Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR DÜN SERVİSTENARADILAR SOL ÖN CAM KRİKOSUNUN GELDİĞİNİ SDÖYLEDİLER GİTTİM VE DEĞİŞTİRDİM SOL ÖNDEN SES KESİLDİ ARTIK. BİR DE YOL BİLGİSDAYARININ VERİLERİNİN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI SÖYLEDİM. DOĞRU OLDUĞUNU VE KULLANIMDAN KULLANIMA DEĞİŞTİĞİNİ SÖYLEDİLER BENDE SERVİSE GİDERKEN YOL BİLGİSAYARINI SIFIRLAMIŞTIM 182 KM GİDİŞ GELİŞ YOL YAPMIŞIM YAKTIGI YAKIT İSE 10.8 LİTRE BU DA LİTRE BAŞINA 16.8 KİLOMETRE EDİYOR ÇOK ŞAŞIRIYORUM BURADA DEFALARCA AYNISINI HEP SÖYLEDİM BANA DÜNYA REKORU DEDİLER AMA İNANIN DEĞERLER BU SERVİSE DE SÖYLEDİM DOĞRU OLDUĞUNU SÖYLEDİLER FAKAT BUNUN SEBEBİNİ BEN SÖYLE DEĞERLENDİRİYORUM BİZİM YOLLAR VİRAZJLI OLDUĞU İÇİN 60 İLE 80 ARASI BİR SÜRAT YAPABİLİYORSUNUZ DÜZLÜK ÇOK AZ BUNDAN DOLAYI YAKMIYOR SANIRIM 91 KM Yİ İKİ SAATE GİDİYORUZ VARIN SİZ HESAPLAYIN. SANIRIM YAKITIN DÜŞÜKLÜĞÜ BUNDAN AYRICA GİDERKEN YOKUŞ AŞAĞI YOL ÇOK FAZLA AMA GELİRKENDEN DE BU SEFER YOKUŞ FAZLA İŞTE BÖYLE BENİM ARACIN YAKITI BENİ ŞAŞIRTIYOR DÜŞÜNÜN KİLOMETREYE 0.183 YTL YAKIYOR BENİM HESAPLARIMA GÖRE. BUNDAN BAŞKA DÜN BEN RENAULT PLAZADAYKEN BİRİSİ ARADI VE ENİNİN ÖNÜNDEN BİR 4X4 JİP GÖRÜNÜMÜNDE BİR LOGANIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ BÖYLE BİR ARACI YOLLARDA GÖRENİNİZ VAR MI ARKADASLAR

• ANKARA'DAN ONUR ÖZÇELİK BEN. NEZİROĞLU MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ DE GÖREV YAPMAKTAYIM.DACİA LOGAN'IN ANKARA SATIŞ TEMSİLCİSİYİM.HER TÜRLÜ SORUNUNUZDA YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIM.HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLİYORUM ARKADAŞLAR.

ONUR ÖZÇELİK
    AKTİF SATIŞ DANIŞMANI
    & LOGAN BY RENAULT &
    - NEZİROĞLU -
  • quote:

Orjinalden alıntı: hserimer

LOGAN'ı alalı yaklaşık 1.5 sene oldu. Arabam şimdi 40000 de. Sadece ilk bir hafta sevindim sıfır arabam oldu diye. Ardından aklımı... diyorum ve keşke dogru dürüst bişi alsaydım diyorum. Aldığım günden beri sevmedim ve arabadan rahatsızım. Kendimi 2005 yılında 1980 model hic kullanılmamış bir araba almış gibi hissediyorum. Konfor, aksesuar, ve digerleri aklınıza ne gelirse 2005'e ait degil bu arabada. Daha eski, uyduruk hatta insanlarla dalga gecer gibi. Kısacası beş para etmez bir araba.

Neyini seviyorsunuz bu arabanın anlamıyorum. Kütük gibi araba hatta odun gibi. Küçük taş parçalarından bile ziplayarak geçiyor. Yola gitmiyor, yokuş çıkamıyor, ufak bir kasisten geçsen başı kıçı bir yana gidiyor, viraj alırken yolcular birbirine yatıyor, az yakmıyor, kullanırken bayıyor resmen. Döşemeler iyi değil, plastikler hurdadan toplanmış gibi. Klimasında polen filitresi bile yok çalışmadığında resmen çorap gibi kokuyor, yolun tüm tozu yüzünüze vuruyor.

Kazara Istanbula giderken bir yokuş inişi 160 görmüştü bu, bir daha hiç mümkün olmadı. Gerçekten bu kadar kötümü diye düşünerek 1.2 albea kiralayıp deneme yaptım ve onunla kıyasladım. Gerçekten çok fark vardı . En başta albeada logan da olduğu gibi motor kuçağınızda gidiyormuş gibi bir ses yoktu. Logan sürünerek yerinden kalkarken, albea ok gibi firliyordu. Loganın bagajı geniş sanarken albeanınki iki kat büyük çıktı.

yeni, LPG de taktırdım logana. Şehir içi Benzinle 200 civarıydı LPG ile 140 gibi. LPG takanların bu araba icin henüz oturmuş bir projeleri yok. Takarken arabanın bir çok yerinde gereksiz tadilat yapıyorlar. LPG yi bu benzin fiyatlarında tercih etmek zaten gerekiyor.

Bu forumda yazan yer yazıyı okudum. Gördümkü kendinizi teselli etmeye çalışıyorsunuz. Böyle beş para etmez bir arabaya benim gibi para verdiğiniz için kendinizi iyi hissetmeye çalışıyorsunuz. Yazdımlarımdan moralinizi bozmayın. Sıfır araba sıfır arabadır. Sonuç olarak logan 1982 şahinden den de iyi bir arabadır.

Ben ilk paralandığımda bu arabadan kurtuluyorum. Garibim babama bile teklif edemedim, senin araban eski al bunu kullan diye. Satıcam, her kaç ederse ve satılabilirse.

Bu forumu düzenleyenlere ve sizlere düşüncelerimi yazma şansı bulduğum için teşekkür ederim. İçimi döktüm, az da olsa rahatladım.

1-TÜRKİYEDE BİNEK ARAÇLARIN HİÇBİRİNİN BAGAJI LOGAN'DAN BÜYÜK DEGİLDİR.ARKADAŞIMIZ ALBEANIN Kİ DAHA BÜYÜK YAZMIŞ

2-AKSESUARLARA GELİNCE.EVET ARAÇ Bİ BMW MERCEDES VOLVO TARZINDA DEGİL AMA SİZİ MEMNUN EDEBİLECEK HERŞEY MEVCUT ARABA.ARKA İKİ CAM OTAMATİGİ YOK,EGER OLSAYDI ARABAYA 500YTL DAHA FAZLA ÖDÜYCEKTİNİZ.SİS FARI YOK ( LAURETE ALANLARI KASTETMİYORUM ) OLSA 1000YTL DAHA FAZLA ÖDÜYCEKTİNİZ.DEMEK İSTEDİGİM ARAÇ TAMAMEN EKONOMİK OLARAK DÜNYA OTOMOTİV SANAYİSİNDE YERİNİ ALMIŞTIR.HİÇ LOGAN GÖRMEMİŞ BİRİSİ ARKADAŞIN YAZISINI OKUMUŞ OLSA EGER ARAÇ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜR BİLEMİYORUM.

3-"Kazara Istanbula giderken bir yokuş inişi 160 görmüştü" DEMİŞ BEYEFENDİ.LOGAN KULLANAN ARKADAŞLAR ARANIZDA 180İ GÖREN OLMADI MI? BEN 1.5 AC KULLANIYORUM İSTANBUL YOLUNDA 180 GÖRDÜM VE CEKTİM GAZDAN AYAGIMI,ÜSTELİK ARAÇIM 65 BEYGİR 160 TORK BİLİYORSUNUZ.

4-"Döşemeler iyi değil, plastikler hurdadan toplanmış gibi. Klimasında polen filitresi bile yok çalışmadığında resmen çorap gibi kokuyor, yolun tüm tozu yüzünüze vuruyor."DEMİŞ BEYEFENDİ.DÖŞEMELER KONUSU TAMAMEN ZEVK MESELESİDİR.BU FİYATA BÖYLE BİR ARAÇ ALIYORSUNUZ.ALDIKTAN SONRA ARACINIZI SEVİYORSANIZ BİRAZDA SİZ FEDAKARLIK YAPMALISINIZ DEGİL Mİ?KLİMA KONUSUNDA DA KULLANMA KLAVUZUNUZU GÖZDEN GEÇİRMENİZİ DİLERİM.DIŞARDAKİ HAVAYI İÇERİ ALMAYIP İÇERİDEKİ HAVAYI HAPSEDEBİLİYORSUNUZ.SERİN HAVA İÇERDE DÖNÜŞ YAPIYOR YANİ.

5-LGP KONUSUNADA DEĞİNMİŞ BEYEFENDİ.ANKARA'DA YA DA BAŞKA ŞEHİRLERDE BULUNAN ARKADAŞLARIMA LPG KONUSUNDA BİLGİ VEREBİLİRİM.OTURMUŞ BİR PROJE YOK DİYOR KENDİSİ.PEKİ BU KADAR TAKSİ NASIL KULLANIYOR ARACI?

6-"Bu forumda yazan yer yazıyı okudum. Gördümkü kendinizi teselli etmeye çalışıyorsunuz. Böyle beş para etmez bir arabaya benim gibi para verdiğiniz için kendinizi iyi hissetmeye çalışıyorsunuz. Yazdımlarımdan moralinizi bozmayın. Sıfır araba sıfır arabadır. Sonuç olarak logan 1982 şahinden den de iyi bir arabadır." LOGAN TÜRKİYE PAZARINDA PASTADAN DİLİMİNİ HER AY ALMAKTADIR.KULLANAN ARKADAŞLARIN UFAK TEFEK SORUNLARI OLABİLİR.HER ARAÇTA BU OLUR.BAKIN ALBEA KULLANAN TAKSİCİLERE,HEPSİNİN ŞİKAYETİ VARDIR.BİZ LOGAN'I ÜST SINIF BİR ARAÇ OLARAK SÜRMEDİK PAZARA ARKADAŞLAR.ORTA GELİRLİNİN SIFIR OLARAK ALABİLECEGİ "EN İYİ" ARABA BUDUR.BİLDİGİNİZ GİBİ CLİO SYMBOL MOTORU BULUNMAKTADIR ARAÇTA.BİZİM DİZELİMİZ ORTALAMA 22 CİVARINDA İKEN CLİO ŞU ANDA 27.500YTL CİVARINDADIR.BİR ARABA ALIRKEN İLK MOTORUNA BAKARSINIZ LOGAN'IN BÜTÜN MODELLERİNDE RENAULT MOTOR BULUNMAKTADIR.

BİRAZ BAŞINIZI AĞRITTIM KUSURA BAKMAYIN.ANKARA'DA LOGAN SAHİBİ OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIN SORUNLARI İÇİN YARDIMCI OLABİLİRİM.AYRICA AKSESUAR İÇİNDE BANA YAZABİLİRSİNİZ.İYİ GÜNLER DİLİYORUM

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    - NEZİROĞLU -

• burada bir kaç resim gördük ve bunun loganın makyajlı hali olduğunu söylediler böyle birşey varmı logan makyajlanıyormu bu konuda bilginiz varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

burada bir kaç resim gördük ve bunun loganın makyajlı hali olduğunu söylediler böyle birşey varmı logan makyajlanıyormu bu konuda bilginiz varmı

LOGAN AMBIANCE PACK MODELİNİN MAKYAJLANMASI GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSUDUR .ARAÇIN 2008 BAŞINDA PİCK I, HACKBACKİ VE CONSEPT ARAÇI TÜRKİYE PAZARINDAKİ YERİNİ ALICAKTIR.

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    - NEZİROGLU -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neziroglu_ANK -- 6 Temmuz 2006; 11:00:47 >
  • LEZİROĞLU ARKADAŞIM:LPG KONUSUNDA BİLGİ ALABİLİRMİYİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

LEZİROĞLU ARKADAŞIM:LPG KONUSUNDA BİLGİ ALABİLİRMİYİZ

LEZİROĞLU DEGİLDE NEZİROĞLU OLURSA DAHA MUTLU OLURUM SANIRIM LPG İÇİN BİLGİ VERİYİM TABİ.LOGAN ARAÇINIZ SIRALI SİSTEM LPG TAKILMAKTADIR.ORTALAMA MALİYETİ 1.250 YTL CİVARINDADIR,1.4 E TAKTIRILDIGINDA YAKIT TÜKETİMİZ KM DE 100-120 CİVARINA İNER KULLANIMA GÖRE BU ORAN DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR.

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    - NEZİROĞLU -

• ara
    quote:

Orjinalden alıntı: Neziroglu_ANK

quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

LEZİROĞLU ARKADAŞIM:LPG KONUSUNDA BİLGİ ALABİLİRMİYİZ

LEZİROĞLU DEGİLDE NEZİROĞLU OLURSA DAHA MUTLU OLURUM SANIRIM LPG İÇİN BİLGİ VERİYİM TABİ.LOGAN ARAÇINIZ SIRALI SİSTEM LPG TAKILMAKTADIR.ORTALAMA MALİYETİ 1.250 YTL CİVARINDADIR,1.4 E TAKTIRILDIGINDA YAKIT TÜKETİMİZ KM DE 100-120 CİVARINA İNER KULLANIMA GÖRE BU ORAN DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR.

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    - NEZİROĞLU -

lpg taktırırsak araç garatiden çıkıyormu acaba birde servislere almama gibi bir dudurm oluyormus ve ayrıca sıralı sistem lpg de çekiş düşüyormu birde bir litre lpg ile ne kadar gidebiliriz.

• lpg taktırırsak araç garatiden çıkıyormu acaba birde servislere almama gibi bir dudurm oluyormus ve ayrıca sıralı sistem lpg de çekiş düşüyormu birde bir litre lpg ile ne kadar gidebiliriz.

LPG TAKTIRIRSANIZ ARAÇ GARANTİDEN ÇIKICAKTIR.SIRALI SİSTEM ÇEKİŞİ KESİNLİKLE DÜŞÜRMEZ.EĞER DÜŞÜRÜRSE ARACINIZIN BAKIM ZAMANI GELMİŞ DEMEKTİR.BİR LİTRE LPG İLE NE KADAR YOL ALACAGINIZI BİLEMİYORUM.BU KONUDA BİLGİ EDİNDİGİM ZAMAN SİZE BİLGİ VEREBİLİRİM.

ONUR ÖZÇELİK
    LOGAN BY RENAULT
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    -NEZİROĞLU-
  • AFEDERSİN
  • HANGİ MARKA LPG SİSTEMİNİN FİYATI BU 1250YTL. VE HAGİ LPG SİSTEMİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ.
  • lpg taktırırsak bakıma almazlar deniyor doğruluğu varmıdır
  • Orjinalden alıntı: Neziroglu_ANK

ANKARA'DAN ONUR ÖZÇELİK BEN. NEZİROĞLU MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ DE GÖREV YAPMAKTAYIM.DACİA LOGAN'IN ANKARA SATIŞ TEMSİLCİSİYİM.HER TÜRLÜ SORUNUNUZDA YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIM.HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLİYORUM ARKADAŞLAR.

ONUR ÖZÇELİK
    AKTİF SATIŞ DANIŞMANI
    & LOGAN BY RENAULT &
    - NEZİROĞLU -
    [/quo

merhabalar,
    benim ambiance pack 1.4 loganım var. size bir konuda danışmak istiyorum. klimayı ilk açttığımda "çat" diye bir ses geliyor. diğer marka araçlarda klima ilk açıldığında böyle bir ses gelmiyor. acaba klima 1.4 motor araca fazla mı geliyor? ve arabamın klima açıkken motor sesinde bayağı bir değişme oluyor ve bu beni çok rahatsız ediyor.
    saygılarımla...
  • LPG TAKTIRDIGINIZ ZAMAN ARAÇ GARANTİDEN ÇIKMAKTADIR.SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRICAKSINIZ ARACINIZA.MARKA OLARAK FİYAT DEGİŞİKLİGİ OLMAKTADIR.SİZİN DURUMUNUZ HANGİSİNE EL VERİYORSA ONU KULLANABİLİRSİNİZ,1.4 A.C DE KLİMAYI ACTIGINIZ ZAMAN ARAC PERFORMANSTAN DÜŞMEZ BU OLUYORSA ARACINIZIN BAKIM ZAMANI GELMİŞ DEMEKTİR.SES CIKIYOR DEMİŞ BİR ARKADAŞ,BU NORMAL DEGİL EGER BÖYLE BİŞEY OLSA BENİM SERVİSİMDEN LOGAN EKSİK OLMAZDI-Kİ ŞU ANDA 1 TANE BİLE SERVİSTE ARAÇ YOK DÜN VARDI O DA PERTE ÇIKMIŞTI MALESEF.LOGAN 2005'İN SERVİSE EN AZ GİDEN ARAÇ SEÇİLDİ 2005 YILINDA, BUNU İNTERNETTE DE ARAŞTIRABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR.HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLİYORUM

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    - NEZİROĞLU -
  • merhaba arkadaslar daha oncede bı kez yazmıstım bu foruma ben turkıyedekı ılk 1000 dacıa sahıbınden bırıyım. tabı o zaman logan yoktu solenza vardı:) evet ılk baslarda hatamı ettım dıye korkmustum ama fıatı cok avantajlıydı. aracım 38 000 kılometrede bı kez klıma kompresoru degıstı. cok sıcaklarda araba guneste kalırsa klıma sorun yaratıyo su anda. ama genel olarak ben memnun kaldım. yaklasık 6 ay sonra banka borcum bıtecek ve ben galıba bı logana terfı edecegım. galıba dogru tercıh yapmısım. hepınıze kazasız yolculuklar.
  • teşekkür ederiz ve hoşgeldiniz diyelim umarım istediğiniz gibi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: menalaus

merhaba arkadaslar daha oncede bı kez yazmıstım bu foruma ben turkıyedekı ılk 1000 dacıa sahıbınden bırıyım. tabı o zaman logan yoktu solenza vardı:) evet ılk baslarda hatamı ettım dıye korkmustum ama fıatı cok avantajlıydı. aracım 38 000 kılometrede bı kez klıma kompresoru degıstı. cok sıcaklarda araba guneste kalırsa klıma sorun yaratıyo su anda. ama genel olarak ben memnun kaldım. yaklasık 6 ay sonra banka borcum bıtecek ve ben galıba bı logana terfı edecegım. galıba dogru tercıh yapmısım. hepınıze kazasız yolculuklar.

bari biraz daha bekLeyin de şu makyajLı 1.6 16vaLf motorLu LoganLardan aLın
  • Onur Bey aramıza hos geldiniz size her zaman ihtiyacımız olacak.
  • TEŞEKKÜR EDERİM ELİMDEN GELDİGİNCE SİTENİZİ TAKİP EDİYORUM.ANKARA'DAKİ LOGAN SAHİBİ ARKADAŞLARA AKSESUAR YARDIMINDA BULUNABİLİRİM.ANKARA DIŞINADA KARGO İLE TESLİMAT YAPABİLİRİM.İSTEYEN ARKADAŞLAR MAİL ATARSA AKSESUAR LİSTESİNİ YOLLAYABİLİRİM.HEPİNİZE İYİ GÜNLER

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU-
  • BAZI ARKADAŞLAR " ALMAYIN 1.6 16V I BEKLEYİN MAKYAJLI HALİNİ " FELAN YAZMIŞLAR.BU ARAÇI BİZ TÜRKİYE PAZARINDA 2007 SONU 2008 BAŞINDA BEKLİYORUZ HABERİNİZ OLSUN.DACİA NIN SİTESİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ GELİŞMELERİ.İYİ GÜNLER DİLİYORUM

ONUR ÖZÇELİK
    SATIŞ TEMSİLCİSİ
    LOGAN BY RENAULT
    -NEZİROĞLU-
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.