Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.721.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 haftadır yoktum. yıllık izine ayrılmıştım. denizliden giresuna gitmiştim. 1150 km. yolu 55 litre benzinle giitim. sizce bu değer nasıl? ancak şunu da belirtmeliyim ki; klima açıktı ve maksimum hızım 110 idi. yani arabayı hiç zorlamadım. dönüşte ise biraz daha hızlı geldim ve 65 litre yaktı. ancak dönüşte ankara çevre yolunda arabanın son hızının 180 olduğunu gördüm. ayağım gaz pedalına yapışmıştı. bir de polatlıda 146 ie radara girdim. kısacası yaptığım aşırı hız bana 1150 km.de 10 litre fazla yakmama sebep oldu, bir de radara girince 20 ytl lik bir rüşvete
    hepinize ii günler...
  • Merhaba,

m_kucukaksoy arkadaşın söylediklerine üzülerek ben de katılıyorum. Aslında kendisinin bu mesajını görene kadar, konuyla ilgili hiçbir şey yazmamaya karar vermiştim, ancak madem konu açıldı, ben de bir eklenti yapayım.

Adının Onur olduğunu söyleyen ve mesajlarının altına Neziroğlu Ankara imzasını atan kişi, Loganı'mı almak üzereyken bana bir e-posta atmış ve telefon numarasını vererek benimle konuşmak istediğini bildirmiştir. Ben o sırada Neziroğlundan satışla ilgili başka bir arkadaşla ilişkide olduğumdan ve Onur adlı kişinin de satışı kendisinin yapmak istediği için bana telefon numarasını verdiğini düşündüğümden (ki bu düşencemde haklı olduğum ortaya çıkmıştır, birazdan nasıl olduğunu açıklayacağım), Loganımı aldığım arkadaşa ayıp olmasın diye, bu davete icabet göstermemiştim.

Daha sonra satış işlemi gerçekleşti ve ben Loganımı aldım. Bu sitede aracımı 23.000 YTL ye satın aldığımı duyurdum. Bunun üzerine Onur adlı kişi de siteye, "ben size bu aracı 22.500'e satardım" diye bir ileti yazdı.

O zaman bu iletiyi, Onur adlı kişinin hamlığına vererek, bir karşılık vermemeyi kararlaştırdım. Ancak bugün m_kucukaksoy arkadaşın iletisini görünce, bu yazıyı yazmak gerekliliğini hissettim.

Şimdi herkese bir sorum var: Aynı iş yerinde çalışan arkadaşının satış fiyatının yüksek olduğunu, kendisinin daha ucuza satış yapabileceğini söyleyen bir kişinin ve o kişinin temsil ettiği FİRMANIN ne kadar güvenilebilir ve saygın olduğu söylenebilir?

Yazıda adı geçen Onur adlı kişinin, bu yazıyı bir sataşma değil de bir eleştiri olarak okuma olgunluğunu gösterebileceğini umuyorum.

Saygılarımla,

• tmakkaya arkadaş bu tip insanlar böyledir belli bir yüzde ile calışırlar senin kim ve ne olduğun onlar için önemli değildir birde burda dacia severler ve bilgi paylaşım formunda ava cıkan avcı misali hareket etmeleri beni çok üzüdü arkadaşlar....
    bu tip insanlardan uzak durmakta fayda

dacia ilk cıktığında arbayı incelemeye gittim orda satış temsilcisi ile yaptığım görüşmeden sonra araba ile ilgili fiyet ve model değişiklikleri ile ilgili bilgileri devamlı aldım hatta güçlü fiyat indirimlerinde bile

arkadaş aramızda bu insan tarafından zarar uğramış arkadaşlar var vede olmaya devam edecektir bence burda satış temsilcileri yerine birbirimizle fiat .indirim.modifikasyon vediğer teknik konularda olmalı bu daha makul ve mantıklı olacaktır hangi firma daha iyi olduğu değil daha ucuza ve kaliteliye nasıl ulaşırız
    benim amacım kellle almak değil bu tip insanların aramızda barınmamasıdır bana katılmayacak arkadaşlar mutlaka olacaktır

• Selam arkadaşlar. İstanbulda yaşadığım için neziroğlu firması hakkında yorum yapamıyacağım ama konu ile alakalı olarak şunları söyleyebilirim. Ben aracımı istanbul edirnekapıdaki FLASH LTD. ŞTİ. (Renault ve Dacia bayii) den satın aldım. İlgi ve alakaları beni çok memnun etti. Aldığım dönemde aracımın liste fiyatı 22.000 küsür YTL idi ve bana aracı 21.250 YTLye bana temin ettiler biran önce almam konusunda ısrar etmelerinin sebebinide kapora verdikten 1 gün sonra ispatladılar çünkü liste fiyatına 1.300 YTL zam yapıldı. Ayrıca doğum günümde ve geçen kandillde cep telefonuma tebrik mesajıda yolladılar. Bilgiyi paylaşmak istedim arkadaşlar. Henüz servisi kullanmadım aracım henüz 3000km de. Sadece lastik havalarını kontrol etmeden arabayı teslim etmelerine canım sıkıldı o kadar. Gittiğimde servis müdürüyle konuşup bu konuda özen göstermelerini istiycem. En azından bizden sonra logan alacak olanlar bu konuya kafa yormamış olsunlar Hepinize sevgi dolu günler dilerim dostlarım..!

• arkadaslar logancılar baya çoğalmöış biz görmeyeliisterseniz listemizi tekrar bir çıkaralım kaç kişi olmuşuz anlayalım herkese selam ve saygılar

• ARKADASLAR LOGANPOWER ARKADASIMDA OLDUGU GIBI BİZDE ARABAYI CUMARTESI ALDIK VE PAZARTESİ 1.300 CİVARINDA BİR ZAM OLACAKTI BİZE COK YARDIMCI OLDULAR KREDİMİZ VERDİĞM GÜN ÇIKTI VE HEMEN ALDIK !!!TMAKKAYA VE M_KUCUKAKSOY ARKADASLARIM SİZİN BİRAZ DAHA POZİTİF ELEŞTİRİ YAPMANIZI BEKLIYORDUM!SİZDE BUNU BİR ELEŞTİRİ OLARAK OKUYUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dacia_sever -- 23 Ağustos 2006; 16:35:18 >

• zaten yazımı biraz daha dikkatli okursan benim şikayetci olduğum yönün farklı olduğunu anlarsın dacia sever arkadaş benimde muhatap olduğum firmada bana bu tip anlık indirimleri telefonla bildiriyor zaten benim kızdığım noktayı tam olarak anlamış değilsin
    burda kendini satış temsilcisi olark tanıtan arkadaş benim ve diğer dacia alacak arkadaşlara yaklaşım tarzıdır bu bilmelisin benim şehrimin uzaklığını duyunca benimle olan muhabbeti kesmedir söylediği fiyatın altında bu aracı rahatlıkla alırım bunuda bilmelisin
  • selam arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak sağ ön kapı camını açarken veya kaparken gıcık birses cıkarıyormu (acaba bozulmayamı çalışıyor) artı emniyet kemerlerini takıncada gıcık birses cıkarıyormu (iç gıcıklayıcı bir ses oluyormu) böyle şikayetleri olan arkadaşlar ne gibi bir önlemler aldılar yazarlarsa sevinirim (yoksa benmi çok alerjikim) bu arada bizde üye listesindeyizdir inşallah
  • D A C I A
     ... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....
    K U L Ü B Ü

16DL496     LOGAN 1.6 MPI LAUREATE KİRAZ KIRMIZI

birbilen   LOGAN 1.5 DCI

bsd LOGAN 1.6 MPI LAUREATE CA AJ GP KİRAZ KIRMIZI

bozdem07 LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA İNCİ GRİ

crepis LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK CA KİRAZ KIRMIZI

çılgın_logan_E

dacia_sever LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK iNCi GRi

dakya   LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK

dCi

derbeder09 LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA KİRAZ KIRMIZI

derli60

eromay LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA

feo1211 LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK

gurselguney     LOGAN 1.6 MPI CA AJ

kaptan_logan

logan_birol

LoGaNPoWeR LOGAN 1.5 DCI AMCIANCE PACK CA İNCİ GRİ

Mickeymouse LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK CA KİRAZ KIRMIZI

muratugras LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK CA İNCI GRİ

nebituran LOGAN 1.6 MPI LAUREATE INCI GRI

Neziroglu_ANK NEZİROĞLU OTOMOTİV SATIŞ TEMSİLCİSİ

ÖZÜDOĞRU       LOGAN 1.6 LAUREATE

prijuvaN2001 LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA İNCİ GRİ

seksanddirt LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA METALİK

se@ LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK METALİK PETROL YEŞİLİ

somokon LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE PACK CA İNCİ GRİ

şoför LOGAN 1.4 AMBIANCE PACK BEYAZ

viper001 LOGAN 1.5 DCI AMBIANCE PACK

yenerz

28 KİŞİ OLDUK.....

SAYGILARIMLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratugras -- 10 Eylül 2006; 0:27:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 16DL496

selam arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak sağ ön kapı camını açarken veya kaparken gıcık birses cıkarıyormu (acaba bozulmayamı çalışıyor) artı emniyet kemerlerini takıncada gıcık birses cıkarıyormu (iç gıcıklayıcı bir ses oluyormu) böyle şikayetleri olan arkadaşlar ne gibi bir önlemler aldılar yazarlarsa sevinirim (yoksa benmi çok alerjikim) bu arada bizde üye listesindeyizdir inşallah

hatırlatmanızdan ötürü listeyi güncelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratugras -- 24 Ağustos 2006; 1:02:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

selam arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak sağ ön kapı camını açarken veya kaparken gıcık birses cıkarıyormu (acaba bozulmayamı çalışıyor) artı emniyet kemerlerini takıncada gıcık birses cıkarıyormu (iç gıcıklayıcı bir ses oluyormu) böyle şikayetleri olan arkadaşlar ne gibi bir önlemler aldılar yazarlarsa sevinirim (yoksa benmi çok alerjikim) bu arada bizde üye listesindeyizdir inşallah

abi tamam arkadaş hatırLattı diye Listenin en başına da koyuLmaz ki
    şaka bir yana, uğraşıp Listeyi günceLLemişsin; eLine sağLık...sayımız da gittikçe artmakta
    ben bir Dacia Logan KuLübü üyesi oLarak merak ediyorum; diğer arkadaşLar nereLerden???
    ben AydınLı'yım...siz de nereLi oLduğunuzu; ya da nerede yaşadığınızı yazarsanız sevinirim

• bu arada;
    müşteriyi enayi yerine koyarak, müşteri üzerinden kazanç sağLamaya çaLışan zihniyete

• quote:

Orjinalden alıntı: seksanddirt

quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

quote:

abi tamam arkadaş hatırLattı diye Listenin en başına da koyuLmaz ki
    şaka bir yana, uğraşıp Listeyi günceLLemişsin; eLine sağLık...sayımız da gittikçe artmakta
    ben bir Dacia Logan KuLübü üyesi oLarak merak ediyorum; diğer arkadaşLar nereLerden???
    ben AydınLı'yım...siz de nereLi oLduğunuzu; ya da nerede yaşadığınızı yazarsanız sevinirim

abi arkadaşın nicki sayıyla başladığından, listemiz alfabetik oldugundan ve sayıların harflerden önce geldiğini hatırlamamdan dolayı arkadaşı başa yazdım,

istersen seni en başa yazayım ayıp ediyon, hükümet gibi hemen 1 saatte yasa çıkarırız, değiştiririz listeyi

bu arada ben de sivaslıyım sivasta yaşıyorum, aslında asıl soyum 93 harbi olarak tabir edilen osm-rus savaşında ermeni soykırımından kaçan erzurum-kars göçmenlerinden geliyor. Neyse savaşı mavaşı karıştırmayalım sivaslıyım diyim gitsin...

• LPG KULLANAN ARKADAŞLARDAN DÜŞÜNCELERİNİ BEKLİYORUM.
  • Murat abi hemen 1 saatte yasa çıkarabiLeceksen seni aday gösterip miLLetvekiLi faLan yapaLım yaa...senin gibiLere ihtiyacı var bu devLetin
  • beyler kasko fiyatlarından haberi olan varmı benim kasko dün bitti aracı satın aldığım firmadan aradılar 960 ytl dediler pahalı geldi bana daha ucuz bilen varmı ne kardardı bu kasko fiyatları birde ben full kasko yaptırmatı düşünüyorum geçen yıl 600 ytl ye yaptırmıştım kasko lazım
  • Selam arkadaşlar Ben istanbulda emirganda yaşıyorum 29 yaşındayım evliyim, özel bir tv kanalında çalışıyorum..!
  • NEBİ KARDAŞ NETTE SİGORTAM.NET ADRESİNDEN ONLİNE KASKO FİYATI ALBİLİRSİN BANADA 960 YTL ÇOK GELDİ .BEN YAPTIRIRKEN ÇOK ARAŞTIRDIM FİYATLAR ÇOK OYNAK BENİMKİ GENEL SİGORTA BİR ARAŞTIR DERİM.
    BEN ANTALYADAYIM ÖZEL BİR ŞİRKETTE MAKİNA BAKIM TEKNİSYENİ OLARAK ÇALIŞIYORUM.
    quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

beyler kasko fiyatlarından haberi olan varmı benim kasko dün bitti aracı satın aldığım firmadan aradılar 960 ytl dediler pahalı geldi bana daha ucuz bilen varmı ne kardardı bu kasko fiyatları birde ben full kasko yaptırmatı düşünüyorum geçen yıl 600 ytl ye yaptırmıştım kasko lazım

• 6. ADIM : ÖZET KARŞILAŞTIRMA SAYFASI
    Araç Bilgileri:
    Araç Markası DACIA
    Tipi LOGAN LAUREATE 1.6
    Modeli 2006
    Toplam Değer
    ( araç değeri ve aksesuar değeri ) 24.284,00 YTL

2066527

Özellik Karşılaştırma Tablosu :

Yürürlükte olan poliçenizin vade bitim tarihine on iki gün veya daha az kaldıysa bugünden poliçe alabilir ve yeni poliçenizi eski poliçenizin bitiş tarihinden başlatabilirsiniz.

Ürünlerin detaylarını ve fiyatlarını karşılaştırmalı olarak görmek veya satın almak için en fazla üç şirket seçerek yandaki butona tıklayınız...

Sigorta Şirketi Teminat Kapsamı Muafiyetler Peşin Fiyatı Taksitli Fiyatı
    Teminat detayı...
    Yok
    708,41 YTL ak sigorta
    735,42 YTL
    (%25,00 peşin+ 5 taksit)

Teminat detayı...
    Yok

Teminat detayı...
    Yok
    748,21 YTL güneş sigorta
    802,68 YTL
    (%25,00 peşin+ 5 taksit)

Teminat detayı...
    Yok
    703,08 YTL hür sigorta
    727,64 YTL
    (%25,00 peşin+ 5 taksit)

Teminat detayı...
    Yok

Teminat detayı...
    Yok

Ürünlerin detaylarını ve fiyatlarını karşılaştırmalı olarak görmek veya satın almak için en fazla üç şirket seçerek yandaki butona tıklayınız...

Online Kredi Kartı Telefonla Kredi Kartı Havale / EFT

Sigorta poliçenizi ister internet üzerinden isterseniz tek bir telefonla anında alabilirsiniz. Her türlü sorunuzda ve sigortacılık işlemlerinizde her zaman yanınızdayız! Hemen arayın... 0216 444 24 00

Ana Sayfa | Bilgi Merkezi | Site Kullanımı | Sıkça Sorulan Sorular
    Siteyi Arkadaşıma Öner | Poliçe Vademi Hatırlat | Daha İyi Hizmet İçin | Bize Ulaşın
    nebi ben bir teklif aldım fiyatlar yukarda bir önceki mesajda net adresini verdim oraya kesin bak poliçeyi netten yaptırırsan sonax boya koruma hediyesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozdem07 -- 24 Ağustos 2006; 14:17:15 >

• arkadaşlar logan pack 1.5 dci klimalı kasko fiyatı 767 YTL, HDI sigorta
    bilginiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.