Şimdi Ara

d biçimlenmemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fm2014 torrentini indirip kurarken c:/ dizinini d:/program files olarak değiştirip kurulum yaptım(unzip) fakat oyun exe dosyasında bir hata verdi bende bu torrentte boşmuş deyip kurulum yaptıgım klasörü sildim. bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra D' de kurulu programlara tıklayınca dizin bulmada hata verdi daha sonra D içine girmeye çalışınca da biçimlenmemiş biçimlendirmek istiyor musunuz diye bir uyarı veriyor. 10 seneye yakın arşivim bunun içinde ve ne yapacagımı bilemez durumdayım bilgisayar yönetiminde ise şu ekran görüntüsü var yardımcı olabilecek biri var mı ?
     d biçimlenmemiş

d biçimlenmemiş

• Sistem geri yükleme yaptıniz mı, eski bir tarihe...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sistemi geri yüklememe rağmen d görünmüyor d ye ulaşamıyorum yardımcı olabilcek hiç kimse yok galiba bir de format atmayı deneyeyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErRoR24

evet sistemi geri yüklememe rağmen d görünmüyor d ye ulaşamıyorum yardımcı olabilcek hiç kimse yok galiba bir de format atmayı deneyeyim :(

Format atmana gerek yok ubuntu iso sunu internetten indir cd ye yaz bilgisayarı ubuntu disk ile başlat format atar gibi d sürücüsündeki dosyaları başka bir yere kopyala daha sonra biçimlendirebilirsin böylelikle verilerini kurtarmış olursun aynı problem bu hafta çalıştığım yerde 2 harici diskin başına geldi mini xp, vista, 7 hepsiyle boot ettim fakat hiçbiri dosyaları görmedi sanırım sorun diskin veri okuma yazma sistemininin bozulmasından kaynaklanıyor ubuntu platformunda linux altyapısı olduğundan çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanbilisim -- 4 Kasım 2013; 11:01:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.