Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (367. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.720.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah'ını seven şu ses olayı ile ilgili cevap yazmasın.
    Artık baydı kabak tadı verdi yeteeeeeeeeeeeer
  • Aşağıda araçlarımızın güvenli max.hızları verilmiştir.Lütfen değerlendirin
    Fabrikası bu değerleri veriyorsa fazla zorlamamak lazım

Dacia nın kendi sitesinden alıntıdır.

Teknik Özellikler ( MCV)

Motor Tipi 5 Kişilik1.6 MPI 5 Kişilik1.5 dCi 7 Kişilik1.6 MPI 7 Kişilik1.5 dCi

Performans
    Maksimum hız (km/h) 167 150 167 150
  • Aman alınganlık olmasın

Teknik Özellikler (Sedan)
    Motor Tipi
    1.4 MPI 75 hp 1.6 MPI 90 hp 1.6 16V 105 hp 1.5 dCi 65 hp

Performans
    Maksimum hız (km/h) 162 175 183 155

• Merhaba,

Uzun suredir internete giremedigim icin bazi arkadaslarin isteklerini yeni okuyabildim. En kisa zamanda resimleri cekip eklerim siteye Insaallah.

Bu arada bir sorum olacakti, Logan MCV'lerle alakali. MCV'sine cam rüzgarligi taktiran arkadas var mi aranizda? Varsa ne tur bir ruzgarlik taktirdiniz? Cunku hangi aksesuarciya sorsam araba nedir diyorlar, dacia ismini duyduklari an yok diyip cikiyorlar isin icinden. Mesela tavan lambasi aramistim herkes yok cekmisti. En sonunda lambanin enini boyunu olctum ve o sekil aradim. Megerse bizim arabanin tavan lambalari Reno 9'unkiyle ayni imis. Reno 9 diyince herkes veriyor lambayi maasallah. Logansa, kafadan YOK.! Eger cam ruzgarligi takan varsa bu konuda yardimlarinizi bekliyorum...
  • arkadaşlar yeni sanderoya adamlar site yapmışlar türkçe dili de mevcut
    http://www.dacia-sandero.com/#
  • arkadaşım aksesuarcılara gittiğin zaman deneme imkanın olmuyormu merak ettim adamlar kapının önünde arabaya bakıp ellerindeki rüzgarlık modellerinden eni boyu uygun olanlardan verebilirler.yok 1-2 cm uzun geldiyse kesilerek ayarlanabilir..zaten esnek malzeme bunlar... bakacağın 3-4 marka,
    araca göre denemen.megane,albea,clio symbol,

quote:

Orjinalden alıntı: kaptanbag

Merhaba,

Uzun suredir internete giremedigim icin bazi arkadaslarin isteklerini yeni okuyabildim. En kisa zamanda resimleri cekip eklerim siteye Insaallah.

Bu arada bir sorum olacakti, Logan MCV'lerle alakali. MCV'sine cam rüzgarligi taktiran arkadas var mi aranizda? Varsa ne tur bir ruzgarlik taktirdiniz? Cunku hangi aksesuarciya sorsam araba nedir diyorlar, dacia ismini duyduklari an yok diyip cikiyorlar isin icinden. Mesela tavan lambasi aramistim herkes yok cekmisti. En sonunda lambanin enini boyunu olctum ve o sekil aradim. Megerse bizim arabanin tavan lambalari Reno 9'unkiyle ayni imis. Reno 9 diyince herkes veriyor lambayi maasallah. Logansa, kafadan YOK.! Eger cam ruzgarligi takan varsa bu konuda yardimlarinizi bekliyorum...

• arkadaşlar.siteye aranıza yeni katıldım.dacia logan ile ilgili merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz ne varsa size bu konuda destek sağlayabilirim.ben bu aracın satıcısıyım.parça olarak ve teknik özellik olarak ve fiyat olarak merak ettiğiniz bir şey olursa bana dönün.araç almak isteyen olursada burdaki arkadaşlara gerekli fiyat desteğini sağlarım.bu arada ufak bir reklam yapmak istiyorum, türkiyenin en ucuz sıfır aracını şu anda ben satıyorum..araçta sis farı,mp3 çalar,kolonları ve parksensörü bulunuyor....anahtar teslim fiyatı son fiyattır dikkat !!! 14.800,00 ytl dir..kasko hariç herşey bu fiyata dahildir.. bana ulaşmak istersenizwww.bika.com.tr den adımı kullanarak başvurabilirsiniz..ismim fatih..türkiyenin her bölgesine satışımız var.. istanbul dışı olursa il dışı plaka masrafı 75 ytl dir.renk seçenekleride mevcut.
    mail adresimde fatih.baydilli@renault.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DACİA FATİHİ -- 18 Mayıs 2008; 0:28:32 >

• 1.5 logan ambiance pack klima + metalik boyalı 0 km fiyatı nedir ??
  • bıde aracın marka ve modelini yazsan ne iyi olur dacianın fatihi
  • dacia logan 1.4 mpı baz model araca sis farı taktık,uzaktan kumandalı mp3 çalar koyduk,parksensörde var,2*15 w kolonda monte edildi..bu haliyle alım satım herşey içinde 14.800,00 ytl..sen sadece dışarda merkezi kilit ve elektrikli cam yapacaksın..topu topu 300,00 ytl tutar.klimasız araçtır..şu anda 16.400 ytl den aşağı değil araç.renklerde mevcut...nası verebiliyorsun diye sorarsan..adetli alım yaptık.75 tane kadar.onları dip fiyattan verip sürümden kazanıyoruz.2008 model 2 yıl motor,6 yıl boya paslanmaz garantisi var..umarım iyi bir açıklama yapabilmişimdir. aracın resimleride aşağıda.

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DACİA FATİHİ -- 19 Mayıs 2008; 23:32:39 >

• bu araçta merkezi kilit otomatik cam ve hidrolik direksiyon yok şimdi

peki 15 100 verince merkezi kilitli ve otomatik camlı verbiliyomusunuz 14800+300 hadi 50de benden 15 150 verince otomatik cam ve merkezi kilitli bi şekilde teslim edilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 20 Mayıs 2008; 17:40:31 >
  • oratalama 70-80 ytl''ye merkezi kilit motoru takılıyor...yada uzaktan kumandalı merkezi kilitli alarmlardan da takılabilir,,elektrikli camda ortalama 200 ytl civarı mal oluyor..ancak bizim orda takılırmı sormak lazım..ben şimdiye kadar taktırmadım kimseye çünkü..dışarda takılırsa garanti gider..yada getirecekler malzemeyi bizimkiler takacak.o zaman garanti devre dışı kalmaz...yada herhangi bir renault bayisi takacak... iş bir tek merkezi kilitle,elektrikli cama kalıyor....zaten bu araç bu şekilde 1.4 ambiance pack klimasız aracın aynısı olur..ortalama 18.500 ytl değerinde bir araçla aynı özellikte yani..dediklerini öğrenip cevap yazarım.....

quote:

Orjinalden alıntı: hodebabe

bu araçta merkezi kilit otomatik cam ve hidrolik direksiyon yok şimdi

peki 15 100 verince merkezi kilitli ve otomatik camlı verbiliyomusunuz 14800+300 hadi 50de benden 15 150 verince otomatik cam ve merkezi kilitli bi şekilde teslim edilirmi

• Hidrolik direksiyon başlı başına önemli bir ayrıntı. Sizin baz modelde H.Direksiyon yok. Bunuda göz önüne alırsan hepsi dahil 1,4 mpı ambiance pack zaten 18 000 ytl. Sizin taktığınız artı sis farı ve mp3, çok anlam veremedim olaya.
  • Fatih arkadaşım ,
    benim anlamadığım bişey var.dacia türkiye nasıl böyle birşeye izin veriyor;
    1. son kullanıcı için fiyatların bayiden bayiye değişmesi çok saçma geliyor bana kurumsal bir firmada dacia buna nasıl izin veriyor anlamıyorum.Fiyat listesinde 16500 olan aracı bir bayı 14800' e hemde üzerine eklemeler yaparak veriyor.Tamam bir kurum veya birey gelipte 10 araç alırsa onun indirimi vardır ama tek tek satılacak üründe bayiler arasında bu kadar fiyat farkını anlayamıyorum.Bir bayide konuştuğum satıcıya işte şurada bu araba bu fiyata dediğimde kesin nakliyede vurulmuştur 2. ye boyalıdır gibi şeyler duydum.İnsanın aklına böyle şeyler geliyor.Buda firmanın imajına zarar veriyor.
    2. ben 2005 dacia logan kullanıcısıyım.dacia firması sadece sıfırını satmanın yanında benimde haklarımı korumalı bence.şuanda 2005-2006 ikinci el 1.4 fiyatları 12-15 arası bir banda oturmuş durumda.ama tutupta 14800 ytl ye sıfır aracı verirsen 2. elde bu aracı öldürürsün.Şuanda benim aracımın değerinin 2000 ytl aşağıya düştüğüne inanıyorum.2. elde özelliklerin fazla para etmediğinide bildiğim için bu araba ne kadarvboş bir araba olursa olsun benim aracımı satarken sıfırı zaten 15000 diyecekler eminim.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
    şimdi 14800 hepsini satınca firmanız 250 araç sipariş edip 13500 e satıcak mı?Eğer böyle olacaksa şimdi bu aracınızı alacaklarda zarar etmiş olacak alacak olanlara hatırlatmak isterim .

Bence dacia türkiye buna izin vermemeli.Aracımdan çok memnunum ama bu politkaları devam ettirirlerse birdaha dacia almam.

• quote:

Orjinalden alıntı: DACİA FATİHİ

oratalama 70-80 ytl''ye merkezi kilit motoru takılıyor...yada uzaktan kumandalı merkezi kilitli alarmlardan da takılabilir,,elektrikli camda ortalama 200 ytl civarı mal oluyor..ancak bizim orda takılırmı sormak lazım..ben şimdiye kadar taktırmadım kimseye çünkü..dışarda takılırsa garanti gider..yada getirecekler malzemeyi bizimkiler takacak.o zaman garanti devre dışı kalmaz...yada herhangi bir renault bayisi takacak... iş bir tek merkezi kilitle,elektrikli cama kalıyor....zaten bu araç bu şekilde 1.4 ambiance pack klimasız aracın aynısı olur..ortalama 18.500 ytl değerinde bir araçla aynı özellikte yani..dediklerini öğrenip cevap yazarım.....

quote:

yaw madem bu garanti olayına girdik sizden bu işi ögrenmek lasım şimdi biz araca ses sistemi taktırmayı düşünüyoruz bu işlemi gerçekleştirdigimizde garanti fes olurmu? veya yoksa sadece bir bölümmü fes olur. bide perde düşünüyoz bununda bi zararı olurmu. unutmadan araç 2008 mcv

• size tavsiyem direksiyonuna oturup denemeniz. hiç gerek yok h.direksiyona.eski arabaların direksiyonu gibi ağır değil.öyle sananların yüzü gülüyor oturunca..sonuçta bu fiyatlara 2008 mosel bir araç yokki.sahibinden.com da bile 15.000 ytl istiyorlar 2006 modeline...bu araba 2. elde 12.000 ytl ye satılsa genede karlı satış olur..

quote:

Orjinalden alıntı: yukobir

Hidrolik direksiyon başlı başına önemli bir ayrıntı. Sizin baz modelde H.Direksiyon yok. Bunuda göz önüne alırsan hepsi dahil 1,4 mpı ambiance pack zaten 18 000 ytl. Sizin taktığınız artı sis farı ve mp3, çok anlam veremedim olaya.
  • tabikide haklısınız..ama birde buna şu yönden bakın,,aracınız çok sattıkça piyasası çoğalacak.şu anda eski fiyatlarda yok zaten..fiyatlara 1 hafta önce zam geldi..biz bu arabaları toplu aldık..zamdan öncede üstümüze satış yaptık..birde dip fiyattan verince,yani sürümden kazanınca fiyat buralara kadar geldi.bu araçlar stoklarla sınırlı..bitince eski fiyata dönecek.merak etmeyin..sonuçta bundan 1 sene önce diselleri 18.000,00 ytlden vermiştik.millet burun kıvırmıştı..amannnn dacia alınırmı diye..şimdik o araba 23.000 ytl..insanlar pişman almadığına.. ben bu arabaların 2. elinide satıyorum.size azcık bilgi vereyim
    dacia logan laureate 1.5 dci baz 2007 18.000,00 ytl son fiyat ve garantili (alım satımda fiyata dahil)
    dacia logan laureate 1.6 mpı baz 2005 15.500,00 ytl son fiyat ve garantili(alım satımda dahil) sizinki ne? söyleyin sattığım fiyatı söyliim..

quote:

Orjinalden alıntı: fsarpken

Fatih arkadaşım ,
    benim anlamadığım bişey var.dacia türkiye nasıl böyle birşeye izin veriyor;
    1. son kullanıcı için fiyatların bayiden bayiye değişmesi çok saçma geliyor bana kurumsal bir firmada dacia buna nasıl izin veriyor anlamıyorum.Fiyat listesinde 16500 olan aracı bir bayı 14800' e hemde üzerine eklemeler yaparak veriyor.Tamam bir kurum veya birey gelipte 10 araç alırsa onun indirimi vardır ama tek tek satılacak üründe bayiler arasında bu kadar fiyat farkını anlayamıyorum.Bir bayide konuştuğum satıcıya işte şurada bu araba bu fiyata dediğimde kesin nakliyede vurulmuştur 2. ye boyalıdır gibi şeyler duydum.İnsanın aklına böyle şeyler geliyor.Buda firmanın imajına zarar veriyor.
    2. ben 2005 dacia logan kullanıcısıyım.dacia firması sadece sıfırını satmanın yanında benimde haklarımı korumalı bence.şuanda 2005-2006 ikinci el 1.4 fiyatları 12-15 arası bir banda oturmuş durumda.ama tutupta 14800 ytl ye sıfır aracı verirsen 2. elde bu aracı öldürürsün.Şuanda benim aracımın değerinin 2000 ytl aşağıya düştüğüne inanıyorum.2. elde özelliklerin fazla para etmediğinide bildiğim için bu araba ne kadarvboş bir araba olursa olsun benim aracımı satarken sıfırı zaten 15000 diyecekler eminim.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
    şimdi 14800 hepsini satınca firmanız 250 araç sipariş edip 13500 e satıcak mı?Eğer böyle olacaksa şimdi bu aracınızı alacaklarda zarar etmiş olacak alacak olanlara hatırlatmak isterim .

Bence dacia türkiye buna izin vermemeli.Aracımdan çok memnunum ama bu politkaları devam ettirirlerse birdaha dacia almam.

• ses sistemini dışarda taktırırsanız bu aracın elektrik aksamının garantisi gider..motor garantisi devam eder..bu yüzden bu aracı alacak ve bayiye götüreceksiniz..kim sattıysa bunu size ona ses sistemini vercek ve taktırmasını isteyeceksiniz.eğer bayiden almadıysanız..bir renault bayisine taktırın.çok değil en fazla 30 ytl işcilik verirsiniz.ama bayiden aldıysanız eğer rica edin satış danışmanınıza size ücretsiz taktırsın .
    bu arada perde derken? bagaj perdesimi bu?

quote:

Orjinalden alıntı: hakan_gs06

quote:

oratalama 70-80 ytl''ye merkezi kilit motoru takılıyor...yada uzaktan kumandalı merkezi kilitli alarmlardan da takılabilir,,elektrikli camda ortalama 200 ytl civarı mal oluyor..ancak bizim orda takılırmı sormak lazım..ben şimdiye kadar taktırmadım kimseye çünkü..dışarda takılırsa garanti gider..yada getirecekler malzemeyi bizimkiler takacak.o zaman garanti devre dışı kalmaz...yada herhangi bir renault bayisi takacak... iş bir tek merkezi kilitle,elektrikli cama kalıyor....zaten bu araç bu şekilde 1.4 ambiance pack klimasız aracın aynısı olur..ortalama 18.500 ytl değerinde bir araçla aynı özellikte yani..dediklerini öğrenip cevap yazarım.....

quote:

yaw madem bu garanti olayına girdik sizden bu işi ögrenmek lasım şimdi biz araca ses sistemi taktırmayı düşünüyoruz bu işlemi gerçekleştirdigimizde garanti fes olurmu? veya yoksa sadece bir bölümmü fes olur. bide perde düşünüyoz bununda bi zararı olurmu. unutmadan araç 2008 mcv

• quote:

quote:

ne kadar iyimser rakamlar bunlar maşallah full orjinal çin malı fiyatlarımı bunlar
    şimdi ben klıma ve direksiyon eklesek desem onada sanırım toplam 750ytl diceksiniz
    yni olurda bu kadar olmaz pes valla bu arada benim araba logan yani yanlış anlamayın
    1,4 ambiance pack 2005model klıma+hidrolik direksiyon+otomatik cam+merkezi kilit falan herşey var işte bu donanımlar size göre 1000 lira falan eder heralde
    70liraya merkezzi kilit demek o paraya arabanın yağını zor değiştiriyolar

ama kazın ayağı öyle değil iş bu donanımları o arabaya eklemeye gelince abartısız 4000-4500 lira gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 20 Mayıs 2008; 23:38:33 >

• sisizn arabanın sıfırı şu anda 19.500,00 ytl ayrıca merkezi kilit motoru 70 ytl civarında..işçilik hariç ama.takma..uzaktan kumandalı olursa biraz daha farkeder..sonracımaa.klima farkı 1.500 ytl..dışarda taktırırsan 2.500 ile 3.000 ytl arasında değişir.sonradan taktırdınmı randıman alamazsın ama..hidrolik direksiyona bir şey diyemem ama.bak onu bilmiyorum doğrusun tabiki...ondan benim 14.800 ytl lik arabayla senin araban arasında 4.500 ytl oynuyor..
    iyimserlikle alakalı değil..sadece ucuza mal edebileceğim yerleri biliyorum

quote:

quote:

quote:

ne kadar iyimser rakamlar bunlar maşallah full orjinal çin malı fiyatlarımı bunlar
    şimdi ben klıma ve direksiyon eklesek desem onada sanırım toplam 750ytl diceksiniz
    yni olurda bu kadar olmaz pes valla bu arada benim araba logan yani yanlış anlamayın
    1,4 ambiance pack 2005model klıma+hidrolik direksiyon+otomatik cam+merkezi kilit falan herşey var işte bu donanımlar size göre 1000 lira falan eder heralde
    70liraya merkezzi kilit demek o paraya arabanın yağını zor değiştiriyolar

ama kazın ayağı öyle değil iş bu donanımları o arabaya eklemeye gelince abartısız 4000-4500 lira gider

• 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.