Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOMUTAN

Dostum bildiğim kadarıyla bizim klimaların filitresi yok. başka bir filitre olarak da ne olabilir, bunu bilmiyorum. benim de 17 binde. sömestri tatilinde bir Bodrum yapıp gelicem yani büyük ihtimal Bodrum'da servise gireceğim. bu konuda bana daha sonra mail atarsan seviniriim... saygılarımla...
    quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

arkadaşlar merhaba

20.000 bakımı için servisten 210 ytl fiyat aldım. Ancak birinci bakım 87 ytl tutmuştu. Bu farkın nedeni polen filtresiymiş. Sizce polen filtresi değiştirilmezse bişey olur mu, bir zararı var mı ?

Alıntıları Göster
    Bizim LOGAN'larda bildiğim kadarıyla Polen filtresi yok, masrafın fazla olması hava filtresi,motorin filtresi, yağ, antifiriz, belki fren balataları birazda abartı işlemler olabilir. Ben şahsen şu an aracım 18500 de Ocak ayı içinde garanti bitiyor, kendi reno sevisten ayrılmış ustama bakım yaptıracağım, servisler adamı gıcık ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukobir -- 17 Aralık 2006; 23:58:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: derbeder09

merhabalar, daha önceki yazılarınıza baktım, denizlidensiniz. ben de pamukkale üniveristesinde çalışıyorum. ben aracımın ikinci kaskosunu yaptırdım. 545 ytl ye 8 taksitle. ama siz ilk defa yaptıracağınız için bence fiyat çok uygun.

Alıntıları Göster
    derbeder kardeş,
    ben şu anda ankarada kurstayım yaklaşık 15 gün daha devam edecek. gelince tanışalım derim bayrama inşallah denizlideyim. Paü de hangi birimde çalışıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizelci

SELAM ARKADAŞLAR.MALESEF BUGÜN ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU
    BİRİRCİK ARABAM LOGANIMI SERVİSE BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM.SÜRAT MANYAĞI BİR ARKADAŞIN HIŞMINA UĞRADIK.MALESEF SOL ÖN KAPI SOL ÖN ÇAMURLUK VE KAPI CAMI SİZLERE ÖMÜR.SERVİSÇİ ARKADAŞLAR SAOLSUN ÇOK İLGİLİ İNSANLAR.ELLERİNDEN GELEN EN HIZLI BİÇİMDE ARABAYI ONARIP TESLİM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.AMA BİR KAÇ GÜN LOGANSIZ KALACAM.TUTULAN RAPORDA SUÇUN TAMAMINI KARŞITARAFA VERDİLER.BU DURUMDA KASKONUN ARACIM TAMİR OLANA KADAR BİR ARAÇ TAHSİSETMESİ YANİ KİRALAMASI GEREKMİYORMU.BEN TELEFONLA SORDUM ARAÇ YÜRÜR DURUMDAYSA ETMİYORLARMIŞ.ARABANIN BİR CAMI YOK SOL KAPI ALDIĞI DARBEDEN DOLAYI AÇILMIYOR ARABA YÜRÜR DURUMDA DİYEREK CAMI OLMAYAN ARACI GECE EVİN ÖNÜNE NASIL PARK EDEYİM SİZCE MANTIK İŞİMİ.ONARIM SÜRESİ 48 SAATİ GEÇİYOR BU NASIL MANTIK ANLAMADIM ANLAYAN VARSA BİDE BANA ANLATSIN.BU ARADA KASKOM RAY SİGORTA BENCE UZAK DURUN ARKADAŞLAR BENDEN SÖYLEMESİ.

HERKESE SAYGILAR DİZELCİ NAMI DİĞER (MOTORİNMAN)

AKILVAR LOGAN VAR AKILSIZDA ZATEN LOGAN YOK

Alıntıları Göster
    dizelci kardeş,
    büyük geçmiş olsun. Kendinde bir şey yok ya gerisi problem değil. Allah hepimizi kazalardan uzak tutması dileği ile.........

• quote:

Orijinalden alıntı: formator20

dizelci kardeş,
    büyük geçmiş olsun. Kendinde bir şey yok ya gerisi problem değil. Allah hepimizi kazalardan uzak tutması dileği ile.........

Alıntıları Göster
    kaza geçiren arkadasa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum allah beteerinden herkesi korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOMUTAN

Dostum bildiğim kadarıyla bizim klimaların filitresi yok. başka bir filitre olarak da ne olabilir, bunu bilmiyorum. benim de 17 binde. sömestri tatilinde bir Bodrum yapıp gelicem yani büyük ihtimal Bodrum'da servise gireceğim. bu konuda bana daha sonra mail atarsan seviniriim... saygılarımla...
    quote:

arkadaşlar merhaba

20.000 bakımı için servisten 210 ytl fiyat aldım. Ancak birinci bakım 87 ytl tutmuştu. Bu farkın nedeni polen filtresiymiş. Sizce polen filtresi değiştirilmezse bişey olur mu, bir zararı var mı ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GOMUTAN

quote:

arkadaşlar merhaba

estağfurullah saygı bizden

yaptırınca size mail atarım

servistekiler bana polen filtresi dediler, eğer dediğiniz gibi polen filtresi gerçekten yoksa ben onlara yapacağımı bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: muratugras

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba

servistekiler bana polen filtresi dediler, eğer dediğiniz gibi polen filtresi gerçekten yoksa ben onlara yapacağımı bilirim

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba

BİZİM ARABALARDA POLEN FİLTRESİ YOK ARKADAŞLAR AMA 50 EUROYA TAKIYORLARMIŞ DİYE DUYMUŞTUM.
    SAYGILAR

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba

BİZİM ARABALARDA POLEN FİLTRESİ YOK ARKADAŞLAR AMA 50 EUROYA TAKIYORLARMIŞ DİYE DUYMUŞTUM.
    SAYGILAR

Alıntıları Göster
    arkadaşlar eğer beni bir fordçu(kullanıcısı)olarak kabul ederseniz size olan desteğimi iletmek isterim.inanın dacıa alan arkadaşlar iyi bir seçim yapmışlar.çünkü parasının hakkını son kuruşuna kadar hak eden bi araç.şayet ben beğeniyorum loganları.şu an iddia adiyorum sıfır arabada fiyatına göre rakibi kendisi.yürüyün be logancı kardeşlerim.allah yollarımızı açık etsin kazalardan korusun.hepiniz iyi seçim yapmışsınız..................

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

arkadaşlar eğer beni bir fordçu(kullanıcısı)olarak kabul ederseniz size olan desteğimi iletmek isterim.inanın dacıa alan arkadaşlar iyi bir seçim yapmışlar.çünkü parasının hakkını son kuruşuna kadar hak eden bi araç.şayet ben beğeniyorum loganları.şu an iddia adiyorum sıfır arabada fiyatına göre rakibi kendisi.yürüyün be logancı kardeşlerim.allah yollarımızı açık etsin kazalardan korusun.hepiniz iyi seçim yapmışsınız..................

Alıntıları Göster
    TEŞEKKÜR EDERİZ AYRICA TABİKİ SENİ DE KABUL EDERİZ HOŞGELDİN

• quote:

Orijinalden alıntı: muratugras

arkadaşlar merhaba

Alıntıları Göster
    Polen filtresi kalorifer ve Klima Sisteminin dışarıdan almış olduğu havayı süzmekle görevlidir. Filtreyi değiştirip değiştirmemek konusunda bence değiştirsen iyi olur. Çünkü kabin içersindeki hava da koku meydana gelebilir. Polen filtresi aynı zamanda kaloriferin de kullandığı filtredir. Solenzada olan filtre neden loganda olmasın. Mutlaka vardır.

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solenza -- 19 Aralık 2006; 11:32:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: solenza

Polen filtresi kalorifer ve Klima Sisteminin dışarıdan almış olduğu havayı süzmekle görevlidir. Filtreyi değiştirip değiştirmemek konusunda bence değiştirsen iyi olur. Çünkü kabin içersindeki hava da koku meydana gelebilir. Polen filtresi aynı zamanda kaloriferin de kullandığı filtredir. Solenzada olan filtre neden loganda olmasın. Mutlaka vardır.

Alıntıları Göster
    Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

Alıntıları Göster
    Dostum foruma HOŞGELDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solenza -- 19 Aralık 2006; 12:24:26 >

• quote:

Dostum foruma HOŞGELDİN

Alıntıları Göster
    E7J Motor Gücü

• quote:

E7J Motor Gücü

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bence polen filitresi olsaydı benim arabam dışarıdan o kadar toz almaması gerekirdi diye düşünüyorum. ben dışarından içeriye hava girişini engellemek zorunda kalıyorum, bu toz sorunu yüzünden. eminim bu dediğimiz filitre olsa bu durumu yaşamazdık. veya son söz= benim polen filitremi takmayı unutmuşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: megamuh

Adana'da yaşıyorum,Adana'da adam akıllı ,aklı başında 2 adet reno servis var,diğerleri daha küçük servisler,10.000 km bakımını reno-mais merkez serviste yaptırdım,arabada hışırtı normal diyerek ciddiye almadılar,25.000 bakımı da isotlar'a yaptırdım,bu arada gürültü artmış(25.000 KM.) ve dizel arabadan farksız gürültülü çalışmaktaydı,onlarda (bütün ısrarıma ve arızalı yeri tesbit edip söylememe rağmen)duruma normal diyerek geçiştirmeye kalktılar,eğer sanzumanın indirilmesi konusunda ısrar edersem 2-4 milyar arası ücret talep edeceklerini söylediler,ama durumu renoya yazacaklarını ve bana 2 gün içerisinde bilgi vereceklerini söylediler(malesef 14 gün geçti tık yok,olacağınıda sanmıyorum),Ayrıca önemsemediğim arızalarda var öndeki 2 kapıdan araba prüzlü yolda giderken gıcır gıcır ,nahoş sesler gelmekte,fren sisteminde (mestanhause)ses var ama sormadan,yazışmadan ellemeyiz dediler,motor içerisinde paslanmış parçalar var,lastikleri çok kalitesiz bendeki romanya malı, montana marka ,biri daha sıfırken yandan balon yapmıştı,istepne ile değiştirdim.eksoz daha sıfırken aldığımda delikti,çok kalitesizdi garantiden bir süre sonra değiştiler.cam sileceklerinin son kademesi(en hızlı)yavaş çalışıyor,silecek hortumu sık sık patlıyor,kendim keserek,uzatarak yerine takıyorum.bakalım daha neler çıkacak ,Kötü süprizlerle dolu bir LOGAN 1.6 MPI LAUREATE AC AJ PS MACERAMIZ OLACAK GİBİ

Alıntıları Göster
    GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKÜR EDER HERKEZE KAZASIZ ARIZASIZ AĞIZ TADIYLA ARABALARINA BİNMELERİNİ DİLERİM.KAZADAN SONRA BENİM BİRAZ BASTIRMAMLA KASKOM SONUNDA KİRALIK BİR ARAÇ TAHSİS ETTİ AMA EPEY BİR MÜCADELE VERDİM.KASKO SÖZLEŞMESİNDE YAZILI OLDUĞU HALDE VERMEMEK İÇİN BAYA DİRENDİLER.TUR ASİSTİN EMSAL BİR ARAÇ VERMESİ GEREKİRKEN ELLERİNDE O AN OLMADIĞI İÇİN BİR ÜST SINIF OLAN MEGAN 2 SEDAN 1.6 BENZİNLİ TAHSİS ETTTİLER.AÇIKÇA YAZAYIM BEN MEGAN 2 Yİ İLK DEFA KULANDIM VE BEĞENMEDİM.KASA GÖRÜNÜMDE SÜPER DURUYOR AMA GELGELELİM YANILTIYOR.BİRKERE MOTOR BANA ÇOK ZAYIF GELDİ ÖYLE BİR ATAKLIK YOK ARABADA DİREKSİYONUN ELEKTİRİK TAKVİYELİ OLMASINDAN DOLAYI BİZİM LOGANLARDAN HAFİF.ARABANIN İÇİ BASIK BİR HAVA VERİYOR VE ACAYİP YAKIYOR.OOOF OOOF NEREDE BENİM LOGANIM.BENCE O PARANIN ARABASI DEĞİL GİBİ MEGANLAR.BİZİM ARABALAR YÜKSEK VE FERAH YA ALIŞTIM LOGANA BANA ONDAN ÖYLE GELİYOR YADA MEGAN SANILANIN AKSİNE GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR ARABA DEĞİL.HERNEYSE LOGANLARIN İŞÇİLİĞİ ÇOK KALİTELİ OLMAYA BİLİR AMA ATAKLIKTA VE SERİLİKTE ÇOĞU ARABADAN İYİ.YAKITTA BEN DİZELİNİ KULLANIYORUM ÇOK CİMRİ.VESSELAM BEN ARABAMI SEVİYORUM ARKADAŞ İSTEYEN BEĞENİR İSTEYEN BEĞENMEZ.LOGANI ALMADAN ÖNCE BAYİNİN TEST ARACINI KULLANDIM VE İŞTE BU DEDİM BENİM ARADIĞIM BU VE BEĞENEREK ALDIM HİÇTE PİŞMAN DEĞİLİM.İKİNCİ ELDE TUTULMUYORMUŞ TUTULANLARI PAZARDA GÖRÜYORUZ 2007 LERİ BİLE AÇIK OTO PAZARKARINA DÜŞMÜŞ BİZİMKİLERİN 2005 LERİ DAHİ PAZARDA HEMEN HEMEN HİÇ YOK.LOGANIN ATALARI NE DEMİŞ

AKIL VAR LOGAN VAR

(AKILSIZDA ZATEN LOGAN YOK)burayıda ben uydurdum

herkese hörmetler DİZELCİ namı diğer MOTORİNMEN

• quote:

Orijinalden alıntı: dizelci

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKÜR EDER HERKEZE KAZASIZ ARIZASIZ AĞIZ TADIYLA ARABALARINA BİNMELERİNİ DİLERİM.KAZADAN SONRA BENİM BİRAZ BASTIRMAMLA KASKOM SONUNDA KİRALIK BİR ARAÇ TAHSİS ETTİ AMA EPEY BİR MÜCADELE VERDİM.KASKO SÖZLEŞMESİNDE YAZILI OLDUĞU HALDE VERMEMEK İÇİN BAYA DİRENDİLER.TUR ASİSTİN EMSAL BİR ARAÇ VERMESİ GEREKİRKEN ELLERİNDE O AN OLMADIĞI İÇİN BİR ÜST SINIF OLAN MEGAN 2 SEDAN 1.6 BENZİNLİ TAHSİS ETTTİLER.AÇIKÇA YAZAYIM BEN MEGAN 2 Yİ İLK DEFA KULANDIM VE BEĞENMEDİM.KASA GÖRÜNÜMDE SÜPER DURUYOR AMA GELGELELİM YANILTIYOR.BİRKERE MOTOR BANA ÇOK ZAYIF GELDİ ÖYLE BİR ATAKLIK YOK ARABADA DİREKSİYONUN ELEKTİRİK TAKVİYELİ OLMASINDAN DOLAYI BİZİM LOGANLARDAN HAFİF.ARABANIN İÇİ BASIK BİR HAVA VERİYOR VE ACAYİP YAKIYOR.OOOF OOOF NEREDE BENİM LOGANIM.BENCE O PARANIN ARABASI DEĞİL GİBİ MEGANLAR.BİZİM ARABALAR YÜKSEK VE FERAH YA ALIŞTIM LOGANA BANA ONDAN ÖYLE GELİYOR YADA MEGAN SANILANIN AKSİNE GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR ARABA DEĞİL.HERNEYSE LOGANLARIN İŞÇİLİĞİ ÇOK KALİTELİ OLMAYA BİLİR AMA ATAKLIKTA VE SERİLİKTE ÇOĞU ARABADAN İYİ.YAKITTA BEN DİZELİNİ KULLANIYORUM ÇOK CİMRİ.VESSELAM BEN ARABAMI SEVİYORUM ARKADAŞ İSTEYEN BEĞENİR İSTEYEN BEĞENMEZ.LOGANI ALMADAN ÖNCE BAYİNİN TEST ARACINI KULLANDIM VE İŞTE BU DEDİM BENİM ARADIĞIM BU VE BEĞENEREK ALDIM HİÇTE PİŞMAN DEĞİLİM.İKİNCİ ELDE TUTULMUYORMUŞ TUTULANLARI PAZARDA GÖRÜYORUZ 2007 LERİ BİLE AÇIK OTO PAZARKARINA DÜŞMÜŞ BİZİMKİLERİN 2005 LERİ DAHİ PAZARDA HEMEN HEMEN HİÇ YOK.LOGANIN ATALARI NE DEMİŞ

AKIL VAR LOGAN VAR

(AKILSIZDA ZATEN LOGAN YOK)burayıda ben uydurdum

herkese hörmetler DİZELCİ namı diğer MOTORİNMEN

Alıntıları Göster
    ağzına sağlık dizelci. biz de aynı düşünceleri paylaşıyoruz. loganı bilmeyen ve binmeyen anlayamaz zaten. kimin ne söylediği de önemli değil. loganla mutluyum.............

• quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

loganda diil yol bilgisayarı navigasyon ,asr ebd vs... bile olsa ne yazar
    ....

Alıntıları Göster
    öncelikle herkese merhabalar. Denizliden bir yeni Logancı olarak karşınızdayım. Öncelikle ben arabımı henüz aldım. Size bir şey sormak istiyorum. Bayinin elinde kalmış 2006 model Logan Ambiance Pack 1.4 MPI ac (metalik) bir Logan için 18.000 YTL. ödedim. Sizce nasıl bir fiyat vermişim. Ayrıca bayii elinde araba kalır mı? Ters bir durum olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan20

öncelikle herkese merhabalar. Denizliden bir yeni Logancı olarak karşınızdayım. Öncelikle ben arabımı henüz aldım. Size bir şey sormak istiyorum. Bayinin elinde kalmış 2006 model Logan Ambiance Pack 1.4 MPI ac (metalik) bir Logan için 18.000 YTL. ödedim. Sizce nasıl bir fiyat vermişim. Ayrıca bayii elinde araba kalır mı? Ters bir durum olur mu?

Alıntıları Göster
    logan 20 aramıza hoş geldin araban hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle ben mayısta 18400 ytl
    aldım 1.4 ac hd senin fiyat bana göre i

• quote:

Alıntıları Göster
    değerli hemşehrim loganın hayırlı olsun. fiyatın fevkalede uygun. kazasız günler dilerim.........
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Logan20

ARACIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN.FİYATIN İYİ

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

quote:

Orjinalden alıntı: Logan20

ARACIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN.FİYATIN İYİ

Alıntıları Göster
    Gt 40 arkadaşım sözlerin için teşekkürler yeni arkadaşlar hoş geldiniz giti gide çoğalıyoruz ALLAH ın izni ile herkese kazasız belasız yolculuklar .Kaza yapan arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun ..

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.