Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (318. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.722.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arac içi aydınlatm ile ilgili bugün araştırma yaptım orjinal bizim araclarda bulunan bagaj ve torpido gözündeki lambaların aynisi tanesi 6 ytl ampul dahil 4 adet paspas aydınlatma 2 adette sarka sağ sol şeklinde toplam 6 adet lamba 36 ytl kablo vs. toplam 50 ytl oluyor bu lambalar klipsli yani öyle düşme kopma kırılma derdi yok ben yaptırıcam bilginize yazarım demiştim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibokozan

quote:

Orjinalden alıntı: fanuba10

arkadaşlar benim mcv nin sağ kapı tarafından bozuk yollarda tıkırtı sesi geliyor sebebini anlayamadım sanırım geçmiş sayfalarda böle bi sorundan bahsedilmişti ama bulamadım nedenini servise götürdümde daha önce pencere içlerine kapı kollarına falan sprey sıktılar ama sorun geçmedi bilgisi olan varmıdır.bu sorunu nasıl çözecez

araç kaç model? ikinci el felansa o kapıda darbe olabilir...........

araç sıfır darbe sözkonusu değil surkan77 arkadaşın yorumu mantıklı kemerin takılı olduğu seviye kolu biraz gevşek sanırım ordan ses yapıyor çaresini bulmak lazım şuan konyadayım tatil için geldim malesef kara yakalandım hayırlısı bakalım kocaeliye dönmeden önce inşallah yol açar şunu denedim mahalle arası yollarda yol kar ile dolu iken aracı kullandım ne kayma ne pati çok rahat yol alıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

arkadaşlar arac içi aydınlatm ile ilgili bugün araştırma yaptım orjinal bizim araclarda bulunan bagaj ve torpido gözündeki lambaların aynisi tanesi 6 ytl ampul dahil 4 adet paspas aydınlatma 2 adette sarka sağ sol şeklinde toplam 6 adet lamba 36 ytl kablo vs. toplam 50 ytl oluyor bu lambalar klipsli yani öyle düşme kopma kırılma derdi yok ben yaptırıcam bilginize yazarım demiştim ...

teşekkür ederim NİTROUS666 bende düşünüyorum araba aksesuarcılarda bulunuyor diye düşünüyorum
    kışı atlatalım bende bakacağım..

slm
  • quote:

arkadaşlar arac içi aydınlatm ile ilgili bugün araştırma yaptım orjinal bizim araclarda bulunan bagaj ve torpido gözündeki lambaların aynisi tanesi 6 ytl ampul dahil 4 adet paspas aydınlatma 2 adette sarka sağ sol şeklinde toplam 6 adet lamba 36 ytl kablo vs. toplam 50 ytl oluyor bu lambalar klipsli yani öyle düşme kopma kırılma derdi yok ben yaptırıcam bilginize yazarım demiştim ...

nitrous acaba arabada konsolu deldirmek filan gerekiyomu yaptırırken bunuda yazarsan sevinirim
  • http://www.turkmod.com/aracdetayi.php?aracno=24181

arkadaşlar şu linkteki mcv ye bi bakarmısınız film kaplatmış birde arkaya woofer koymuş ama suntadaki hoporlörler kötü durmuş
  • aydınlatma ile ilgili montaj şöyle oluyor

ön için paspas aydınlatma resimlerdede var ön konsolun en atl kısmına montajlanıyor plastiğe küçük vidalar aracılığıyla takılıyor ve montaj bitiyor asıl önemli olan arka döşemenin altından lambanın takılacağı yer kesiliyr döşeme yani daha sonra tel yardımıyla kablo döşemenin herhangi bir yerini kesmeden köşelerden gecicek şekilde kablo cekiliyor zaten telle cekince ilk teli sokuyor uzun bir tel ucunu ön pedalların bittiği yerde döşemede bitiyorya ordan yakalıyor daha sonra lambanın kaplosunu telin sonuna bağlayip itinalı bir biçimde köşelere iterek cekiyor en son kontrol yapıp yanıp yanmadığını lambayı aracın sacına kuvvettli yapıştırıcıyla yapıştırıyor ve cerceve takıyor döşemede cıkma vs. olmaması için ve bitiyor (bu yöntemi bu işi yapan bir usta söyledi ) fiatları zaten servisten aldım yukarda yazmıştım bu işte montaj cok önemli uzun ömürlü ve sağlıklı bir aydınlatma için titiz ve döşemeye zarar vermeden bir montaj gerekli araştırmalarım sürecek.. bir hafta ongün içinde yaptırıcam... resimleri yapılış şeklini hep fotoluyup buraya eklerim...

tavandada tavan döşemesi kısmen sökülüyor kablolar tavanın köşelerinden ses yapmıyacak şekilde tavana yapıştırılıyor tavan keslip lambalar montaj yapılıyor bu lambaları ön üst aydınlatmaya bağlanıyor yani tüm paspas ve tavan aydınlatmaları kapılar merkezi kilit acıldığında kapıyı actığında ve tavandaki ışıkları yaktığında tüm ışıklar yanacak şekilde montajlanıyor

ve bitiyor...

biraz karmaşık ve uğraş istiyor gibi görüne bilir ancak en fazla 30 dk. da bu şekilde titiz ve sağlıklı bir aydınlatma sistemi araca kurulabiliyor dikkat edilmesi gereken bir hususta aracın iç aydınlatma ampul tipi ve zalarak sönen özelliği taşıyan ampuller...

araştırmalarım sürüyor.... bilgileri buraya yazarım..

• Arkadasım ,
    amaç kılıfın temiz durması değil ki,stepnenin temiz durması.Bir süre sonra janta taş değecek,boyaları akacak,bozulacak,lastik diş araları toz,çamur dolacak.
    Farzetki aracını satacaksın,stepneyede ihtiyac olmadığından kullanmadın,alıcı aracını beğendi sende stepneyi (tertemiz daha orjinal boyası üzerinde duruyo,fabrikadan yeni çıkmıs gibi gözüküyo) gösterdin alıcıya yada bi muhabbet esnasında arkadasına nasıl ikna edici yada beğenilmiş olmaz mı?
    Bagaja gelince,stepne toros sw daki gibi yanda olmayacakki.bagaj döşemesi yüksekliği yine aynı olacak sadece stepneye bagaj içinden ulasılacak yuva olacak,döşemede kaldırılabilir olmalı.Tabi bu yuva maliyeti artırdığından firma düşünmüyo.iki demir iskeletle bagajın altına atıyo
    Aracın bagajı zaten yükseltilmiş,resime dikkatli bakarsan arka koltuk zemininin zaten ön koktuk zeminine göre yükseltilmiş olduğu görülüyo.Del bagajın içini,koy oraya bi yuva at içine stepneyi kapat üstünü hava almasın tertemiz olmazmı?
    Bak arkadasımda benzinli mcv almış oda ilerde stepneyi alıp simit tank koyardı ne güzelde olurdu
    Kusurumada bakmayın biraz uzattım galiba

quote:

Orjinalden alıntı: ibokozan

quote:

Orjinalden alıntı: KARA ELMAS

Mcv lerde stepne yeri çok kötüsedanlardada aynımı acaba?
    Stepne dışarda bagajın altında ,suda ıslanıyo çamurda pisleniyoTofaşlardaki gibi bagajda gizli olsaydı ne kadar güzel olurdu.Her zaman temiz kalırdı.
    Acaba diyorum jiplerin stepnelerinin olduğu gibi bizde branda vb. ile bir kılıf yapsak stepneyi içine koyup öyle yerine yerleştirsek,her zaman temiz olsa ...
    Nasıl fikir

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

iyi bir fikir oldgunu sanmıyorum çünkü karlı çamur yada yagmurlu havalarda arka kapılar yanlar yeterince kirleniyor. sen kılıf yaparsan kılıf kirlenir sence hangisini temizlemek kolay lastık mi? kılıf mı :D

stepne eğer içerde olsaydı alanı daraltabilirdi bence dışarda olması çok güzel............

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• aracın resimini buraya yapıştırabilirmisin?
    Malum şirket kuralları,her site açılmıyo

quote:

Orjinalden alıntı: bloody24

http://www.turkmod.com/aracdetayi.php?aracno=24181

arkadaşlar şu linkteki mcv ye bi bakarmısınız film kaplatmış birde arkaya woofer koymuş ama suntadaki hoporlörler kötü durmuş
  • Arkadasım muhteşemsin,
    fiatlar servistende montajda servistemi olacak,malum aracım henüz garantide,garantisi devam eden çok araç var forumda.Bi yaptırda görelim bakalım arkandan geliyorum

quote:

aydınlatma ile ilgili montaj şöyle oluyor

ön için paspas aydınlatma resimlerdede var ön konsolun en atl kısmına montajlanıyor plastiğe küçük vidalar aracılığıyla takılıyor ve montaj bitiyor asıl önemli olan arka döşemenin altından lambanın takılacağı yer kesiliyr döşeme yani daha sonra tel yardımıyla kablo döşemenin herhangi bir yerini kesmeden köşelerden gecicek şekilde kablo cekiliyor zaten telle cekince ilk teli sokuyor uzun bir tel ucunu ön pedalların bittiği yerde döşemede bitiyorya ordan yakalıyor daha sonra lambanın kaplosunu telin sonuna bağlayip itinalı bir biçimde köşelere iterek cekiyor en son kontrol yapıp yanıp yanmadığını lambayı aracın sacına kuvvettli yapıştırıcıyla yapıştırıyor ve cerceve takıyor döşemede cıkma vs. olmaması için ve bitiyor (bu yöntemi bu işi yapan bir usta söyledi ) fiatları zaten servisten aldım yukarda yazmıştım bu işte montaj cok önemli uzun ömürlü ve sağlıklı bir aydınlatma için titiz ve döşemeye zarar vermeden bir montaj gerekli araştırmalarım sürecek.. bir hafta ongün içinde yaptırıcam... resimleri yapılış şeklini hep fotoluyup buraya eklerim...

tavandada tavan döşemesi kısmen sökülüyor kablolar tavanın köşelerinden ses yapmıyacak şekilde tavana yapıştırılıyor tavan keslip lambalar montaj yapılıyor bu lambaları ön üst aydınlatmaya bağlanıyor yani tüm paspas ve tavan aydınlatmaları kapılar merkezi kilit acıldığında kapıyı actığında ve tavandaki ışıkları yaktığında tüm ışıklar yanacak şekilde montajlanıyor

ve bitiyor...

biraz karmaşık ve uğraş istiyor gibi görüne bilir ancak en fazla 30 dk. da bu şekilde titiz ve sağlıklı bir aydınlatma sistemi araca kurulabiliyor dikkat edilmesi gereken bir hususta aracın iç aydınlatma ampul tipi ve zalarak sönen özelliği taşıyan ampuller...

araştırmalarım sürüyor.... bilgileri buraya yazarım..

• NİTROUS666
    istanbulda neredesin?
    İstanbul team dede yerin yazmıyo
  • eksik olma kara elmas ben ist. da maslakta oturuyorum oto sanayisine 3km biraz şanslıyım...

fiyatları servisten aldım daha sonrada elektirikciye gittim toplam 50 ytl ye bitiyor hepsi 36 ytl lambalar elektirikcide 15 ytl ye yapıyor basit bir iş olduğu için zaten kullanılan kablonun cinsi belli nereye bağlayacağı belli karışık görünüyor ama basit bir işlem

servisede sorucam bu fiyat aldığım serviste pek montaj yapacak tip yoktu fiyat sorudum cıktım daha sonra elektirikciye gittim bu yöntemide o anlattı döşemeye hiç zarar vermeden orjinal gibi aydınlatma yaparız dedi

araştırmalarım sürüyor yında başka bir ustanın yanına gidicem onada sorucam...

bir hafta ongüne yaptırmış olurum sanırım resimleri detaylı şekilde cekip buraya eklicem nasıl apıyor sizlerde fikir edinmiş olursunuz...

şu yan bantlarıda radan cıkartsammı iyorum bakalım... boyatma işini...

• maslak oto sanayisine bir kaç kez gelmiştim hatta birinde biri bizi gözetliyor evini görmüştüm.Sanayi mahallesine cok geldim hem ziyaret(yeğen orada oturuyoda) hem ticaret için.
    Araştırmanın sonucunu merakla bekliyorum haberin olsun

quote:

eksik olma kara elmas ben ist. da maslakta oturuyorum oto sanayisine 3km biraz şanslıyım...

fiyatları servisten aldım daha sonrada elektirikciye gittim toplam 50 ytl ye bitiyor hepsi 36 ytl lambalar elektirikcide 15 ytl ye yapıyor basit bir iş olduğu için zaten kullanılan kablonun cinsi belli nereye bağlayacağı belli karışık görünüyor ama basit bir işlem

servisede sorucam bu fiyat aldığım serviste pek montaj yapacak tip yoktu fiyat sorudum cıktım daha sonra elektirikciye gittim bu yöntemide o anlattı döşemeye hiç zarar vermeden orjinal gibi aydınlatma yaparız dedi

araştırmalarım sürüyor yında başka bir ustanın yanına gidicem onada sorucam...

bir hafta ongüne yaptırmış olurum sanırım resimleri detaylı şekilde cekip buraya eklicem nasıl apıyor sizlerde fikir edinmiş olursunuz...

şu yan bantlarıda radan cıkartsammı iyorum bakalım... boyatma işini...

• İstanbul'lu arkadaşlar,
    müsait zamanda bizde bir araya toplansak,tanışsak güzel olmaz mı?
  • nitrous666 kardeşim yaptırda bizde görelim bi kaç aya kadar belki bende yaptırırım

karaelmas benimde aklımda buluşma işi de şu anda koskoca istanbuldan 4 kişi var bildiğim o yüzden biraz daha bekliyodum ben,ama fark etmez yakındada yapabiliriz bende çok istiyorum aslında ayarlayalım buluşalım
  • İSTANBULDAKİ ARKADAŞLAR KAÇ KİŞİYİZ Bİ ÖĞRENELİM İSTANBULDAN OLAN HERKES YAZABİLİRMİ ACABA
  • KARA ELMAS ve bloody24

en yakın zaman da yaptırıcam her detayını fotoliyip buraya eklicem araştırmalar sürüyor

ben maslak oto sanayinin sarıyer tarafındayım ama oralarıda iyi bilirim egzos ucu ararken az dolaşmadım arkalarda maslakta bulamamıştım istediğimden orda bulmuştum...

bende istanbulda oturuyorum kac kişiyiz bende merak ediyorum vallaği...

güzel bir buluşma yaparız sarıyere inerken pideci var pide yeriz tanışırız iyi olur...

• tamam nitrous666 şimdilik benim bildiğim ben karaelmas nitrous666 yani sen birde logan perest var daha istanbuldan kim var yada varmı bilmiyorum öğreniriz en yakınz zamanda olmazsa 4 kişide olsa genede buluşuruz
  • PİDELER SENDENSE AYRANLAR BENDEN HABERİN OLSUN

quote:

KARA ELMAS ve bloody24

en yakın zaman da yaptırıcam her detayını fotoliyip buraya eklicem araştırmalar sürüyor

ben maslak oto sanayinin sarıyer tarafındayım ama oralarıda iyi bilirim egzos ucu ararken az dolaşmadım arkalarda maslakta bulamamıştım istediğimden orda bulmuştum...

bende istanbulda oturuyorum kac kişiyiz bende merak ediyorum vallaği...

güzel bir buluşma yaparız sarıyere inerken pideci var pide yeriz tanışırız iyi olur...

• Merhaba Arkadaşlar Bendede Solenza var. kısmet olmadı logan almak. solenzayı alırken taksitleri çok uygun du. Ama kalbimde logan aslan gibi yatıyor. kısmet olursa değiştirirken logan almak istiyorum.

Nitrous666 uygulamanı sabırsızlıkla bekliyorum. Fotoları mutlaka yükle.

Nasıl resim yükleye bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enis01978 -- 31 Ocak 2008; 21:40:53 >
  • bende varım istanbuldan beyler unutulmayalım :))

quote:

Orjinalden alıntı: bloody24

tamam nitrous666 şimdilik benim bildiğim ben karaelmas nitrous666 yani sen birde logan perest var daha istanbuldan kim var yada varmı bilmiyorum öğreniriz en yakınz zamanda olmazsa 4 kişide olsa genede buluşuruz
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.