Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derbeder09

merhaba logandaşlar,
    hasta oldum logan prestige'e ya. özellikle iç kısmı çok hoşuma gitti. göstergeler, kapı kolları, ön konsol çok hoş olmuş. Yeni renklerde gelmiş, füme ve açık mavi çok hoşuma gitti. gövde rengi kapı kolları ve katlanmak bilmeyen aynaları da değiştirmişler. çok hoşuma gitti valla. satıp prestige'mi alsam ne? 1.6 16V 105 hp motor olmasına rağmen diğer modellere nazaran az yakıyor gibi, tabi performansı da unutmamalı.

Alıntıları Göster
    değerli logancı arkadaşlar hepinize selamlar
    bizim loganların motor sesi çok fazla içeri giriyo bu işe çözüm bulan yokmu. öz konsolun altı sanki boş gibi altına iyi bir izolasyon yapılsa
    motor bölümünde motor göğüs sacına keçe v.s. bişeyler konulsa iyi olur bence
    özellikle yüksek hızlarda hani biraz daha sessiz olsa iyi olur (uzun yolda)

yapan yaptıran duyan gören bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
    adres telefon v.s.
    (zibart hariç - sadece o kısmı yapmıyormuş)
    dacia logan laureate a.j. a.c. 1.6 mpi

• quote:

Orijinalden alıntı: gurselguney

bizim loganların motor sesi çok fazla içeri giriyo bu işe çözüm bulan yokmu. öz konsolun altı sanki boş gibi altına iyi bir izolasyon yapılsa

adres telefon v.s.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gurselguney

adres telefon v.s.

MERABA KARDAŞLAR ARAMIZA YENİ KATILANLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM.
    GÜRSEL GÜNEY KARDEŞİM BENDE SENİN DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM.ZİEBART YAPTIRMAK İSTEDİM FAKAT YAŞADIĞIM ŞEHİRDE ZİEBART ŞUBESİ YOK.DİĞER DURUMLARIDA ARŞTIRMADIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

quote:

Orjinalden alıntı: gurselguney

adres telefon v.s.

MERABA KARDAŞLAR ARAMIZA YENİ KATILANLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM.
    GÜRSEL GÜNEY KARDEŞİM BENDE SENİN DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM.ZİEBART YAPTIRMAK İSTEDİM FAKAT YAŞADIĞIM ŞEHİRDE ZİEBART ŞUBESİ YOK.DİĞER DURUMLARIDA ARŞTIRMADIM.

Alıntıları Göster
    dcı loganlarda motor kaputunda ses yalıtımı için yalıtıcı bir rürün var bunu servislerden temin etmem mümkün bizimkilerde ise yok bu da maliyet azaltması

• quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

dcı loganlarda motor kaputunda ses yalıtımı için yalıtıcı bir rürün var bunu servislerden temin etmem mümkün bizimkilerde ise yok bu da maliyet azaltması

Alıntıları Göster
    selam rakadaşlar
    bir şikayetiim vardı. bu şikayetimi info@dacia.com.tr e ilettim, ama 3 gündür tık yok. yoksa bu adres öylesine mi konmuş acaba. bu şikayetimi en etkili nasıl sonuçlandırabilirim?

• quote:

TEŞEKKÜR EDERİZ YARIŞLARDAN DA BİLGİMİZ YOKTU

Alıntıları Göster
    arkadaşlar buraya yeni üye oldum bendede dacia logan 1.6 mpi laurate modeli var opak beyaz ve çok şahane şeyler buldum logan için bagaj kapağı içeriden açılmasını isteyenler msn adresimi eklesin apoline_86@hotmail.com logancılarda ekleyebilir her türlü şeyi araştırıyorum logan la ilgili çok güzel fiyata modifiye yapabilirsiniz.bu mümkün bekliyorum arkadaşlar.....

• quote:

Orijinalden alıntı: emretopbas

birde bagaj acmak için dügme koymamislar anahtarla acmak zorundasin

Alıntıları Göster
    arkadaşım bagajı anahtarla açmak zorundasın ama içerden düğmeyle açmak için yer yapmışlar ama adamlar takmamışlar.ben bursada oturuyorum ve bunu yapan bi yer buldum,ben şimdi içerden açıyorum bagajımı 100 ytl ye bunu yapıyorlar eğer yaptırmak isteyen varsa yerini tarif edebilirim bursadan başka yerde yapan yoktur yada araştırmak lazım belkide vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: apoline

arkadaşım bagajı anahtarla açmak zorundasın ama içerden düğmeyle açmak için yer yapmışlar ama adamlar takmamışlar.ben bursada oturuyorum ve bunu yapan bi yer buldum,ben şimdi içerden açıyorum bagajımı 100 ytl ye bunu yapıyorlar eğer yaptırmak isteyen varsa yerini tarif edebilirim bursadan başka yerde yapan yoktur yada araştırmak lazım belkide vardır.

Alıntıları Göster
    nasıl birşey orjinal mi ayrıca klubümüze de hoş geldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 5 Kasım 2006; 15:16:55 >

• quote:

ARKADAŞLAR GİRİŞ KISMINI DEĞİŞTİRMİŞLER FARKETTİNİZMİ YENİ DEĞİŞEN LOGANI KOYMUŞLAR

Alıntıları Göster
    selamınaleyküm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama bayadır formu takip ediyordum bu güneymiş kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan klüp

selamınaleyküm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ama bayadır formu takip ediyordum bu güneymiş kısmet

Alıntıları Göster
    apoline kardeş sende ne gibi modifiye ürünleri var resmini forma eklersen seviniriz.bende bagajı içerden açılır yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logan klüp

apoline kardeş sende ne gibi modifiye ürünleri var resmini forma eklersen seviniriz.bende bagajı içerden açılır yaptırdım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

Arkadaşım, motor kaputundaki ses yalıtımı dize araçlar için konulması olağan karşılanabilir, dizel motordaki ses yalıtımı biraz daha önem arz ediyor, Yalnız benzinli modellerde gerek yok sanıyorum, bizim sorunumuz, motorun iç kısımdaki
    göğüs bölmesindeki kısmın izole olmamısı en büyük problem, motor kaputunun
    izole edilmesini şahsen ben istemem çünkü yaz aylarında ısınan motorun sıcaklığını
    önemli ölçüde motor kaputu dışarıya veriyor(metalin ısı çekmesi olayı) izoleli olursa
    ısı motora geri dönecektir, yazın hararet gibi sıkıntılara yol açabilir. Bir diğer problem
    ön kapıları açınca öne doğru kapı aralığından bakınca çamurluk boşluğu sesin önemli
    kaynaklarından biri sanırım. (Ön kapıları tam açın eğilip aradan çamurluklara bakın)
    geçen gün FİAT- Siena, Albea, Palio modellerine baktım çamurluk boşluğunu çekomastik benzeri birşeyle doldurmuşlar. Bizimkiler büyük bir aralıkla duruyor. Havalar düzelince kaportacı arkadaşla bu konuyu konuşmayı düşünüyorum, gerekirse bende aralığı bir şekilde izole ettirmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukobir

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

Arkadaşım, motor kaputundaki ses yalıtımı dize araçlar için konulması olağan karşılanabilir, dizel motordaki ses yalıtımı biraz daha önem arz ediyor, Yalnız benzinli modellerde gerek yok sanıyorum, bizim sorunumuz, motorun iç kısımdaki
    göğüs bölmesindeki kısmın izole olmamısı en büyük problem, motor kaputunun
    izole edilmesini şahsen ben istemem çünkü yaz aylarında ısınan motorun sıcaklığını
    önemli ölçüde motor kaputu dışarıya veriyor(metalin ısı çekmesi olayı) izoleli olursa
    ısı motora geri dönecektir, yazın hararet gibi sıkıntılara yol açabilir. Bir diğer problem
    ön kapıları açınca öne doğru kapı aralığından bakınca çamurluk boşluğu sesin önemli
    kaynaklarından biri sanırım. (Ön kapıları tam açın eğilip aradan çamurluklara bakın)
    geçen gün FİAT- Siena, Albea, Palio modellerine baktım çamurluk boşluğunu çekomastik benzeri birşeyle doldurmuşlar. Bizimkiler büyük bir aralıkla duruyor. Havalar düzelince kaportacı arkadaşla bu konuyu konuşmayı düşünüyorum, gerekirse bende aralığı bir şekilde izole ettirmeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    YENİ KATILAN ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.

• quote:

YENİ KATILAN ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar

biraz önce benzinlekte yeni logan gördüm iki tane taksi plakalı yeni almışlar
    bagaj kapakları değişmiş bagaj açma düğmesi koymuşlar, bagaj kapağını megana benzetmişler üst tarafa rüzgarlığa benzer çıkıntı yapmışlar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erucar

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bende logan 1,4 MPI var.Memnunum fakat bazı sorunlar da yok değil.Bana göre en önemli sorunlar arabanın meğilli yerlerde çekişinin çok düşmesi ve kötü lastikler.Güzel yanı ise ekonomik olması.Bir depo benzinle şehir içi 680-710 km yol yapıyorum.

merhabalar, aramıza hoş geldin. benim aracım da 1.4 MPI ama senin dediğin gibi az falan yakmıyor. 1 depo benzinle 710 km. şehir içi nasıl gidiyorsun merak ettim. ben şehir içi bir depoyla en fazla ama en fazla 550 km. gidebildim şu ana kadar. bu işte bir terslik var.

Alıntıları Göster
    gerçekten verdiğim veriler doğrudur.İlk önceleri ben de çok şaşırdım ama bunu bir kere ölçmedim.Yaklaşık 5-6 defa ölçtüm.En azında 680 km yol yaptı.En fazla 710 km yaptı.(Klimanın açık olup olmamasına göre).Ama şöyle bir etken olabilir.Aksaray ilinde yaşıyorum ve fazla dur-kalk yapmıyorum.Anlayacağınız trafik yok sayılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erucar

gerçekten verdiğim veriler doğrudur.İlk önceleri ben de çok şaşırdım ama bunu bir kere ölçmedim.Yaklaşık 5-6 defa ölçtüm.En azında 680 km yol yaptı.En fazla 710 km yaptı.(Klimanın açık olup olmamasına göre).Ama şöyle bir etken olabilir.Aksaray ilinde yaşıyorum ve fazla dur-kalk yapmıyorum.Anlayacağınız trafik yok sayılır.

Alıntıları Göster
    ve aranızdan ayrıldım yani Loganımı sattım. Türkiye'deki en büyük sıkıntı ekonomi hiç arabaya binmesem yılda 1,500 Ytl masrafı var sürekli taksiye binsem yıllık bu kadar para vermem artık işverenlerde insafsız bedava çalıştırıyorlar 15 ay gibi kısa bir sürede olsa loganla hayat çok güzeldi. Hepiniz kendinize iyi bakın herkese kazasız belasız günler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mterzi

ve aranızdan ayrıldım yani Loganımı sattım. Türkiye'deki en büyük sıkıntı ekonomi hiç arabaya binmesem yılda 1,500 Ytl masrafı var sürekli taksiye binsem yıllık bu kadar para vermem artık işverenlerde insafsız bedava çalıştırıyorlar 15 ay gibi kısa bir sürede olsa loganla hayat çok güzeldi. Hepiniz kendinize iyi bakın herkese kazasız belasız günler diliyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mterzi

KENDİN İÇİN EN DOĞRUSUNU YAPTIĞINA İNANIYORUM. HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR .KAFANA TAKMA ARACI KAÇA SATTIN SAYGILAR

• quote:

quote:

KENDİN İÇİN EN DOĞRUSUNU YAPTIĞINA İNANIYORUM. HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR .KAFANA TAKMA ARACI KAÇA SATTIN SAYGILAR

Alıntıları Göster
    arac Dacia Logan Ambiance Pack 1.4 Ac 2005 ağustos çıkışlı ruhsat 2006 12800 km idi 16.500 ytl verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mterzi -- 7 Kasım 2006; 16:08:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mterzi

arac Dacia Logan Ambiance Pack 1.4 Ac 2005 ağustos çıkışlı ruhsat 2006 12800 km idi 16.500 ytl verdim

Alıntıları Göster
    quote:

HAYIRLISI OLSUN FİYAT GAYET İYİ

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    gerçekten iyi bir fiyata vermişsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: bozdem07

quote:

• quote:

gerçekten iyi bir fiyata vermişsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: bozdem07

quote:

Alıntıları Göster
    canını sıkma inşallah yine alabilirsin aramızdan da ayrılmadın biz seni yinede bizden sayıyıruz unutma

• quote:

canını sıkma inşallah yine alabilirsin aramızdan da ayrılmadın biz seni yinede bizden sayıyıruz unutma

Alıntıları Göster
    Slm arkadaşlar bil.sayarın azizliğinden dolayı foruma pek bakamadım yeni arkadaşlar katılmış hoş gelmişler , mterzi kardeşim arabanı satmışsın sağlık olsun bi daha alırsın marka farketmez hakkikaten öyle yeni arbanın vergisi ,eski arabanın sorunları bitmiyor ;arabasız ise hayat çekilmez oluyor .Bende böyle bir durumdayım ama sonuna kadar direneceğim ,şu anda baya bi zorlanıyorum bir yandan taksit bir yandan vergiler oldumu beline vuruyor adamın nyse sağlık olsun ...

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.