappy

quote:

Orjinalden alıntı: cappy_55

merhaba arkadaşlar

v3iye audio_cfg_b dosyası (yüksek ses) atarsam dış hoparloru etkilediğini biliyorum.yükses ses çalıyor ancak bu kulaklıkdada geçerlimidir ?? ona göre atıcam v3ideki kulaklık sesinin kısıklığından bıktımm..

edit:yazım hatası ve ekleme
  • @cappy,

Senin soruların cevapsız kalır mı hiç, gözümden kaçmış sadece. Biliyorsun audio_cfg dosyası ses şiddetiyle alakalı herşeyi kontrol eden dosya. Buna kulaklık, hoparlör, ahize, handsfree ve aksesuarlardan çıkacak seslerin kontrolü de dahil. Eğer atacağın audio_cfg dosyası'nın headset bölümü de modlanmış ise kulaklıktan gelen ses yüksek çıkar.
  • @heartless

quote:

Ergün şu nickini de bi değiştirmedin gitti

Dimi ? Allah'tan _TherE yerine "Tear" yazmamış

• Ben de,

Brad Paisley'in tüm albümlerini tavsiye ederim hepinize !

Özellikle "Is it raining at your house" adlı parçasını !

Ama limewire'ınız yok dimi ? Siz öyle şeyler yapmazsınız ...
  • sinan, nasıl mpx200

hoparlörde ve 2003 hoplatır
  • Chandler, Benim limewire ile işim olmaz ama ARES ile olabilir.

El Fuego, Abi daha rom atmadım öyle bekliyor beni garibim. ALıştım sayılır.
  • sağol, teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@cappy,

Senin soruların cevapsız kalır mı hiç, gözümden kaçmış sadece. Biliyorsun audio_cfg dosyası ses şiddetiyle alakalı herşeyi kontrol eden dosya. Buna kulaklık, hoparlör, ahize, handsfree ve aksesuarlardan çıkacak seslerin kontrolü de dahil. Eğer atacağın audio_cfg dosyası'nın headset bölümü de modlanmış ise kulaklıktan gelen ses yüksek çıkar.
  • Arkadaşlar e8 i bir kaç kez flaşladım ama artık aşağıdaki fw'den başkasını
    (orinal fw (R6713_G_71.02.07R_GSXELBAMEAITRR046_PDS017_LP0039_GSXELBAMEAITRR_S033_E011_R001_G004_1FF.sbf) dahil) kabul etmiyor.

Sadece bunu yükleyebilirorum
    R6713_G_71.14.1CR_GSXELBAMEAIINDIA074_PDS017_LP0039_GSXELBAMEAIINDIA_S063_E009_R001_G002_WIG122543_1FF.sbf

HELP HELP HELP
  • Sticky fw atmışsın malesef, geri dönüşü yok. O fw'nin daha yeni sürümlerini beklemen lazım. Gerçi attığın yazılım güncel, sorun yoksa kafana takma dostum.
  • Teşekkürler heartless . Şuan hiç bir sorun yok zaten
  • Arkadaşlar bu e8 güzel hoş ama farlı fw ler yüklesem dahi fazla bir diğişiklik olmuyo.Mesela e398de fw ler arasında büyük farklılıklar vardı ve extra proğram ve özellikler çıkıyordu.

Bu e8 e proğram (müzik, video, sistem proğramları gibi) yüklenebiliyo da ben mi beceremiyorum acaba
  • Bide bu Sticky olayı nedir acaba
  • STICKY olayı şöyle, eğer yazılım sticky'se yüklersen bir düşük yazılıma geri dönüş yapamıyorsun.mesala misal B5_76R diyelim ben B4_36R yi yükleyemiyorum.B5_76R'nin bi üstü yazılmı beklemen gerekiyor anlatabildimmi acaba??

• E8'e farklı programlar ve modlar yüklenebiliyor, E8 ana konusunda eskiden bi mp paylaşmıştım ama şimdi çok daha güçlü ve donanimli mp'ler mevcut. Bi ara link ve açıklamasını E8 Ana konusunda paylaşırım
  • CAPPY_55
    heartless

Tamam arkadaşlar. Bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    mp neydi
    acük ittirin de biraz yol alalım
  • MP , Monster Pack dir (uzatılmış) , bazı bölümlerin silinmesi ve modlanması kısaca.Yani modlanmış yazılım diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappy_55 -- 1 Mayıs 2009; 12:14:35 >
  • Sağol cappy_55

Merak ettimde 55 in samsun ile bir alakası varmı? ben 55'liyim de
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.